Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi Kylie šla za badboyem

Tudi Kylie šla za badboyem

Seveda ne. Samo jokajo in se pritožujejo, ker so znova in znova razočarane.
Kar pa ne pomeni, da je krivda le pri moškem, ampak tudi pri njej, da je takšnega tipa izbrala.[/quote]
Kot se ti zdaj jokaš in pritožuješ, ker te nikoli niso pustile blizu ? 😀

Saj človek, ki je neresen, tega ne rabi razglašat. Pametna, dost zavestna ženska to kmalu vidi po njegovih dejanjih. Fora je le v tem, da se v zanko pač vedno ujamejo le tiste “manj sposobne” oziroma slepe za te (nekaterim zelo očitne) znake ali pa take, ki so podobnega značaja kot je on sam, bolj jebivetrske. Kar je pozitivno, saj se zaradi tega za vsakega kaj najde. Ima pa, kot vsaka stvar, tudi svoje negativne lastnosti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tipični bad boy nazadnje konča kot copatar. Torej tam, čemur se je vedno posmehoval. Izjema so taki James Deani, ki umrejo mladi.

V bistvu je tudi to, da morš kr naprej babe menjavat in za njimi letat, neke vrste odvisnost. Adrenalin, šus v žilo.

Od bab se moraš počasi distancirat ali vsaj kontolirat svoj nagon.

Tudi žretje šlaščic škodi, ne škodi pa tu pa tam kakšne pojest.

Babe prinašajo dramo v lajf. Še večjo dramo prinaša letanje od kikle do kikle. Pravi dec se bo počasi od tega distanciral, ne pa to potenciral. Obstajajo bolj zanimivi hobiji.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če bi se vsak za vsakega našel, potem ne bi bilo tolikšno število nezadovoljnih parov, toliko ločitev, toliko tečnarjenja o samskosti itd. Btw, jebiveterska baba sploh ne obstaja, še vsaka, ki je naletela na “pravega” se je želela čez določen čas ustalit z njim. Obstajajo samo jebivetrski moški, samo ti niso okrotljivi, delajo z ženskami kar jim zapaše. Samo kaj bi ti Marko vedel o tem, razlagam ti kot 5 letnemu dečku, lol

*ukrotljivi*

Tvoje teorije so res za 5 letne. 😉
Najde se za vsakega, vprašanje, ki si ga ti zastavljaš, pa je, zakaj s tem niso zadovoljni. Vzrokov je veliko ampak ne bi zdaj o tem. Človek lahko ima VSE, pa je še vedno nezadovoljen, na drugi strani imaš pa prebivalca tropskega gozda in je popolnoma zadovoljen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A to si iz Cicibana vn prepisal ?

Najboljši razložimo tako, da tudi otroci lahko razumejo. 😉

Najboljši sploh ne pišejo takih debilnih teorij.

Se strinjam.

Namesto “pravi”, vstavi besedo “razočaran”, pa je tvoja trditev povsem realna. 🙂

A pravi moški ste potem samo tisti, ki se na vse pretege trudite za žensko pozornost ? Oh wow.

povedu si point vsega….tud največji kurbirji se ustaliji ko/če srečajo “pravo”…eni jo, drugi je nikol… definicija “bad boy” tipa je skor nemogoča… ka vse bi kdo pod “bad boy” pripisu, uf…. so sam taki, k se sčasoma zresnejo, pa taki k so cel lajf neresni…

To si ti napisal, ne jaz. 🙂
Pravemu moškemu, ženske niso nekaj, kar bi bilo odveč na tem svetu. 🙂

Namesto “pravi”, vstavi besedo “razočaran”, pa je tvoja trditev povsem realna. :)[/quote]

Vsi smo na svoj način razočarani. Tudi ti si razočaran. resna zveza ti ne daje občutka zadovoljstva, na keterega si upal..Vse skupaj nekako kompenziraš s tem, da se prepričuješ, da tako pač mora biti. še bolj si pa razočaran nad družbo, kapitalizmom, ljudmi na splošno..

Namesto “pravi”, vstavi besedo “razočaran”, pa je tvoja trditev povsem realna. :)[/quote]

Vsi smo na svoj način razočarani. Tudi ti si razočaran. resna zveza ti ne daje občutka zadovoljstva, na keterega si upal..Vse skupaj nekako kompenziraš s tem, da se prepričuješ, da tako pač mora biti. še bolj si pa razočaran nad družbo, kapitalizmom, ljudmi na splošno..[/quote]
Če bi bil tako razočaran kot ti, bi pisal isto, kot ti. 🙂

Daj ne delaj se otročjega. Razočaran si bolj, kot jaz kadarkoli. Ti si razočaran nad družbo, izkoriščanjem, kapitalizmom, egoizmom, ljudmi “ki se nosijo”…

To si ti napisal, ne jaz. 🙂
Pravemu moškemu, ženske niso nekaj, kar bi bilo odveč na tem svetu. :)[/quote]
Pa lahko to tudi dokažeš ? 🙂

A če jaz rečem, da imaš šest prstov na levi roki, to potem postane res? :))

Tudi meni se zdi Robi precej razočaran možakar.

A če jaz rečem, da imaš šest prstov na levi roki, to potem postane res? :))[/quote]
Če želi Spider verjeti, da sem bolj razočaran, pa naj verjame. 🙂
Ljudje v veri najdejo uteho, da jim je lažje.

A če jaz rečem, da imaš šest prstov na levi roki, to potem postane res? :))[/quote]

Kaj bi ti rad? Dec samo jamra, s epritožuje, hkrati pa pridiga o tem, kako naj bomo srečni. Lepo te prosim, ti njemu verjameš, da je srečen?

Ti pa v resni zvezi najdeš uteho, ker se ti zdi svet pokvarjen in grozen, ti pa rojena dobričina.

Ti pa v resni zvezi najdeš uteho, ker se ti zdi svet pokvarjen in grozen, ti pa rojena dobričina.[/quote]
Jo pač najdem. 🙂
Tudi to je smisel zveze.

Vidiš, zato vse prepričuješ, kako rabijo zvezo. ker izhajaš iz svoje pozicije. Kot človek si šibak, nesiguren, zato rabiš nek občutek varnosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close