Tudi mi prodajamo hišo v Ljubljani
Hiša se nahaja v Spodnji Šiški, v neposredni bližini športnega parka. Parcela meri 660 m2, od tega stavbišča 108 m2 in 552 m2 vrta. Hiša je trenutno dvostanovanjska. V pritličju se nahaja garaža, kuhinja, dnevna soba, spalnica, kabinet, wc in kopalnica, v nadstropju je kuhinja, tri ločene sobe, kopalnica, wc. Mansarda je velika cca 80 m2 in je neizdelana. Možnost gradnje vila bloka. CK na olje. Lega V-Z, hitro vseljiva, vpisana v ZK. Cena 385 000€.
Zakaj objavljam oglas še tu? Ker je pač veliko bralcev in je danes oglasov že kar nekaj. Hvala!
Dobri stari mon. Vse drugo, samo odgovorov ni pravih. Ninan, pa valda poznaš mone, le zakaj tu postavljaš tako vprašanje?
Kakorkoli, večina jih pač nima pojma, da je sama nepremičnina nepomembna, seveda glede na lokacijo. To pa ti sama veš kakšna je, kaj je gor možno zidat, je možno pridobit dovoljenja itd…
Sicer trenutno gradebništvo ni ravno v razcvetu. Bo pa in to kmalu. takrat bo spet povpraševanje po takšnih lokacijah. Zato jaz s prodajo (če ni nujno) ne bi hitela.
Hvala ! Hiša ima štiri lastnike, eden med njimi je moj sin. Ostali trije živijo v hiši in je to najnižja cena, za katero so pripravljeni prodati, drugače izplačati pa ga menda ne morejo. Sin je trenutno brez zaposlitve, čeprav jo intenzivno išče in če se slučajno kaj zaplete mu takšna “papirnata” lastnina, od katere nima nič, prav nič ne pomaga, le ovira je pri pridobivanju kakršnekoli pomoči. Saj delamo vse, da je ne bi potreboval, a vseeno … S tem na MON-u sem le nekoliko testirala, kakšna ponudba se ljudem zdi.
tele hiše pa ne amram, če mi jo date za 50.000 eur. a se sploh zavedate, da je vse dotrajano, da je potrebna popolne adaptacije in da to pride cca. 100.000 eur. če ne več, da ne omenjam opremljanja in urejanje okolice, ki je katastrofa.
lepo vas prosim no …
ljudje zamislite se malo nad tem kake cene pričakujete za takele podrtije
Prav veliko zadev o ocenjevanju ne razumeš? Jaz ti najdem cenilca, ki zgornjo nepremičnino oceni na 700.000 €ur.[/quote]
?????? Ma si nor?? Drugo je cenitev, lahko j ti ocenis na 15.000.000€, ampak realno vrednost je pa treba gledat.
Treba je gledati na to,koliko je treba se vloziti vanjo, koliko zunaj, elektrika,voda,stopnisca…
Vidim pa da se ti zelo razumes 😉
Prav veliko zadev o ocenjevanju ne razumeš? Jaz ti najdem cenilca, ki zgornjo nepremičnino oceni na 700.000 €ur.[/quote]
?????? Ma si nor?? Drugo je cenitev, lahko j ti ocenis na 15.000.000€, ampak realno vrednost je pa treba gledat.
Treba je gledati na to,koliko je treba se vloziti vanjo, koliko zunaj, elektrika,voda,stopnisca…
Vidim pa da se ti zelo razumes ;)[/quote]
In kako ti pametnjakovič veš, da je ocena s strani države narejena točno?
Vidim pa da se ti zelo razumes ;)[/quote]
Ma daj ne nakladaj. Resen cenilec kaj takega ne bo nikoli naredil..če pa dobiš takega z a100€ pač dobiš cenitev za 100evrov
ah cenilec, gor ali dol….vse se da, če imaš denar in podmažeš….
ne bi se pa tudi preveč ozirali na ocenitve od davčne….od moža hišo so ocenili na 6000 eur ker piše, da je to nek skedenj iz leta 1900….
skednja nikoli ni bilo, hiša pa je stara malo manj kot je starost tašče in tasta. tko, da….
noben ne daje več realnih cen !
hhhuhhh in cenilec, sta isti osebi. Poglej razmak med pisanjem. V minuti 😉 predstavljas se kot cenilca ha hhhuhhh. Joj joj. Sem do sedaj ze 3 nepremicnine prodau, malo vec vem o tem verjetno kot ti 😉
pa mi najdi cenilca da mi moje 90 m2 stanovanje oceni na 500.000€ ce ze lahko najdes takega. In kaj mi bo to pomagal?? Mislis da ga prodam za toliko?? Butec
Forum je zaprt za komentiranje.