Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tudi mene je Mija za trenutek pretentala

Tudi mene je Mija za trenutek pretentala

Odgovor na objavo uporabnika
lezbijke sovražijo moške, 02.12.2021 ob 14:58

Žensko lezbištvo ima pogosto bolj zapletene in ohlapne (nezavedne) vzroke. Radikalno lezbištvo (in feminizem) moramo razumeti v luči evidentne psihopatije. Ideologinje feminizma imajo navadno hude psihične/osebnostne (in spolne) motnje. Zaznamovane so s spolno frustracijo.  Nekatere spolno zlorabljene ženske postanejo radikalne lezbijke (Roman Vodeb)

Joj, kako sila relevanten vir. Vodeb je bil sicer tudi že viden in slišan, kako se od blaženosti topi na soncu, kot sladoled na soncu, v družbi naivnih mladenk, ki jim je prodajal svoje nebuloze. En plesnivec zagovarja drugega, brezveze…

debilu med nami, 02.12.2021 ob 21:06

Nažgani Franc, 02.12.2021 ob 20:29

jao jao, 02.12.2021 ob 18:42

Nažgani Franc, 02.12.2021 ob 18:18

Mia se ni outirala ampak si je zabila autogol. Če je bil posnetek na youtube to pomeni, da je že dve leti dostopna ta informacija javnosti. Tako, da Mia je odglumila svoj trpeči izraz na intervjuju. Ožja javnost je vedela, ampak ona se ni outirala…pa dobro koga ona nateguje? Plastična Miša ji je pač postavila vprašanje. Pa kaj potem. Kakšna drama…okrog ničesar, okrog ene lezbijke. Še brezplačno reklamo je dobila.

A bejž, ti en takle posnetek, ki ima toliko ogledov kot pesmice našega Darwina na YT primerjaš z javnim izpovedovanjem spolne usmerjenosti oz. outiranjem?

Res si zabit ko tele

Šupčino prtegnjena, mamica ti je zabita kot tele hahaha

Ja Mia se je outirala v ožji javnosti in potem odglumila presenečenje. Posnetek na youtube je dostopen vsakomur, ki ga hoče gledat. Torej? Ne gre za skrivnost, dostopen je javnosti. Stopila je iz omare kot deklarirana lezbijka. Nič ni skrivala, to ni bila skrivnost. Samo odglumila je presenečenje v intervjuju. Koga nateguje? Sicer pa v čem je sploh problem in čemu vsa ta nepotrebna gluma? Zakaj bi se s tem sploh kdo ukvarjal? Ni prva, niti edina lezbijka.

Kakšni debilni argumenti, zarukan si kot stara kanta, ne samo kot tele.

Na nekam “dogodku” ranga 10 obiskovalcev in 20 gledalcev, ti sanjaš o nekakšnem outiranju.  Pa če greš gledat posnetek, se ni outirala kot lezbijka, šlo je za tematiko filma, v katerem je tema o tem.

Miša Molk že ve, zakaj je pod ta posnetek zaprla komentiranje.  Ker nima zveze z outiranjem zato!

Zdaj pa onaniraj nad outiranjem še naprej, kanta zabita!

Spet se  ena lezbača femenistična prasica vsaja hehehe

Bi kaj napisala o tem, kaj si mislim o Miši Molk, pa ne želim izgledati popolnoma nevzgojena.

Miša je razkrila nekaj kar že dolgo ni bila skrivnost.

Omg, 02.12.2021 ob 19:13

Večjih neumnosti, kot jih tale Vodeb trosi, pa se nisem slišala. So nekje na nivoju zaostalih Poljakov, ki mislijo, da je treba homoseksualce zdravit. Res ne vem kje so ti neandertalci obtičali. Znanost je namreč že zdavnaj dokazala, da je istospolna usmerjenost prirojena in se razvije že okrog 6.tedna nosečnosti. Nekateri bi radi pa vsako naravno varijacijo zapakirati pod feminizem in psihično bolezen, čeprav obstaja že odkar obstaja človeštvo. Strokovnjaki pa takšni, da še osnovne razgledanosti ne premorejo.

