Tudi Kylie šla za badboyem
A če jaz rečem, da imaš šest prstov na levi roki, to potem postane res? :))[/quote]
Kaj bi ti rad? Dec samo jamra, s epritožuje, hkrati pa pridiga o tem, kako naj bomo srečni. Lepo te prosim, ti njemu verjameš, da je srečen?[/quote]
Je mogoče kdaj rekel, da je? Sicer pa ga jaz vidim precej drugače od tebe. Niti približno pa ga ne vidim kot nekoga, ki bi pridigal, kako do sreče. Kar osrečuje mene, ne bo nujno nekoga drugega. Zato je precej naivno pridigati o tem. Robi pa to še predobro ve. Te pa nekaj precej moti pri njem. Mogoče ravno ta sreča, katere praviš, da je naj ne bi imel.
No no, ne kar na slepo. Smešen si. Jaz pa pijan. Marsikdo bi me rad videl, ker še ni imel te šanse. :))
Hm, življenje zvezdnikov za vzgled in referenco!? Potem boš moral v isti meri uživati droge, imeti par milijončkov na bančnem računu, se udeleževati divjih zabav, izmenjevati partnerje po tekočem traku, se vesti medijsko provokativno – beri neumno, kar je večini verjetno prej na srečko kot na žalost prihranjeno (opomba: za neumnost to ne velja).
Kylie je verjetno imela tipov, da se ti še sanja ne, pa tudi recimo kakšna princesa Diana…. Če je to tebi ideal ženske, potem imaš zelo slab okus.
Saj človek, ki je neresen, tega ne rabi razglašat. Pametna, dost zavestna ženska to kmalu vidi po njegovih dejanjih. Fora je le v tem, da se v zanko pač vedno ujamejo le tiste “manj sposobne” oziroma slepe za te (nekaterim zelo očitne) znake ali pa take, ki so podobnega značaja kot je on sam, bolj jebivetrske. Kar je pozitivno, saj se zaradi tega za vsakega kaj najde. Ima pa, kot vsaka stvar, tudi svoje negativne lastnosti.[/quote]
Glej. Bad boy je lahko le nekdo, ki z lahkoto pride do zensk, dosti zensk. Drugace si ne bi mogel privosciti svoj attitude, da zenske vidi kot hitro zamenljive igrace. Do dosti zensk pa lahko z lahkoto pride le nekdo, ki je zenskam privljcen, a ne? Zakaj? Menim, da predvsem zaradi tega kar lahko zenski nudi. Seveda dalec od tega, da to mora biti denar, nekaj materijalnega ali pac le potencijal za kaj takega. Lahko je to le razburljivo zivljenje ali potencijal le tega. Morda le osebnost s katero pritegne in/ali odlicen seks zaradi katerega ga zenske ne morejo pozabiti. Hey, obstajajo dobri razlogi, da se tudi zenske, ki imajo se pa se izbire “lepijo” na bad boy-e, vztrajajo z njimi, si zelijo ostati z njimi. In to ceprav jim le tak nic posebnega ne obljublja.
Razmisljanje, da so bad boys neki luzerji brez vsakega potencijala, ki ne morejo zenski nic nuditi, so hudo iz trte zviti. Nekako na nivoju prepricanja, da so lepe zenske neumne.
Gre bolj za to, da “good guy” tako slabo razumejo zenske, da ne stekajo kaj jim ta ali oni bad boy lahko nudi. Ponosni so na svojo resnost, a.k.a. pripravljenost na resno zvezo, ker mislijo, da si to zenske zelijo. Ne dojamejo pa, da to, zelja furati resno zvezo, pride sele potem, ko jo tip z drugimi ‘argumenti’ preprica. Kot da si zenske ne zelijo resne veze z bad boys. Haha. Seveda si.
Lahko imas pometno, lepo in s krasnim karakterjem, univerzitetno profesorico, ki bi dala levo josko, da bi porocila brezposelnega ampak na svoj nacin uspesnega sarmantnega tipa za katerega ve, da je bad boy. Ji je sam povedal, da je za njim dolgi niz zensk. Sploh ne skriva. Pa niti gre za neumno, niti neizkuseno, niti desperado zensko. A res kdo misli, da tip zenski nima kaj nuditi? Ocitno ji nudi vec kot v vrsti stojece ‘podpisem-da-bom-ustrezljiv-copatar’ z garantirano 8-5 sluzbo, ki se kitijo s svojo custvenostjo. Misterija. Za mnoge.
V tem je, po mojem mnenju, dosti resnice. Po eni strani gre za uzivantsko zivljenje. Pa tudi adrenalinsko odvisnost. Ves proces.
