Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tudi prej so bili krvni strdki in kapi

tudi prej so bili krvni strdki in kapi

Pred nekaj leti je imela moja prijateljica pri 48 letih anevrizmo, bratranec star 41 pa je umrl zaradi možganske kapi. Oba prej zdrava. Znanec, športnik, je umrl zaradi srčne kapi pri 50. Mogoče poznate tudi vi takšne žalostne primere, ki so se zgodili pred cepljenjem.

Tudi prej so ljudje umirali in zbolevali.
Samo debili so umiranje šele zdaj po korona fašizmu opazili.

Odgovor na objavo uporabnika
Robi…, 22.05.2021 ob 10:21

Tudi prej so ljudje umirali in zbolevali.
Samo debili so umiranje šele zdaj po korona fašizmu opazili.

Ko boš ostalo kripel po covidu, kar marsikoga doleti kot posledico, boš še kar norelo psihotek? Boš popolnoma enako, ne?

En blizu tebe doma, enak antimaskerski psihotek kot ti. Bilv bolnici, komaj preživel, ima hude posledice, človek komaj hodi. Ampak nori pa adlje, covida ni, njega je mafija namerno azstrupila in nočejo priznat, to je dodal debil k prejšnjemu norenju. Ko bo crkoval,ga bi morali zavrnit, ne več v bolnico sprejemat.

Drugače pa avtorica, ja poznam. Tako an hitro, moja sošolka je umrla zaradi kapi pri 28. En sovaščan pri 32 na igrišču med nogometom, en leto mlajši od mene, ki je hodil v isto osonovno šolo pa pri 31. letih starosti. Če bi malo pobrskal po spominu, jih je še več.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Tanjuša, 22.05.2021 ob 10:18

Pred nekaj leti je imela moja prijateljica pri 48 letih anevrizmo, bratranec star 41 pa je umrl zaradi možganske kapi. Oba prej zdrava. Znanec, športnik, je umrl zaradi srčne kapi pri 50. Mogoče poznate tudi vi takšne žalostne primere, ki so se zgodili pred cepljenjem.

Ja, samo cepivo je dodatni trigger, prožilec v takem primeru… Zakaj bi nekdo, ki ve, da je morda nagnjen h krvnim strdkom šel na riziko?  Ti je že logično, ali še ne?

vsak se ima pravico sam odločiti, 22.05.2021 ob 10:58

Ja, samo cepivo je dodatni trigger, prožilec v takem primeru… Zakaj bi nekdo, ki ve, da je morda nagnjen h krvnim strdkom šel na riziko?  Ti je že logično, ali še ne?

Imela sem ze trombozo in razmisljam, zakaj bi tvegala?

Saj s kovidom tudi tvegam, a vseeno recimo, da se tu znam cuvat in si lahko nekako pomagam, da ne zbolim, pri crpljenju pa ne morem. Procent rizika je pa nekje enak v obeh primerih, ce zbolis ali ce se cepis.

Druga stvar, vecji tiziko, da zbolim, je pozimi, torej mi je nekako logicno, da se cepim jeseni in da mi drzi cez zimo. Torej se bom cepila samo z dvema odmerkoma, morda celo samo z enim. Ce se pa zdaj cepim, moram jeseni spet in bo odmerkov in rizikov vec.

Pokojni je doživel anevrizmol), brez povratka. Je ni niti sprejemal, ker je moral biti v pogonu brez predaha. Torej, bi bil krivec lahko tudi stres.

Moj oče, doživel možgansko kap. Stara sem bila zgolj 17. Predhodno, je bila poškodba. Od takrat ga ni več.

V tem delu, če koga zadane, očitno ni rešitve. Ne glede na razlog.

Podpiram cepiva, kot proti otroškim boleznim, zgolj mumps sem imela, proti tetanusu, hvala, ta sedanja cepiva pa,loterija. Zato je nujno, da predhodno nastane kak posvet pri osebnem zdravniku, ki pozna vaše težave.

Tudi zadnji primer okrog J* cepiva ter posledic, sem prepričana, da vsega ne povedo, ker gre za zaupne podatke, v kolikor je imela oseba ‘nevidne’ težave.

modrival, 22.05.2021 ob 10:35

Ko boš ostalo kripel po covidu, kar marsikoga doleti kot posledico, boš še kar norelo psihotek? Boš popolnoma enako, ne?