???

Meni je težko gledat intervju, ker je na robu joka.

Ta Mia je evidentna lažnjivka, pa še moralno propadla oseba. Ker lezbištvo je huda motnja, je zločin proti naravnemu redu in perverzna zloraba človeške spolnosti. Za nas kristjane pa je to v skladu s katekizmom sploh Božji rop.

Andrassy, 02.12.2021 ob 22:52

Ta Mia je evidentna lažnjivka, pa še moralno propadla oseba. Ker lezbištvo je huda motnja, je zločin proti naravnemu redu in perverzna zloraba človeške spolnosti. Za nas kristjane pa je to v skladu s katekizmom sploh Božji rop.

Lezbijke je ustvaril Bog. Ne sodi, če nočeš, da ti bo sojeno.

največja škoda za prave žrtve, 02.12.2021 ob 14:51
Citirano iz FB:
Za nekaj časa je tudi mene pretentala. Mia Skrbinac v pogovoru z Mišo Molk, ko naj bi jo ta presenetila z vprašanjem o lezbištvu.
Pa je ni presenetila, ker se je igralka javno outirala* kot lezbijka že davnega leta 2019 v tem pogovoru: https://www.youtube.com/watch?v=bxIFZ_5cC6E&t=1s… (od 23. minute naprej).
Nič ni narobe, če se je (outirala), še dobro mi je, nič ni narobe, če je (lezbijka), samo od sedaj igralkam ne verjamem več. Ker znajo biti prepričljive v igranju čustev. So se učile in dolga leta trenirale.
Tudi verodostojnost prijave spolnega nadlegovanja Matjaža Tribušona se mi je rahlo podrla.
*Outiranje ali razkritje je način, s katerim lezbijke, geji, biseksualci in transspolni (LGBT posamezniki) izrazijo svojo spolno usmerjenost in/ali spolno identiteto. Vir: Wikipedija
Jaz pa dodajam: največja škoda pa se je zgodila pravim žrtvam spolnih zlorab. Prave žrtve spolnih zlorab bodo metane v isti koš, kot tale ženska, ki se je čutila spolno zlorabljena, ker jo je Tribušon čakal v bifeju in ji je dal kakšen kompliment.

se popolnoma strinjam s tvojim zapisom… ko sem videla intervju mi je bilo grozno, verjela sem Mii, po tem videu,  jaz tej ženski ne verjamem nič več… in ja tudi na njeno razkritje glede spolnega nasilja je tudi meni padla senca dvoma.

Se takoj vprašam ji je za verjeti – ali je tudi tam morda lagala, kot tukaj?

In res kot pišeš največjo škodo je naredila s tem zasejanim dvomom prav žrtvam vsakršnega nasilja in zaupanje njim…

ker kako prepričljiva je ona bila v Mišinem intervjuju, jaz sem ji verjela, in očitno večina, vsi smo obsojali Mišino vprašanje, pa čeprav v resnici Miša ni storila popolnoma nič narobe, niti nesramna ni bila, zdaj je to jasno.

ker sem pred dnevi napisala svoje mnenje, da menim,da je bilo Mišino vprašanje nedopustno – je prav,da se zdaj tukaj tudi opravičim… nisem imela prav – nasedla sem Mii in njeni lažni prepričljivosti o tem, da o svoji spolni usmerjenosti javno še ni govorila in je razkrila in sem zato obsojala Mišino vprašanje… to Miino zatrjevanje je očitno bilo lažno, zatorej iskreno opravičilo Miši tudi z moje strani je popolnoma na mestu.

Mia me je pa, s tem laganjem in igranjem,  izjemno razočarala – vidim jo popolnoma drugače.

Kaksne psihicne in osebne motnje imate sele kao “normalni sovinisticni” dedci, ki ste proti enakopravnosti, ker vi ste pa ja nekaj vec, pa tudi, ce ste totalni lenuhi. A po tej logiki ste vsi pedri, ker ne marate zensk in to ze stoletja!??

Otrobi, 02.12.2021 ob 22:59

Lezbijke je ustvaril Bog. Ne sodi, če nočeš, da ti bo sojeno.

