Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi Kylie šla za badboyem

Tudi Kylie šla za badboyem

Izhajas iz, po moje, napacne predpostavke (zgoraj boldano). Zato potem, spet po moje, zmoten sicer cisto logicni sklep, da je z mnogimi zenskami, ki se na bad boys palijo, nekaj resno (psihicno) narobe.

Saj, ce bi prvo drzalo, in bilo edino pomembno pri celi stvari, da so bad boys LE egoisti, ki jim je mar le za lastno rit, bi tvoj zakljucek o zenskah se kako drzal vode. Le katera bi se poleg mnozice tipov, ki jo kujejo v nebesa, odlocila za egoista, ki mi ni mar za njo?

Ne me napacno razumet. Ne trdim da ni bad boy-ev, ki so le to in zensk, ki se bolezensko palijo prav na take. Je pa to dalec od pravila.

Je Russel Brand LE egoisticen prasec, ki mi ni mar za drugo kot lastno rit? I don’t think so. Vem, da se ukvarja se z marsicem kar nakazuje, da mu je mar za dosti vec kot le sebe.

Moj point, ce ponovim, je ravno to, da imajo bad boys kvalitete, ki ji resnezi tezko razumejo. In da jih prav te kvalitete delajo privlacne. To, da/ce jim je mar le za lastno rit, je sekundarnega pomena.

Razumljivo, pa da bo manj zazeljena vecina raje govorila o egoisticnem prascu, kot si priznala, da ima clovek pac dolocene kvalitete, ki ga naredijo privlacnega pri nasprotnem spolu.

A nisi ti tisti, ki ne verjame v ideale in jih s cinizmom spodkopavaš, ne v nazorske, ne v politične, ne v filozovske, ne v družinske, ne v partnerske…!?[/quote]

Idealov ni, ideali so predstave za budale, točno tako.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Izhajas iz, po moje, napacne predpostavke (zgoraj boldano). Zato potem, spet po moje, zmoten sicer cisto logicni sklep, da je z mnogimi zenskami, ki se na bad boys palijo, nekaj resno (psihicno) narobe.

Saj, ce bi prvo drzalo, in bilo edino pomembno pri celi stvari, da so bad boys LE egoisti, ki jim je mar le za lastno rit, bi tvoj zakljucek o zenskah se kako drzal vode. Le katera bi se poleg mnozice tipov, ki jo kujejo v nebesa, odlocila za egoista, ki mi ni mar za njo?

Ne me napacno razumet. Ne trdim da ni bad boy-ev, ki so le to in zensk, ki se bolezensko palijo prav na take. Je pa to dalec od pravila.

Je Russel Brand LE egoisticen prasec, ki mi ni mar za drugo kot lastno rit? I don’t think so. Vem, da se ukvarja se z marsicem kar nakazuje, da mu je mar za dosti vec kot le sebe.

Moj point, ce ponovim, je ravno to, da imajo bad boys kvalitete, ki ji resnezi tezko razumejo. In da jih prav te kvalitete delajo privlacne. To, da/ce jim je mar le za lastno rit, je sekundarnega pomena.

Razumljivo, pa da bo manj zazeljena vecina raje govorila o egoisticnem prascu, kot si priznala, da ima clovek pac dolocene kvalitete, ki ga naredijo privlacnega pri nasprotnem spolu.[/quote]

Zakaj ženske ljubijo slabe fante

Vsi, ki nismo več najstniki, gremo počasi tja. Moški je najbolj potreben, ko je star okoli 20 let.

Ti 40-letniki, ki jih v družbi slišiš, kako skoz o seksu govorijo, pa o svojih skokih, samo svoje mokre sanje opisujejo. Ali pa mislijo, da morajo sebi dokazati nekaj, česar niso prej.

“Druga puberteta” ponavadi hvata moške, ki prve niso izživeli..

Stvar je enostavna. T.i bad boya ni strah izraziti svoje osebnosti. In to je tisto, kar je posledično ženski všeč, ne to, da je on “slab”. Bolj samozavest in občutek, da se dečko zaveda svojih dobrih lastnosti.

Tipični “good guy” bo v stiku z žensko negotov, ne bo se znal izraziti in posledično ne bo privlačen.

Nikomur, ki hoče biti ženskam všeč, ni treba biti “slab”. je pa ponavadi treba biti samozavesten, malo na štose in sproščen. za večino t.i. bad boyev mala malca, ker običajno sami sebe izražajo zelo samozavestno. Za večino good guyev pa težak zalogaj.

od tod “lepa dekleta ljubijo barabe”.

Razumljivo, pa da bo manj zazeljena vecina raje govorila o egoisticnem prascu, kot si priznala, da ima clovek pac dolocene kvalitete, ki ga naredijo privlacnega pri nasprotnem spolu.[/quote]

Zakaj ženske ljubijo slabe fante[/quote]

Tako je, te ženske imajo “daddy issues”, torej čustveno nerazčiščene odnose z očetom, kjer jim je bil oče praviloma čustveno nedosegljiv v otroštvu, da bi kasneje formirale zdrav odnos in izbrale ustrezne moške, enako kot pri moških, ko gre za “usodno privlačnost” do “femme fatale”. To je psihološko pogojeno in nima nič veze s kvazi badboy moško samozavestjo, kakor namiguje Spider.