En blizu tebe doma, enak antimaskerski psihotek kot ti. Bilv bolnici, komaj preživel, ima hude posledice, človek komaj hodi. Ampak nori pa adlje, covida ni, njega je mafija namerno azstrupila in nočejo priznat, to je dodal debil k prejšnjemu norenju. Ko bo crkoval,ga bi morali zavrnit, ne več v bolnico sprejemat.

Drugače pa avtorica, ja poznam. Tako an hitro, moja sošolka je umrla zaradi kapi pri 28. En sovaščan pri 32 na igrišču med nogometom, en leto mlajši od mene, ki je hodil v isto osonovno šolo pa pri 31. letih starosti. Če bi malo pobrskal po spominu, jih je še več.

Vse lepo in prav,v primeru, ko je znanosti jasno s čim se ukvarja in se delo opravlja striktno za dobro ljudi, ne denarja. Pišeš racionalno teoretično, nisi sposobno kritičnega razmišljanja in poglobitve v problematiko, ker niti nimaš osnovno vedenje o raspiratornih boleznih, nič o vaskularnih, znanost je javno povedala, da ne vedo nič zagotovo. Curljajo pa novice o tem, da so šli na napačno pot in se kaže, da ta cepiva, ki so trenutno aktualna, na dolgi rok potencirajo zaplete. Po domače, da tvoj leni možganski živcek zalaufa do mere razumevanja, dobro osoljeno juho, še dosoljujejo, ker so v poplavi množične norosti in pritiska vseh, hitro ukrepali, toreh razlgam, ne le, da cepuvo tako ali tako ni varno, kaže se, da niti ni v vlogi pomoči, ampak dodatnega naboja. Zapomni si to. Jaz nisem antivakser, nisem pa neumen kmet, ki ne ve osnov. Če si zdaj nasršen babji šus ono tretje, kmalu boš še na kaj drugega. Trol. Pa, da tvoj znanec govori o strupu, glej neumnež, če bi že šlo dejansko za respiratorno obolenje, kot so sprva predvidevali, vsak strokovnjak ve, da noben NARAVNI virus ne uniči pljuč tako hitro. Pljuča so zadnja postaja, ko jim srce pošlje kri. Ddddddd. Bi ti pripel link o tem, pa ne razumeš angleško, bo treba malo počakati.

Ok, odgovori na modi viharni ne deluje ?????

Meni ni problem se cepiti, kot proti vsem otroškimi boleznimi, razgrajajo celo epidemijo že leto in pol ter my ass delo od doma, sajenje oaradajzov)????,

moti me, ker cepivo tetanusu ali ostalo preverjeno deluje, tole, poskusno, pa res ne želim biti.

September bo spet epidemija, saj je že zdaj, vse odprto, nelogično.

Potrebujem oddih, brez stresov, brez f vmešavanja. Resno.

Zamerim, ker ste 21.8. odločili in 24.8. nisem mogla na dopust. In sedaj, seveda bom vnovčila tiste bone, kjer so se Slovenci junija lani kopali v mlaki. Oprostite, igrate se.

Bolj kot nezdravo, vpliva psihično vodenje vsega. Kar se pozna na podrejenih. Prosim, če se umirite. Kot da smo v akcijskem filmu, Kdo bo koga. Whatever, zaupanja nevredno. So pa bonbončki. Plačali jih bomo kako, zujf2??

take razlage so neumne in so odraz neodgovornih ljudi in nestrokovnih, še posebej, če to izjavljajo medicinci in stroka.

