Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tujca za partnerja – odzvi bližnjih?

Tujca za partnerja – odzvi bližnjih?

Tiste, ki ste si za partnerja našle tujca, kakšen je bil odziv bivših? So imeli kaj proti?

Pa, da ne razume slovensko :).

Odgovor na objavo uporabnika
nič več samska, 13.12.2021 ob 17:32

Tiste, ki ste si za partnerja našle tujca, kakšen je bil odziv bivših? So imeli kaj proti?

Za kakšne sposobne viking tipe z IQ-jem nad 120, se marsikaj spregleda. Za majmunske tipe čez sredozemlje pa absolutno neodobravanje.

Če je to recimo Avstrijec, Nemec, Skandinavec, Britanec… je to dobra partija.

Če je pa od dole (Kosovo, BiH, Srbija…) pa je ženska padla na glavo.

Ne mešaj po veri in rasi, sem rekla moji. In ni, pa ima tujca. Meni se to zdi pomembno, kaj pa tvojim bližnjim, pa vprašaj njih.

Zakaj bi bivši komentirali mojega partnerja? Čudaško.

Moji niso bili ravno veseli, ker sem takrat živela v tujini in so mislili da se ne bom nikoli vrnila zaradi njega. No potem sva se preselila v slovenijo in so čist navdušeni nad njim.

Je, Avstrijec :).

Odgovor na objavo uporabnika
nič več samska, 13.12.2021 ob 18:07

Je, Avstrijec :).

Nativni ali Habibi?

Jaz opažam takole: če dobi ženska enega z juga, jo domači požrejo. Če dobi koga s severa, je ok.

Aja, če dobi koga z juga, ponavadi slišiš komentarje, da bo kmalu s plavim očesom okrog hodila.

zakaj bi se pri izbiri partnerja ozirala na mnenje bivšega?

Boljs kot s tabo..

V Sloveniji je kar precej opazk bližnjih, če ima ženska koga z juga.

K sreči so Avstrijci bolj tolerantni. Vsaj domači od mojga. Jih ne moti, da si je našel eno ta južno :). Seveda pa tekoče govorim nemško. Tako, da jezik ni težava, kar se mene in njegovih bližnjih tiče.

Samo da ni kinte kunte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close