Samozavestna ženska si bo izbrala samozavestnega moškega, ki bo imel lastnosti, ki si jih ona želi, nikakor pa ne moškega, ki je čustveno nedostopen, odmaknjen, hladen, ki jo zapusti, ona pa hrepeni po njem. Torej “slabi fantje” privlačijo le določen tip žensk – in te ženske imajo točno specifično psihologijo – iščejo očeta v fantih.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

@ Watamaro & matjazko
Vidim, da prilepljeni clanek govori o moških, ki so, kot je matjazko napisal, čustveno nedostopni, odmaknjeni, hladni, itd. Da imajo zenske, ki jih to privlaci issues, daddy or not, se seveda tudi sam strinjam.

Jaz pod bad boys vidim dosti milejso verzijo. Moski, ki je do zensk “skuliran”, kar pa se ne pomeni zgoraj nasteto, not too committal, clingy or submissive in ima something going for him s cimer pritegne se kaj drugega kot patoloske primerke zensk. Predvsem pa tip, ki mu z zenskami “gre”. Jih ima dosti in to brez, da bi za to kri scal. Kljucno.

PS: Hvala na linku, Watamaro! Sicer me je bolj zbodel niz zenskih komentarjev, zenska=kraljica, itd. Ker je ravno taksnego videnje sebe, s strani boljsih zensk, vplivali na moj odnos do le tem. No, kot da bi bilo kaj drugace, ce bi moski ves cas govorili, da smo kralji in ima, da se zenska do nas obnasa kot do kralja. Mos mislit kaj bi na to rekle danasnje feministke, lol.

DX… tisto kar sem zgoraj napisal pri opisu slabih in dobrih je predvsem iz moje osebne izkušnje. Tisto s čemer se ti nisi strinjal :-))
Morda kdo ne more verjeti, vendar je nekoč bil Watamaro ornk “bad boy”. Torej…been there, done that. :-))
Pa še off the record, tudi ponosen nisem kaj preveč na to. :-((

Se pa v veliki večini strinjam s tvojimi ugotovitvami, kakor tudi z Spiderjevimi da “druga puberteta” najpogosteje hvata moške, ki prve niso izživeli.
Tako da se da preiti iz slabega fanta v dobrega, kakor tudi obratno.

Danes pravim samo to, srečna vsaka, ki me je zamudila (še posebno v tistem obdobju) :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

DX… tisto kar sem zgoraj napisal pri opisu slabih in dobrih je predvsem iz moje osebne izkušnje. Tisto s čemer se ti nisi strinjal :-))
Morda kdo ne more verjeti, vendar je nekoč bil Watamaro ornk “bad boy”. Torej…been there, done that. :-))
Pa še off the record, tudi ponosen nisem kaj preveč na to. :-((

Se pa v veliki večini strinjam s tvojimi ugotovitvami, kakor tudi z Spiderjevimi da “druga puberteta” najpogosteje hvata moške, ki prve niso izživeli.
Tako da se da preiti iz slabega fanta v dobrega, kakor tudi obratno.

Danes pravim samo to, srečna vsaka, ki me je zamudila (še posebno v tistem obdobju) :-))[/quote]
Saj se tudi jaz strinjam z veliko vecino napisanega. Tudi tem, da bay boy misli dosti bolj nase kot na druge, za razliko od nice guys. Ravno tako se zavedam, da nisem ravno osrecil vseh punc. Po drugi strani pa so mi mnoge celo na koncu zatrdile, da so kljub vsemu srecne, da so me spoznale. Celo tako dalec je slo, da mi je ena predlagala, da ji naredim otroka. Post festum. Ne tako malo pa bi se jih gladko se kdaj spustilo v novo avanturo. Ce bi le podrezal. Mi je pa jasno, da sem sem pa tja kateri zmesal zivljenske strene tudi v negativnem smislu. Ampak kadar me zapece vest, si priznam, da velja obratno tudi za zenske v mojem zivljenju. Nisem potal kar sem postal v vakumu. Tako da…. we win some & we loose some. Such is life…

Zmotil me je bolj tisti del, kjer pravis (kot vidim tako tudi v clanku), da se zenske na bad boy-a “lepijo” zaradi svoje patologije, daddy issues, itd. Ker tega moje izkusnje ravno ne potrjujejo. Ampak, kot vidim, je moja “definicija” bad boy-a way too soft. Sicer pa, ce upostevam bolj mainstream interpretacijo bad boy-a, to ravno tako drzi.

Mimogrede, ko smo ze pri tem odnosu bad boy-a do zensk. Sam sem cisto cool do punc. Dokler mi ustreza. Sicer brez kaksnih posebnih obljub, velikega razdajanja, ipd. In tudi, ko grem stran, grem, ce se le da, lepo. Sem le izrazito non committal, veze jemljem ohlapno, serijsko varam, furam paralelke, itd. Sem pa prefrigan, da me v vseh teh letih se nikoli nobena ni dobila, sploh glede na to cesa vse sem se sel, tako da sem bil v oceh vseh punc vedno zvest.