Vsako stanje je potrebno raziskati vzrok – to je delo in odgovornost temeljna medicine. In tako razmišljanje je nevarno – ker po tej logiki si lahko recimo ti alergik na neko zdravilo recimo ne preneseš nekega ab in dobiš hudo drisko in neum,orno hujšaš – dohtar bi ti pa izjavil   to sploh ni problem ker tudi sicer obstajajo driske in hujšanje in dehidracija, če jo dobiš – tudi brez ab bi se ti to zgodilo, zato ga žri naprej… ubilo te bo…

ti je jasno,da so take IZJAVE IN ZDRAVLJENJE IN RAVNANJE ZDRAVNIKOV, KI IZHAJA IZ NJIH – GROZLJIVO IN SMRTNO NEVARNE.

ja driska in dehidracija zaradi nje je neko bolezensko stanje – zdravnik pa JE PO URADNI DOLŽNOSTI DOLŽAN IN TUDI ODGOVOREN, da najde vzrok KAJ JE TO STANJE TEBI POVZROČILO IN SKLADNO S TEM USTREZNO UKREPA, da se to stanje odpravi in ustrezno zdravi.

in enako velja za kapi – kap je določeno stanje, ki pa je lahko povzročeno oz. nastane zaradi številnih različnih vzrokov – in na zdravnikih je,da dolžnoin odgovorno ugotovijo zakaj je pri posamezniku do tega stanja prišlo in da ga ustrezno zdravijo, če se to sploh še da, če ni konec že tragičen…

si predstavljaš, da nekdo doživi kap zaradi cepiva – si čudežno pravočasno opomore… dohtarji se zlažejo po liniji najmanjšga odpora, da to se itak že vseeno vedno dogaja in niti ne preverjajo povezave s cepivom in človeka ponovno cepijo s tem istim cepivom čez čas… to je smrtno nevarno in , malomarno ravnanje in strokovna napaka in direkt ogrožanje človekovega zdravja.

zato so take bedarije in razlage reees skrajno neumne in če jih izjavljajo zdravniki, bi morali odgovarjati …  bistvo medicine je ugotavljanje vzrokov zakaj do nečesa pride in zdravljenje tistega, brez vzroka ne boš pozdravil stvari in ogrožaš življenje človeka

V leti 2019 je umrlo na slovenskih cestah 23 motoristov, pa ste zaradi tega prodali svojega jeklenega konjička? Taka je statistika, pri vsaki stvari je nekaj tveganja. Raje se vozim z avtom, ker je več možnosti, da ohranim celo glavo. Oceniti je treba, kje je več možnosti, da se mi nekaj zgodi.

Glej taka je nova moda. Prej so 80 in več let stari ljudje umirali od starostnih bolezni. Zdaj pa teh ni več, umirajo samo od Covida. Zaradi tega se je zdaj treba cepit s cepivi, ki so v fazi testiranja. Uradno stranskih učinkov skoraj ni. Problem nastane le če umre bljižnji od kakega pomembneža. To je težko pomest pod preprogo.

Ja, tudi mladi (pod 40, ali pod 50) so celo umirali od kapi, strdkov, tudi pred cepljenjem. Sem in tja kakšen- hvala bogu. Pri cepljenju le sem in tja kakšen- še dobro!!  Zdi se mi pa preveliko naključje, da par dni do dveh tednov po cepljenju umrejo zaradi strdkov in kapi. Pa da to ni zaradi cepiva?! )

Moda, 22.05.2021 ob 14:28

Glej taka je nova moda. Prej so 80 in več let stari ljudje umirali od starostnih bolezni. Zdaj pa teh ni več, umirajo samo od Covida. Zaradi tega se je zdaj treba cepit s cepivi, ki so v fazi testiranja. Uradno stranskih učinkov skoraj ni. Problem nastane le če umre bljižnji od kakega pomembneža. To je težko pomest pod preprogo.

naravnost grozljivo je, da medicina podaja take neumne razlage in da sami svoje neumnosti ne slišijo: če se nekdo okuži s covidom in ima pridružene bolezni in umre zaradi njih ali kapi – je vse povzročil covid – za vse je kriv covid… druge bolezni v tem primeru ne obstajajo, kot da jih v bistvu ni

če se pa nekdo cepi in ima po cepljenju kakršnekoli težave – pa kar naenkrat spet začnejo obstajati druge bolezni in težave same kot take brez povezave  s cepljenjem…  še enkrat – ko gre za covid, pa je vedno covid kriv, te težave samostojno se ne morejo pojaviti – ker je vse covid.

Saj nas imajo hudo za neumne.

Tupavci, še vedno imate največjo težavo s tem, da se drugi cepijo, čeprav vsak zase odloča, ne za druge. Ampak najbolj boli, če se drug cepi, ti si pa anticepilsko tele. ???

