Tudi mene je Mija za trenutek pretentala
ja lubica a ti bi kar direktno iz študija Kavko igrala ali kaj? Enako je v poslovnem svetu… začneš na kopiranju dokumentov, potem na urejanju dokumentov, potem si član razvojne ekipe in nato si vodja ekipe – po ene 10 letih… kaj ti ni jasno?
to velja le, če nisi sprejet v službo po VIP liniji oz. ne f** s kom iz vodstva. Sicer so pa tudi v poslovnem svetu bližnjice. Saj nisi tako naivna, a?
Pri nas smo imeli tri ali štiri, ki so dale spolno nadlegovanje in napade v javnost. Vsaj za eno vem, da je dobila po močno skrajšani običajni karierni poti boljše delovno mesto. Na koncu, po tem ko so tipa karierno pribili na križ, je rekla, da se je ni nikoli dotaknil. Torej, za nekaj nespodobnega dobacivanja se moškega pa kar skopi? Sem ženska, sem bila in mlada in začetnica, debelo kožo smo vse in konec koncev vsi dobili z tudi nekaj takega kaljenja, ki si se ga tekom življenja naučil zatreti v kali sam, ne pa kot mimoze, ki hodijo cmihat v javnost. Nekako po poznanem vzorcu bo punca dobila za nagrado kakšno dobro plačano delovno mesto na ministrstu za kulturo in podrla karierno pot kar nekaj drugim, ki so suvereno znale z moškim gobezdanjem opraviti same.
Na koncu bo tako, 03.12.2021 ob 13:14
Pri nas smo imeli tri ali štiri, ki so dale spolno nadlegovanje in napade v javnost. Vsaj za eno vem, da je dobila po močno skrajšani običajni karierni poti boljše delovno mesto. Na koncu, po tem ko so tipa karierno pribili na križ, je rekla, da se je ni nikoli dotaknil. Torej, za nekaj nespodobnega dobacivanja se moškega pa kar skopi? Sem ženska, sem bila in mlada in začetnica, debelo kožo smo vse in konec koncev vsi dobili z tudi nekaj takega kaljenja, ki si se ga tekom življenja naučil zatreti v kali sam, ne pa kot mimoze, ki hodijo cmihat v javnost. Nekako po poznanem vzorcu bo punca dobila za nagrado kakšno dobro plačano delovno mesto na ministrstu za kulturo in podrla karierno pot kar nekaj drugim, ki so suvereno znale z moškim gobezdanjem opraviti same.
v kakšnem delovnem okolju pa si, da je normalno, da se morajo ženske konstatno braniti pred moškimi napadi?
Pa da se ti to zdi normalno?
mijav mijav, 03.12.2021 ob 13:18
v kakšnem delovnem okolju pa si, da je normalno, da se morajo ženske konstatno braniti pred moškimi napadi?
Pa da se ti to zdi normalno?
Seveda ni normalno, zato je pa treba takoj ukrepati in razčistiti na mestu, razen če si seveda mladoleten in čez leta ugotoviš da ni bilo prav. Prav tako se je treba takoj soočiti tudi s toksičnimi ženskami. Da se zaradi tega izpostavljaš čez nekaj let v javnosti, ko je že zdavnaj mimo in prej nisi ukrepal, je pa lahko tudi iskanje pozornosti. Če se res po teh letih še vedno počutiš kot žrtev se boš prej maščeval osebno in ne na očeh javnosti, ker je to dvorezen meč.
kako moreš, 03.12.2021 ob 14:08
Spolno nadlegovanje je zate samo dotikanje? Nikar s takimi, prosim. Pa kot žensko bi te lahko bilo sram, da zanikaš spolno nadlegovanje. Morda si celo pomagala (tudi ženski gobci, ki zlivajo strup po drugih ženskah ali pa spletkarijo proti njim, so ogabno nadlegovanje).
za “na koncu bo tako”
Forum je zaprt za komentiranje.