Kar pa se tice druge pubertete, starejsi prijatu me je enkrat spomnil, da je z leti zelja po seksu vse manjsa in manjsa. Pa sem si rekel, ja potem je treba pa izkoristim kar se le da, dokler se mi se da. Potem pa zensko izbrati po drugih kriterijih.

In, danas ko, gledam nazaj, se mi zdi to se najboljsa ideja. Uzivati dokler lahko. Potem pa se ustaliti s prijetno “karieristko”, npr. postavno oshranjeno 40-letnico, ki je tudi sama v zivljenju ze malo vec dosegla. Za otroke mi pa tako nikoli ni bilo.

Nice guys so včeinoma preobremenjeni z “joj, kaj si bo mislila o meni”. “Bad boys” teh dilem nimajo. Nice guy, ki nima teh dilem, nima bad boysom česa zavidati.

Ma jaz zdaj opažam, da sem baraba, če imam pa tako lepo dekle. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bravo.

Narobe so zapisali, saj ne drži ,da lepa dekleta ljubijo barabe, ampak nesamozavestna dekleta, saj sicer, zakaj bi rinile v zvezo z moškimi, ki jim zadajo čustvene bolečine in v naprej vedo kakšen bo konec. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Narobe so zapisali, saj ne drži ,da lepa dekleta ljubijo barabe, ampak nesamozavestna dekleta, saj sicer, zakaj bi rinile v zvezo z moškimi, ki jim zadajo čustvene bolečine in v naprej vedo kakšen bo konec. :)[/quote]
Ne ne, prva beseda velja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Narobe so zapisali, saj ne drži ,da lepa dekleta ljubijo barabe, ampak nesamozavestna dekleta, saj sicer, zakaj bi rinile v zvezo z moškimi, ki jim zadajo čustvene bolečine in v naprej vedo kakšen bo konec. :)[/quote]
Ne ne, prva beseda velja. :))[/quote]
Ti si več kot baraba!! 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V bistvu pa nesamozavestne bejbe barabe samo od daleč opazujejo, samozavestne pa spolno občujejo z njimi.

Kylie si je zaželela najpopularnejšega avstralskega rock izvajalca, in ga potem tudi dobila. Pa kaj, če jo načevljal po 2eh-3eh letih, saj bi tudi vse druge,…

Pomoje si je še rekla, boljše 2-3 letna neresno-zabavna zveza, kot pa doživljenjski safer z dolgočasnim večnim romantikom.

haha…to bo ja…. njo je itak vsak odjebu, ta miniatura je vse prej k “hot”… je bla fajn boga k jo je njen olivier martinez tud pustu… pa jo zamenju za dost bol sexy halle berry in ma z njo otroka 🙂

Ja zdej jo je zamenjal, ko se že približuje abrahamu.

Mlada Kylie Minogue > nakratkoustrižen Hairy Belly.

nope…skoz jo je varu, pa ni hotla narazn…. na konc je bil uradno z njo še sam k je mela raka in ji je bil v oporo, da se čist ne zlomi ženska…. drgač pa logično poglej- takoj k je šel k halle, se je ustalil…z njo se ni in je zabiju čas…. osebno ju pa ne poznam sicer…sam pač, očitno ni tko kvalitetna, da bi ukrotila kogarkoli, medtem k ga kira druga pač lahko komot kroti…. iz tega pol sledi, da tud največji kurbirji komot postanejo copatarji in so ukrotljivi maximalno…ampak na pravo je treba nabasat…eni pač nikol in jih ma pol folk za “badboy-e” kr se pač cel lajf iščejo… jst tko gledam na to

nope…skoz jo je varu, pa ni hotla narazn…. na konc je bil uradno z njo še sam k je mela raka in ji je bil v oporo, da se čist ne zlomi ženska…. drgač pa logično poglej- takoj k je šel k halle, se je ustalil…z njo se ni in je zabiju čas…. osebno ju pa ne poznam sicer…sam pač, očitno ni tko kvalitetna, da bi ukrotila kogarkoli, medtem k ga kira druga pač lahko komot kroti…. iz tega pol sledi, da tud največji kurbirji komot postanejo copatarji in so ukrotljivi maximalno…ampak na pravo je treba nabasat…eni pač nikol in jih ma pol folk za “badboy-e” kr se pač cel lajf iščejo… jst tko gledam na to[/quote]
Jason je posegel po drogah, potem ko ga je po telefonu načevljala. Revež je rabil več kot 5 let, da se je postavil nazaj na noge. Kylie je za tisti čas bila seks bomba, sanje vsakega moškega…

Kaj je to vse pisalo v Bravo?:))) Kako nerealne primerjave. To je tako kot če bi verjel, da boš zadel na lotu in o tem že prej pisal. Zvezdniški svet je za nas mičken in nedosegljiv. Tnx god.

Glej filozofka, taka ti ne boš nikoli :

https://www.youtube.com/watch?v=VbyCWGcKDek

Ziher že plešeš z ritko pred ekranom.

Velika je pa kot mišji prdec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close