Sicer pa, a ni precej naravno, da nas privlacijo vedno nove igrace. Pa nismo le ljudje taki. Tudi psi, macke, … Das jim nekaj novega in bo veselje.
Zadovoljiti se z eno. Vezati. Itd. To so cisto zavestne odlocitve. Mene tudi ko sem srecno vezan, pogosto prime zelja po razburljivosti zajebancije z mnogo zenskami. Dobivati se z vedno novimi, ce ti gre, je uzivancija. Odkrivati nova telesa. Spoznavati njihov nacin zivljenja. To je skoraj tako, kot da potujes po svetu, odkrivas nove kulture, zanimivosti, hrano. Gre za podoben car.
Vse to seveda tudi “stane”. Ne nujno denerja. Tudi zivcev. So drame. Po svoje utruja. Itd. Ampak tako je tudi s potovanji.
Najbolj komot je lezati v postelji in gledati TV. Ni dram. No, razen na TV-ju. Napora. In ziveti predvidljivo enolicno zivljenje. V isti sluzbi. V isti vasi. In smo pri good guys. Vecina jih tako tudi zivi. To pa pritegne le taksne zenske, ki pod nujno iscejo oplojevalca. Taksne so baje zrele. 🙂
In tako kot se clovek lahko navelica potovati, se lahko navelica tudi zensk. Sploh, ko ti enkrat libido toliko upade, da ti je le se do obcasnega seksa. In vsak to enkrat dozivi. Padec libida. Tudi jaz ze grem tam. Za vikend sem bil z ljubico in seks 2x dnevno mi je far too much. Par dni se gre. Kaj vec pa… bog pomagi. Po drugi strani pa poznam tipe, ki mu sploh ni do seksa, pa osvaja levo in desno. Cisto iz zajebancije, navade. 🙂
To, cemu se posvecamo, je seveda osebna izbira. Zajebancija z zenskami, in za bad boy-a gre skoraj vedno za zajebancijo, pa ce se tako resno zgleda, je pac uzivastvo, CE ti gre z lahkoto. Ko temu vec ni tako, ko se je treba naprezati, dozivis razna razocaranja, itd, to vec ni to. Uzitek je tudi v ustvarjanju, sluzenju denarja, dobrodelstvu, sportu. Sicer pa to, da uzivas z zenskemi, se ne pomeni, da si brez drugega zivljenja. Da v drugem ne uzivas. In zakaj bi se naj moski odpovedal necem v cemu uziva? Kvecjemu, ce v cem drugem se bolj uziva, z zenskami mu vec ne gre zlahka, postanejo izvor frustracij, razocaranj, ali je zaradi padca libida zgubil interes. Pac, moje mnenje.
In se to, kdo pravi, da je bad boy vecni bad boy. Ljudje se spreminjamo. Gremo skozi razne faze. Lahko si v enem obdobju bad boy. Pa porocen romantik. Pa nezainteresirani samec. In tako veckrat skozi zivljenje.
Torej, kaj je problem vecine “resnezev”? Samooklicanih good guys? To, da zenske enostavno ne znajo/zmorejo pritegniti z drugimi argumenti kot nudenjem resne zveze. To jim je glavni, da ne recem kar edini argument? In to ze na prvo zogo ponujajo. Saj drugega ne znajo! Pa s svojo custvenosjo se radi duvajo. Kar je cisti tra-la-la. Mislim, blage veze nimajo o privlacnosti.
Zato so privlacni predvsem dolgocasnim sivim miskam, ki jim odbija bioloska ura in nacrtno iscejo oplojevalca. In bolj kot so financno/statusno uspesni, lazje ji bo. Ampak se vedno bodo predvsem zanimivi kot oplojevanci. Ocetje. Vse drugo bo sekundarno. Sicer se lahko kasneje razvije. Ampak ves “proces” je precej podoben dogovorjenim porokam izpred 100 let. No, saj vem, da jih marsikje po svetu se vedno prakticirajo.
Veste kako zgleda modernejsa verzija dogovorjene poroke v drzavah tretjega sveta? No, tudi na svoji trznici med prodajalci sadja boste nasli kaksnega, ki je dal to skozi. Obicajno starsi ali sorodniki odraslemu otroku predstavijo potencijalnega partnerja. Vcasih le na sliki. In mu nastejejo kvalitete. Zaposlitev, premozenje, izobrazba, … In ce sta si kolikor toliko vsec, skratka, mlada se strinjata, se “vse” dogovorijo, porocijo in kasneje, pravijo!, vzljubijo. Ce. Ce ne, pa pac “potrpijo”. Taksne veze so seveda polne dela, prilagajanja. Pa moznosti pa kasneje tudi varanja.