Jaz gledam na to tako. Do tega cepiva sem precej nezaupljiv, kljub temu sem se pred kratkim dal cepit, ker sem rizična skupina. Da mi potem dohtarji ne serjejo po glavi, kako mi naj zdaj pomagajo, ko sem zbolel, nisem se pa hotel cepit.

Moj sin se še ni prijavil na cepljenje, hči je tako še otrok se še ne bo cepila. Sin se sam odloča, na njegovem mestu bi jaz še počakal nekaj časa.

In ja, verjamem, da je smrti zaradi kapi nekaj dni po cepljenju botrovalo cepljenje samo. In da ta človek bi verjetno doživel kap tudi brez cepljenja, vendar ne ravno zdaj, ampak nekje kasneje v življenju.

Kakšne mone, 22.05.2021 ob 11:51

Vse lepo in prav,v primeru, ko je znanosti jasno s čim se ukvarja in se delo opravlja striktno za dobro ljudi, ne denarja. Pišeš racionalno teoretično, nisi sposobno kritičnega razmišljanja in poglobitve v problematiko, ker niti nimaš osnovno vedenje o raspiratornih boleznih, nič o vaskularnih, znanost je javno povedala, da ne vedo nič zagotovo. Curljajo pa novice o tem, da so šli na napačno pot in se kaže, da ta cepiva, ki so trenutno aktualna, na dolgi rok potencirajo zaplete. Po domače, da tvoj leni možganski živcek zalaufa do mere razumevanja, dobro osoljeno juho, še dosoljujejo, ker so v poplavi množične norosti in pritiska vseh, hitro ukrepali, toreh razlgam, ne le, da cepuvo tako ali tako ni varno, kaže se, da niti ni v vlogi pomoči, ampak dodatnega naboja. Zapomni si to. Jaz nisem antivakser, nisem pa neumen kmet, ki ne ve osnov. Če si zdaj nasršen babji šus ono tretje, kmalu boš še na kaj drugega. Trol. Pa, da tvoj znanec govori o strupu, glej neumnež, če bi že šlo dejansko za respiratorno obolenje, kot so sprva predvidevali, vsak strokovnjak ve, da noben NARAVNI virus ne uniči pljuč tako hitro. Pljuča so zadnja postaja, ko jim srce pošlje kri. Ddddddd. Bi ti pripel link o tem, pa ne razumeš angleško, bo treba malo počakati.

Glej tele zabito. Covid je in potek bolezni hudo prizadene pljuča. Ljudje so bili v bolnici in nekateri so v bolnici na kisiku, nekateri so umrli, nekateri imajo resne posledice. Virus je in to zelo nevaren virus, pa ve amebe to sprejeli ali ne. Ko vas bo doletelo boste crkovali in zaradi zabitosti in zanikanja nič manj in vam ne bo nič lažje.

Ko boš ob covid pljučnici ostalo brez kisika in se dušilo, boš imelo vso pravico zavrnit zdravstveno oskrbbo, saj si ti ja posebej “pametno” in veš, “da respiratorne bolezni ne prizadenejo pljuč”. ???

Amapk kaka je zabitost ljudi , to je fenomen, kaj vse tu prebereš. Ne moreš verjet, da majmunsko tele napiše, da pljučnica ne more uničit pljuč in tudi če bi, da so pljuča popolnoma nepomemben in nepotreben organ. Točno to je napisalo to trol debilno zgoraj, ki pravi, da bi lepilo članke o tem v angleščini, a vidno nima štirih razredov osnovne šole končane. IQ mu je pa v minusu….kaj je s to golaznijo, kam bo to šlo????

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

https://www.euronews.com/2021/05/06/covid-19-is-a-vascular-disease-not-a-respiratory-one-says-study

Al govoriš o tem članku? Študija univerze San Diego? Mhhhh…. Kaj pa veš, kaj bodo še naumili.?? Viharni ti se res ne rabiš bat, “žleht” ljudi ne pobere kr tk ?? mate 9+življenj ?

Ali ne povzročajo kontracepcijske tablete bistveno več krvnih strdkov kot cepiva?

So bili, seveda. Ampak zakaj bi tvegal?
18 razlogov, zakaj se ne bom cepil

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close