Ne, Bog je ustvaril človeka in mu dal svobodno voljo. Lezbijka je ženska, ki na podlagi svoje svobodne volje greši in na gnusen način žali Boga.

Andrassy, 02.12.2021 ob 23:07

Ne, Bog je ustvaril človeka in mu dal svobodno voljo. Lezbijka je ženska, ki na podlagi svoje svobodne volje greši in na gnusen način žali Boga.

Bogi Bog k more vse to gledat 🙂 🙂

Za vas kristjane je edino sveto in moralno, ko zupnik posiljuje mladoletnike in mladoletnice 😉

tega Vodeba noben resn ekspert ne jemle resno. prej je pisal psihoanalize o jajotu, sm potem se je na enmu faksu skokodajsal s parimi trdobučnimi komunajzrskimi femnacistki. in pol mu ni preostal druzga kukr da se pridruži desni strani. ker so se ga uni na levi krivično odkrižal. verjetn so pa sm ugotovil da je mazaški debil, ki ga skrivoma rad, da ga une babe na suho nategnejo s straponom.

No v moji krščanski veri tega ni. V tvoji promiskuitetni pa je ampak samo v tvoji glavi, razvrvrani od substanc.

Utrinek110, 03.12.2021 ob 06:26

No v moji krščanski veri tega ni. V tvoji promiskuitetni pa je ampak samo v tvoji glavi, razvrvrani od substanc.

Za@ Andrassy

Hvalabogu intervjuja nisem gledala in tako mi je bilo vse prihranjeno.

Gledam samo še dva programa : TLC in Viasat history kdaj pa kdaj…

veste kaj je zanimivo? Jaz sploh nisem vedela kdo to je in kaj je. Gledala sem intervju in moja prva misel je bila: To punco je pa težko gledat in poslušat, ker tako igra… zavijanje z očmi, zapiranje oči, tleskanje z usti, premori – vse naučeno. Ona ni prišla na intervju kot Mia, ona je prišla kot Igralka nekega lika. In potem slišim, da je igralka … ja itak. In meni je punca tako zaigrana… tako  neiskrena. Potem sem šla prebrati še kaj se je zgodilo… članke. Madona a res? Zlorabil jo je? S čim? S tem, da jo je počakal pred WCjem in jo z besedami ogovoril – ne vemo točno o čem? Mogoče mu je pa kaj obljubila ali pa sodelovala za kakšno vlogo? Nikoli ne bomo vedeli kaj se je dogajalo… Že to, da je rekla na začetku, da moraš odigrati kar nekaj seks scen preden ti ponudijo vlogo več… ja lubica a ti bi kar direktno iz študija Kavko igrala ali kaj? Enako je v poslovnem svetu… začneš na kopiranju dokumentov, potem na urejanju dokumentov, potem si član razvojne ekipe in nato si vodja ekipe – po ene 10 letih… kaj ti ni jasno?

Da je ona istospolno usmerjena ali pa ni istospolno usmerjena me pa en drek briga. Vedno sem mnenja tvoje seksualno življenje me ne zanima, tudi TI se pa ne vtikaj v mojega. In to sem povedala tudi lastnemu sinu. Ona je vprašala in kaj? Moj odgovor bi bil: lej Te en drek briga kako sem jaz spolno usmerjena in to ni predmet tega pogovora. Punca je zelena, razvajena in pa predvsem neiskrena… Igralka po poklicu in igralka zasebno. Še zaprepadenost je zaigrala…

delim to mnenje, 02.12.2021 ob 23:01

se popolnoma strinjam s tvojim zapisom… ko sem videla intervju mi je bilo grozno, verjela sem Mii, po tem videu,  jaz tej ženski ne verjamem nič več… in ja tudi na njeno razkritje glede spolnega nasilja je tudi meni padla senca dvoma.

Se takoj vprašam ji je za verjeti – ali je tudi tam morda lagala, kot tukaj?