Sedaj mi pa povejte, a razni forumski resnezi pridejo do svojih resnih zvez kaj dosti drugace? Okay. Namesto, da jim ata in mama pod nos pomolita sliko “resne” kandidatke, si le to sami najdejo na internetu. Svoje kvalifikacije, sluzbo, izobrazbo, itd so tako ze objavili v profilu. Pa ne mislit, da imam kaj proti internet dating portalom. Zelim le pokazati, da samooklicani “resnezi” trzijo predvsem svojo kobajagi resnost, godnost za zenitev. Jaz bi temu rekel, resnezi bi se sli seksa na suho. Ne stekajo, na kaj se zenske vlazijo. Ce me razumete. Zato se tudi cudijo, ko nek, v njihovih oceh, jebivetar podira eno za drugo. Oni, tako situirani in godni za zenitev, kakor kateri seveda, pa se nasmeha teistih niso delezni. In razlagajo o resnih in neresnih zenskah. Ja, seveda… Kako pojma nimajo.
Me razumete, samooklicani resnezi se gredo parckanja po vzoru izpred 100 let. Ali kot nekateri “bratje” iz Kosova. In pri taksnem parckanju je bore malo prostora za neko zaljubljenost. Zato tudi tako radi v nic dajejo neko prvinsko privlacnost. Opevajo pa ljubezen.
Mislim, ne recem, da je tak, recimo mu tradicionalen, nacin parckanja nujno slabsi od modernega, kjer se veze zacno skozi zaljubljenost. Kdo bi vedel. Trdim pa, da vecina resnezev blage veze nima o kvalitetah bad boya. Jih pa zenske dobro prepoznajo. Pa ce jih se tako glasno kritizirajo.
Pri moskih, ki zlahka pridejo do zenske, je ta dinamika zacetnega spoznavanja popolnoma drugacna. Vse se dogaja skozi emocije, dragi custveni resnezi, ki bi naj bile vasa kvaliteta. Seveda… NOT! Mnogi ste le custvene zenske v moskem telesu. Emocionalni ladyboys, za tiste, ki ste ze kdaj obiskali Tajsko. 🙂
No, nazaj na dinamiko spoznavanja tipov (in zensk!!), ki “obvladajo”. Suhoparni podatki, kot so kaj in kdo si, se izmenjujejo na igriv nacin. Mimogrede. V poplavi emocionalno nabite verbalne in neverbalne kominukacije katere namen je ustvariti seksualno nabito vzdusje. Plodno tlo za ustvarjanje privlacnosti. Sploh ne nujno neko manipulacijo. Le to “zenskarjem” ocitajo predvsem horde zagrenjenih resnezev. No, tudi za to gre vcasih. Ampak, v primerjavi z lesenim duhamornim vzdusjem, ki ga povprecen “resnez” v procesu spoznavanja ustvari (sorry, ampak tako pac je, pa ce se tega zavedate ali ne), zenska v druzbi nekoga, ki zna!, preprosto uziva. In tako se vse zacne. Pa kdo ne bi bil rad v druzbi nekoga ob katerem se dobro pocuti?? Samo kaj ko povprecen resnez ne zmore niti sproscenosti za kaj takega. Se jim pa na intrnetu morda malo bolj razveze jezik. Pac, vsak po svoje.
Bistvena razlika med ti. “bad boys” in “good boys”, kar se tiče odnosa do žensk:
bad boys – postavljajo na prvo mesto sebe in svoje potrebe, ostalo je več ali manj nepomembno
good boys – postavljajo na prvo mesto njo, družino, ter šele nato sebe
Nekatere ženske pač nezaustavljivo privlačijo “bad boysi”. Pri enih je faktor ta, da imajo določene nerazćiščene pojme iz otroštva do očetov, pri druga pa je ta, da jih vzburja divji način življenja, negotovost v zvezi (čeprav se je celo zavedajo), misel, da bodo morda prav one tiste, ki bodo ukrotile divjega “mustanga”…
Ljudje smo pač različni. Pač vsaka naj si izbere takšnega, kot misli, da ga želi.
Njen (in njegov) lajf in naj ga živi vsak kakor hoče :-))
Problem je, ko se v neki dobi življenja prične jamranje v stilu “Kje najti normalnega moškega?”, “Ali obstajajo normalni moški?” itn.
Ja valda da obstajajo… ampak so vam jih druge bejbe pobrale. :-))
Od tu naprej pa ponavadi pride obliž na lastno rano in se začne prepričevanja samega sebe, kako so itak vsi, ki so v vezah nesrečni, zagrenjeni, zdolgočaseni… skratka še bolj nesrečni.
Forum je zaprt za komentiranje.