Tudi moški imamo kriterije
No, tle pa odpadem kor gumb na hlačah. Žal nisem suhica, imam kakšno kilo preveč, ker se pač ne prehranjujem kot rastlinojedci. Pa žal za jezike tud nisem. Ampak presegam (ne da jih samo dosegam?) pa vse ostale pogoje. Glede na tvoje pogoje bi verjetno pogorela tudi pri doseganju prihodkov, ker tega tvoj ego ne bi dopuščal.
en samec, 26.02.2023 ob 17:47
Da ne boste samo ženske pisale kriterijev. Tudi moški imamo kriterije za ženske.
Starost: tam podobno kot jaz, raje par let manj.
VItka, postavna.
Zaposlena, plača pa vsaj tam 1400 neto, da mi je ne bo trebe preživljat. Jaz imam več.
Nasmejana, prijazna.
Mora znati kuhat, počistiti.
Ljubiteljica glasbe, koncertov.
Urejena: se pravi, da ne preveč naličena, ampak tako okusno.
GOvoriti mora vsaj en tuj jezik, mednaroden, ne kaka hrvaščina.
Imeti mora svoje stanovanje ali hišo. Da ne bo meni na grbi. Jaz imam svoje stanovanje.
Te ne bi hotela z miljoni ali brez njih..
Kdor visoko leta nizko pade…SREČNA TISTA KI TE BO ZAMUDILA.
Zaradi takih in drugačnih kriterijev, s strani moških in žensk, ostajajo ljudje samski.
Še pred 50leti so znali še na isti vasi s 200 prebivalci si najti moža/ženo; in to kar precej ljudi v vasi. Pogledali malo desno, malo levo in nekaj izbrali. Sedaj pa vandrajo še do Indije in Amerike, pa nič ni v redu. In potem ostanejo samski.
Bogati, lepi, zabavni – taki sipoiščejo sebi enake. Tako da princa/princese je brez veze sanjati do starosti. Ker ga pač ni. Mr Right/Mrs Right so v filmih. Sploh ker se tisti iz boljše stoječih družin v 99 % poročijo s sebi enakimi – poiščejo si podobne družine.
Nasvet: tam do 30.leta sanjaj, potem pa nekaj vzemi, sicer ostaneš sam. Nekoč so tako počakali samo do 20. leta, potem pa nekaj pa vzeli.
Poroke so pa itak vedno bile “praktični dogovor” – v starem veku in danes še vedno – take so tudi najbolj trdne. Ker dobro vedo, zakaj so se poročili.
Men je ena bivša rekla da bo njen ta novi mogu bit športnik in da se bo na splošno mogu njej prilagodit ker hodi v hribe in kolesari.Po moje ga je ze dobr srala z novim ko je bila še z mano ampak vse enkrat pride na plano.Mene ni nikol nikjer omenila tko ko ta novega ne,edino on objavi kaj.Ja športn ni in ne hodi v hribe,kolesari tud ne ker verjetn kolo kg ne prenese,ampak ima pa denarnico.debelo ker se je rodil v familijo kjer je dost.To ja evre ima ja,sej so verjetno bolj športni.
Forum je zaprt za komentiranje.