Najdi forum

Tulipan

Živjo,

Tisti, ki ste že kampirali na Elbi…kakšne so kaj cene kampov? Za 2 os.+šotor+avto = koliko povprečno na dan?

Hvala vsem za pomoč.

http://sl.camping.info/
Če je pa tole preveč zahtevno zate pa povej.

lp

Hvala za čas, ki sem ti ga ukradla. Vidim, da te je zmotilo. Kot pa sem že napisala, me zanimajo konkretni podatki, izkušnje ljudi, ki so že kampirali na Elbi.

Če še nisi bil na Elbi in te moj post živcira, ga lahko mirne vesti ignoriraš.

Hvala pa vsem ostalim ljubiteljem Elbe, ki mi bodo z dobrim namenom priskočili na pomoč.

matr si me nazjala.
Lansko leto sem med prvomajskimi prazniki (sem bil v apartmaju-hvala bogu saj je bilo vreme za ta čas nemogoče) pretaknil celo Elbo z avtom in kolesom (vsaj upam, da nisem kaj izpustil). Predvsem sem pa gledal za kakšen kamp kjer bi preživel poletne počitnice-počitnic v toplem delu leta si ne znam predstavljati drugje kot v Italiji.
Iskal sem pa kamp brez animacij, glasnih lokalov v okolici , parcele kamor lahko normalno postaviš malo večji šotor, ne da ti sosed hodi okrog mize medem ko si pri kosilu.
Kakšna je plaža mi niti ni tako pomembno, mora pa biti ob kampu.
Ker me ni noben od kampov katere sem videl ni prepričal sem jo raje mahnil v Kalabrio, kar je bila odlična izbira.

a sem kaj pomagal al sem te še bolj “razkuril”

Mi smo bli tukaj:

Kamp je prekrasen, je pa res, da kakšne pametne plaže ni prav blizu. Čez cesto iz kampa je ena manjša, pa v kampu krasen bazen.
No, nam itak plaže niso cilj dopusta, pa nam je bilo v tem kampu čist fino. Skopali smo se pa tu pa tam na kakšni plaži na potepanjih po otoku.
Zna bit pa v sezoni po večini plaž precejšnja gneča, pa še parkirnino je treba plačat skoraj povsod, tko da če se greste na Elbo kopat in sončit, je najbolje vzet kamp ob morju. Mislim, da je več takih na južnem delu otoka. Vse je na internetu, je pa treba klikat …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close