In res kot pišeš največjo škodo je naredila s tem zasejanim dvomom prav žrtvam vsakršnega nasilja in zaupanje njim…

ker kako prepričljiva je ona bila v Mišinem intervjuju, jaz sem ji verjela, in očitno večina, vsi smo obsojali Mišino vprašanje, pa čeprav v resnici Miša ni storila popolnoma nič narobe, niti nesramna ni bila, zdaj je to jasno.

ker sem pred dnevi napisala svoje mnenje, da menim,da je bilo Mišino vprašanje nedopustno – je prav,da se zdaj tukaj tudi opravičim… nisem imela prav – nasedla sem Mii in njeni lažni prepričljivosti o tem, da o svoji spolni usmerjenosti javno še ni govorila in je razkrila in sem zato obsojala Mišino vprašanje… to Miino zatrjevanje je očitno bilo lažno, zatorej iskreno opravičilo Miši tudi z moje strani je popolnoma na mestu.

Mia me je pa, s tem laganjem in igranjem,  izjemno razočarala – vidim jo popolnoma drugače.

Se s tabo popolnoma strinjam. In poklon za opravičilo. Tega so sposobni samo veliki ljudje.

WTF, 02.12.2021 ob 22:23

Miša je razkrila nekaj kar že dolgo ni bila skrivnost.

No, Miša nima kaj razkrivat, to je.

Po vsej tej poplavi bruhanja (ne le tukaj) – koliko mislite žensk se bo odločilo za tožbo? Koliko jih bo pokazalo na nadlegovalce? Zato večina molči.

Jaz sem premišljevala tudi v smeri, da je mogoče tale prijava zlorabe maslo LGBT mašinerije. Recimo, da se je Tribušon malo zameril kakšni lezbijki ali geji in so se mu na ta način maščevali. Zato je Mia skrivala, da je lezbijka, čeprav se je že pred leti javno razkrila kot lezbijka.

Ker Tribušon sploh ni imel možnosti braniti se. On je bil obtožen samo na besedo ene ženske. Ker moški je takoj kriv, tudi če se čez leta dokaže, da sploh ni bil.

Ker Tribušon sploh ni imel možnosti braniti se. On je bil obtožen samo na besedo ene ženske. Ker moški je takoj kriv, tudi če se čez leta dokaže, da sploh ni bil.

Točno tako. Tudi za Tribušona bi morala veljati domneva nedolžnosti, dokler ne bi bil pravnomočno obsojen

Glejte kako en Janković kar fura dalje svoje kriminalno početje, pri čemer je lahko vsakomur, ki je imel kdaj opravka z njim, jasno, da je dejansko glave mafijske hobotnice.

Tribušonu so naredili veliko krivico, ko so ga kar tako umaknili s faksa. Ker je mogoče eni ženski izrekel samo kakšen kompliment. A je imel to smolo, da je naletel na psihopatsko Me too lezbo.

V balkanski patriarhalni druzbi je vedno moski nedolzen po mnenju ljudstva, baba si pa nekaj zmisljuje in igra, tudi, ce ne bi bila poklicna igralka 😉

Andrassy, 03.12.2021 ob 10:21

Točno tako. Tudi za Tribušona bi morala veljati domneva nedolžnosti, dokler ne bi bil pravnomočno obsojen

Glejte kako en Janković kar fura dalje svoje kriminalno početje, pri čemer je lahko vsakomur, ki je imel kdaj opravka z njim, jasno, da je dejansko glave mafijske hobotnice.

Tribušonu so naredili veliko krivico, ko so ga kar tako umaknili s faksa. Ker je mogoče eni ženski izrekel samo kakšen kompliment. A je imel to smolo, da je naletel na psihopatsko Me too lezbo.

Se strinjam s tabo.

sama je rekla,da tega ni hotela prej povedat, ker bi vplivalo negativno na njeno prijavo spolnega nadlegovanja.Kar je sedaj res, marsikdo dvomi o njeni iskrenosti, ampak, če je bila takega mnenja, pač tega ne bi povedala v mišini oddaji..

tudi jaz osebno zdaj ko vem, da je lezbijka, gledam drugače na to njeno priznanje o Tribušonu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close