Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tuje športne stavnice

Tuje športne stavnice

Kako je pa potem z nakazili oz. porabo sredstev ki jih imaš na neteller računu? Kam si jih lahko nakažeš oz. kako plačuješ razne stvari?

Omejitve imaš napisane na spletnih straneh stavnic na katerih igraš. Jaz si vse dobitke nakazujem na Neteller.[/quote]

Ecopayz je spletna bancna storitev pod nadzorom FSA.Ecopayz je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevane v vseh razvitih zahodnih državah.Ecopayz je rešitev za vse spletne stavnice
http://www.stavnice.net/ecopayz.html

Pozdravljeni!Imam odprt račun na bwinu in me sedaj zanima kako si najlažje nakažem dobitke???nimam pojma niti skrilla niti vise nimam tko da nevem kako bi si nakazal na trr. Račun??pomagajte prosim ,tnx

Jst sm večinoma igral bet365 stave čeprav jih v SLO kao ni. Pri prijavi na tukaj sem dobil še bet365 bonus.

Z izplačili pa nikoli nobenih problemov.

bet-at-home je odlična stavnica, vsaj ena, ki je v SLO jeziku. Pa izplačila potekajo res hitro!!

Je možno dobiti kak tvoj kontakt (mail..) za več informacij…

Neteller in Skrill sta najboljši opciji za izplačila in vplačila na stavnice. Oba sta v lasti podjetja Paysafe tako, da velike razlike načeloma ni. Sam uporabljam Skrill (moneybookers), ker se mi zdi, da je bolj poznan in pa tudi platforma je bolj pregledna. Več o skrillu najdeš na Vaš link

Glede stavnic je pa čisto odvisno, Bet at home, Bwin, Bet365 so vse dobre opcije. Bet365 ima v zadnjem času precej težav z blokadami pa še bonusov ne ponujajo v Sloveniji, Bet at home se mi zdi pri nas najboljša opcija, bwin pa je nekaj vmes. Če še koga zanima si več o tem lahko pogleda tule: Vaš link

jaz sem si htel nakazat 3000 evrov na neteler pa mi pise da je v obdelavi pa nic od njih … kak je mozno ?a mali zneski pa gredo res da pa sem naredo 3000 v dveh dneh ..tedensko nredim 5000 brez problema ….je boljse natrr nakazat

Ali mi lahko kdo pomaga, lepo prosim.
Se mi lahko kdo javi na email: podjetnamaribor@gmail.com
Res vam bom zelo, zelo hvaležna. Hvala!

Najboljše so sigurne stave, ker riziko res minimalen oz. ničen. Le nekaj volje in časa dnevno pa bo.

https://sigurnestave.info/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close