Tudi vam tako počasi odpira teme na medovernet?
Ne moreš verjet, 06.12.2021 ob 19:52
Seveda že vsaj en teden.
Ostalo brskanje po netu dela normalno. Pridem in grem, ker to pacanjeje ni za brat in ne za prenašat.
Hvala za odgovor, te lahko vprašam še nekaj, morda veš, zakaj pri facebook straneh, ki so javne (ne mislim kakšnega vohljanja za kom:), od npr. glasbenikov, zdaj spet piše, da se moram prijaviti, sama namreč nimam fb profila, berem pa novice od nekaj glasbenikov, ki imajo javne profile. To je že večkrat naredilo, pa sami najbrž niso spreminjali. Že tako ne moreš brati komentarjev, zdaj pa sploh ne spusti noter. Veš morda?
obup je, 06.12.2021 ob 19:58
Hja, strežnik in vse ostalo je res iz 19. stol.
Meni tudi slabo deluje. POčasi ali pa sploh ne.
Pa kdo ima sploh roko nad tem forumom? In zakaj ne upoštevajo naših pripomb, toliko stvari se je poslabšalo, da se mi prav kolca po dobrih starih časih. A ni bil včasih tu ta glavni nek Primož, včasih smo tudi lahko samo skočili na zadnjo objavo, zdaj pa porabiš pol ure, da se prebiješ do zadnjega objavljenega posta. Toliko stvari je slabših, namesto da bi se izboljševali… Pa, a ni škoda, da takšno mesto, kjer bi lahko vsak vprašal karkoli, tako slabo deluje?
me zanima376, 06.12.2021 ob 19:57
Hvala za odgovor, te lahko vprašam še nekaj, morda veš, zakaj pri facebook straneh, ki so javne (ne mislim kakšnega vohljanja za kom:), od npr. glasbenikov, zdaj spet piše, da se moram prijaviti, sama namreč nimam fb profila, berem pa novice od nekaj glasbenikov, ki imajo javne profile. To je že večkrat naredilo, pa sami najbrž niso spreminjali. Že tako ne moreš brati komentarjev, zdaj pa sploh ne spusti noter. Veš morda?
Malenkost.
Za Fb ne bi vedela ker ga nimam. Vem pa, da strani niso več dostopne kot prej. Moraš imeti FB. To je zaradi varnosti Zukerberga.
ma to je neka zastonjkarska verzija forumov, k jo lahko vsak ma, zato pa nč ne dela. Primož je mel zakupljene strežnike pa ljudi, k so urejal in posodabljal. Verjetno je potekla pogodba, pa teli novi niso plačal in so tisto verzijo lepo izklopil. Divji kapitalizem .. teli novi samo kasirajo in ven pobirajo, vlagajo pa nič. Dokler bo bo, ko ne bo več, bojo pa novo kravo za molzit kupil, tale bo šla pa rakom žvižgat 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.