Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi Kylie šla za badboyem

Tudi Kylie šla za badboyem

Je tako.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

haha…ka si ti otročji… če men je ta ženska k ena kobila s tistim zobovjem no…pač res mi ne potegne…da je bla taka bomba? ka vem…nism zasledila, mogoč nism dost brala o njej, niti mi njena glasba ni všeč… skratka… če lohk zbiram, niti ne želim bit njej podobna…bi bla pa z veseljem kiri drugi…men osebno je njena sestra dost bolša…. vsak ma svoj okus…

glede nekga drogiranja zarad nje…haha, dej no… vsi so se drogiral, to je blo takrat “in” …sicer pa tud dandanes kdo zapade v depresijo po razpadu zveze al se ga zapije al nardi samomor…to je stvar osebe kak dojema in nč druzga…njega bi lohk bilokira druga pustla, pa bi se mogoč isto zadrogiru…. who knows… 🙂

Jason Donovan : “For a male it’s a difficult thing to deal with to be dropped by a woman, but not only a woman but someone of her ­status. I took it hard.”

Jason says: “I guess it is hard for a young man as you think you are the success story and the ­breadwinner, but then suddenly she is off on a different course. We did live together for a while and there was a lot of chemistry between us. This was the first time I had truly been in love with someone.”

1. Potem ga je dumpala.

2. Sledil kokain.

3. Prišel k sebi šele, ko si je drugo poiskal.

Sklep : Beta samec izigran s strani kvalitetne ženske.

haha…vse, kar piše, je res! ti vrjameš tud vse, kar murko reče? 😀

ja ampak lej, k je pa drugo našu, je pa pršu k seb ane…če bi bla una res tak nenormalno huda, neb nikl več k seb pršu, sploh pa ne ob drugi 🙂

sicer je pa tip itak vedno na podnu, če ga baba pusti…že zarad ega ponavad…

Torej je še upanje tud zate, da te kera v red spravi. Če je Jasona, lahko vsakega. Pozitivna zgodba. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Baba ni sposobna niti sebe v red spravit, kaj šele koga drugega…

a to kylie? 😀 haha…tebe bo enkrat ena tko zdresirala, da ti jasn ne bo 😀

Katerakoli. Ženske ste zmedena bitja, ker sledite čustvom, namesto razumu. Rabte kompas, da se ne zgubite sred Leclerca.

haha…res…kure brez glave…vse po spisku ane 😀 hvala bogu za pametne telefone, da si lohk inštaliramo garmine…za po trgovinah 😀 jaooo

Čakaj, zdaj pa ne razumem :). Matjazko je pa par dni nazaj mi ves zgrožen pridigal, da komuniciram razumsko, da to ni ok. In menda je sploh grozno, zdaj pa berem, da pa ni ok, če ne uporabljamo razuma :).

Čakaj, zdaj pa ne razumem :). Matjazko je pa par dni nazaj mi ves zgrožen pridigal, da komuniciram razumsko, da to ni ok. In menda je sploh grozno, zdaj pa berem, da pa ni ok, če ne uporabljamo razuma :).[/quote]
Če ti to napiše človek, jezen na praktično vsakega tukaj, potem veš kolk je ura. 11:28. 🙂

Edina razlika je v tem, kdaj kdo pride do žensk. Bad guyem to praviloma uspe tudi kot mladičem s praznimi denarnicami. Nice guyem pa pač malo kasneje, recimo ko si zagotovijo redno službo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Čakaj, zdaj pa ne razumem :). Matjazko je pa par dni nazaj mi ves zgrožen pridigal, da komuniciram razumsko, da to ni ok. In menda je sploh grozno, zdaj pa berem, da pa ni ok, če ne uporabljamo razuma :).[/quote]
Če ti to napiše človek, jezen na praktično vsakega tukaj, potem veš kolk je ura. 11:28. :)[/quote]

Če te prav razumem, si želel povedat, da tudi tebe razum pri ženskah moti :)?

Če ti to napiše človek, jezen na praktično vsakega tukaj, potem veš kolk je ura. 11:28. :)[/quote]

Če te prav razumem, si želel povedat, da tudi tebe razum pri ženskah moti :)?[/quote]
Povedat sem želel, da mi je zabavno brati, ko nekdo, ki je zelo čustven, napiše, da so ženske zmedena bitja, ki sledijo čustvom, namesto razumu. Itak pa mi je smešno (hkrati pa krivično) vsako posploševanje.

Če te prav razumem, si želel povedat, da tudi tebe razum pri ženskah moti :)?[/quote]
Povedat sem želel, da mi je zabavno brati, ko nekdo, ki je zelo čustven, napiše, da so ženske zmedena bitja, ki sledijo čustvom, namesto razumu. Itak pa mi je smešno (hkrati pa krivično) vsako posploševanje.[/quote]
Jst bom napisal karkoli mi pade na pamet, ti na drugi strani boš bolj pazljiv pri besedah, kot pa nekomu po resnici povedal kar ti gre. Pazljiv boš pa ne zato, ker si bolj zrel od ostalih, ampak ker se sekiraš kakšen boš izpadel v očeh drugih (Marko je zrel, je ful vredu ker ne piše kletvic,…).

Dokazovat se pred brezposelnimi šupki nima smisla….

Povedat sem želel, da mi je zabavno brati, ko nekdo, ki je zelo čustven, napiše, da so ženske zmedena bitja, ki sledijo čustvom, namesto razumu. Itak pa mi je smešno (hkrati pa krivično) vsako posploševanje.[/quote]
Jst bom napisal karkoli mi pade na pamet, ti na drugi strani boš bolj pazljiv pri besedah, kot pa nekomu po resnici povedal kar ti gre. Pazljiv boš pa ne zato, ker si bolj zrel od ostalih, ampak ker se sekiraš kakšen boš izpadel v očeh drugih (Marko je zrel, je ful vredu ker ne piše kletvic,…).[/quote]
Pri tebi moram biti pazljiv, ker sem lahko sočuten, lahko pa tud nisem. Ampak ker si ti občutljiva duša, jaz pa sem LAHKO sočuten, pri tebi pač pogosto pazim, kaj napišem. Sem dober a ne? :))

Jst bom napisal karkoli mi pade na pamet, ti na drugi strani boš bolj pazljiv pri besedah, kot pa nekomu po resnici povedal kar ti gre. Pazljiv boš pa ne zato, ker si bolj zrel od ostalih, ampak ker se sekiraš kakšen boš izpadel v očeh drugih (Marko je zrel, je ful vredu ker ne piše kletvic,…).[/quote]
Pri tebi moram biti pazljiv, ker sem lahko sočuten, lahko pa tud nisem. Ampak ker si ti občutljiva duša, jaz pa sem LAHKO sočuten, pri tebi pač pogosto pazim, kaj napišem. Sem dober a ne? :))[/quote]

Za narcise je ravno značilna ta silna preobčutljivost za svoje lastne potrebe i ntakojšnja užaljenost, medtem ko je pa za druge nimajo nobenega občutka. Tako da lepo z njim, z rokavičkami in vatico še naprej. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close