Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Tudi vam izginil TV 3

Tudi vam izginil TV 3

Gledamo TV prek navadne antene + pretvornik. In od danes naprej v multiplexu 1 ni več TV 3. Tudi pri vas?

dela, sam nekej so omenjal, da bodo povsod testno izklopl signal za par minutk na a kanalu, tv3 itn. pol pa če ti zgine bi mogla met kao pretvornik v bodoče… mal si preber na netu.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

“Brez digitalnih vmesnikov za tiste, ki signal lovijo s sobno anteno, slike enostavno ne bo,” ob prehodu na digitalni signal opozarja Golobič. Testni izklop treh analognih programov bo stekel že 15. novembra.

“Mokra vaja”, kot so poimenovali poskusni petnajstminutni izklop, bo na programih Kanal A, TV SLO 2 in TV3 v ponedeljek, 15. novembra, med 19. in 20. uro. Takrat bodo uporabniki in kabelski operaterji lahko preverili, ali je sprejem digitalnega signala nemoten.

tole bo 15.11.

če je pa teb zmanjkal signala, majo pa lahk tvoji ponudniki težave s satelitom al pa na sistemu ipd.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Gunnar, a znaš ti brat? Lepo sem napisala, da imam pretvornik, testno pa bodo izkapljali sredi meseca. Ampak to z nami nima zveze, KER PRETVORNIK ŽE IMAMO!

Mi že imamo digitalno TV in danes popoldne ob 5-ih nismo imeli TV3…

Mi imamo novo tv, torej digiTV, pa tudi že vsaj 2 uri ni TV3?!

hahaha, mi navadni brez pretvornikov pa gledamo, hahahaha

No, mi ga brez pretvornikov že prej nismo. :)))

Sem pa malo poguglala in izgleda, da so ga preselili iz multupleksa A v multipleks B. Tega pa za zdaj še ne lovimo.

New Report

Close