Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi jaz ne dobim punce

Tudi jaz ne dobim punce

Dater je tretja oseba, spider in mariborcan pa sta eno in isto… LOL[/quote]

glje ce imas ti cas in voljo pisat ene in iste stvari pod tremi razlicnimi nicki je to tvoj problem. jaz nimam ne casa ne volje pisat 3x isto, ne vem zakaj bi? sem se registriral, za razliko od tebe, napisem kaj mi na dusi lezi in za tem stojim. Zakaj bi 2x, 3x moral isto pisat? Vidim pa da ste me pogresale ko me ni bilo kaki mesec. Pa tako ste bile jezne na mene… 🙂

Spider;…

Moških je ogromno, in me lahko izbiramo, katere smo razgledane, postavne in privlačne, zato lahko izbiramo.

In povsem razumljivo je, da nikakor ne bi izbrale takih tipov, ki pametujejo in jokajo po forumih.

In se ne znajo prilagajat in biti kompatibilni z žensko, želijo si pa resne veze z žensko, pa saj to je kontradiktorno.

Približno tako, kot da bi želel zadeti na loteriji, pa srečke ne kupiš 🙂
Brez nič ni nič.

Izbiranje pomoje ni ravno pogojeno z postavo in razgledanostjo, ampak s tem kako gledas na svet in mosko populacijo. Poznam kar nekaj samskih 30+, ki so zagrenjene do konca, vsi moski so prasci bla bla bla. Ce nimas nekih predsodkov, si odprtega duha in sproscena, pa verjamem da lahko izbiras. Take pozitivne zenske vsak moski rad vidi.

Nasemu zrebcu tukaj pa kot vidimo nikoli ne bo jasno da je kljuc v prilagajanju, ker on se dalje seka po svoje kako se ima on super na kmetiji s svojimi starsi in brez dneva delovne dobe. In spet modro ugotavlja da so zenske materialistke 🙂

Hja, saj kot sem pričakoval. Točno to sem pričakoval. V drugi temi pljuvate po ženski, ker od moškega pričakuje, da ima službo, tu pa po meni, ker je nimam, češ, da tako ne morem dobit ženske.
Tako mimogrede, ker ste vsi tako pametni. Ste mogoče že kdaj slišali, da lahko plačuješ za pokojnino četudi ne hodiš v službo? Mogoče za kmečko penzijo recimo? Veste kako se pride do nje? Tako, da vsak mesec plačuješ. In jaz si plačujem. Ravno tako bom nekoč v penziji kot vi, samo jaz si bom v življenju še kaj več privoščil kot MONiranje.

Dater je tretja oseba, spider in mariborcan pa sta eno in isto… LOL[/quote]

glje ce imas ti cas in voljo pisat ene in iste stvari pod tremi razlicnimi nicki je to tvoj problem. jaz nimam ne casa ne volje pisat 3x isto, ne vem zakaj bi? sem se registriral, za razliko od tebe, napisem kaj mi na dusi lezi in za tem stojim. Zakaj bi 2x, 3x moral isto pisat? Vidim pa da ste me pogresale ko me ni bilo kaki mesec. Pa tako ste bile jezne na mene… :)[/quote]

lol
na tem forumu sem zadnji mesec napisala točno pet sporočil.

jakec tebe pa poznam že deset let, no, je že smešno, saj se ne moreš zakamuflirat…

Jaz sicer imam službo, ampak tudi recimo vse dopuste šotorim, nikoli nisem v hotelu. In moški so zgroženi nad tem. Leta in leta sem imela težave, ker moški niso bili pripralvjeni na tak skromen dopust pa čeprav je šlo za šotorjenje v Kanadi recimo. Če imaš neko vsoto denarja za dopust, jo lahko porabiš za dopust tako, da greš v hotel na Hrvaško, lahko pa za isti denar greš v tujino, daleč, z letalom, ampak potem moraš uporabit šotor, spalno vrečo.
In moški so vedno za varianto blizu in luksuzno in ne daleč pa skromno.
Tako, da tudi jaz sem naletala na same materialiste, ki mislijo, da moraš ženske zasuti z luskuzsom. No končno pa sem našla enega ok, ne obsedenega z luskuzom in uživava sto na uro.

glej, ženske rabimo večinoma finančno varnost, če hočemo z nekom v resno vezo.
in finančne varnosti s tem, da boš pri 66 letih dobil kmečko penzijo pač nobeni ne moreš garantirat. kaj pa bo do takrat?

sicer pa si ti tisti, ki se pritožuje nad tem, da ne najdeš prave…. očitno bi moral nekaj spremeniti. a kaj, ko vsakega, ki ti namigne, kaj bi lahko naredil, popljuvaš po dolgem in počez. hja, pol pa bodi sam, kdo ti pa kaj hoče…

Nismo vse ženske take, da bi od moškega pričakovale, da nam nudi finančno varnost. Jaz si sama zagotovim finančno varnost.

Jaz pa priznam, da sem nevoščljiva takim, ki se ne podrejajo vsiljenim smernicam.
Imam kolega, ki je daleč od tega, da bi bil tako ok kot je avtor te teme. Ta kolega ni končal faksa, doma bore malo pomaga, si ne plačuje let, ne dela na kmetiji, mama mu pere, kuha, bo tudi dobil hišo. Vedno mu težimo, da je neresen. Resnica pa je, da nam gre malce na živce to, da mi ostali hodimo vsak dan v službo, smo pod stresom, vstajamo zgodaj, on pa vedno vesel, nikoli pod stresom, nič mu ne manjka, dopusta ima kolikor hoče… v resnici smo mu nevoščljivi, ker živi zelo lagodno. In mu zato hočemo vsilit kako bi moral vsak dan v službo, kako bi moral imet otroke in potem jokat kako nima časa, kako so otroci dragi in tako naprej.

tO SEVEDA NI RES.

no jaz vidim med sabo in spiderjem veliko podobnosti in eno veliko razliko. On je velik zagovornik samskosti, jaz pa se pustim presenetit kaj mi zivljenje prinese. Se ne branim bit samski, prav tako nebi imel nic proti resni zvezi

jaz tudi, pa vseeno pričakujem, da bo moški, s katerim sem približno na istem nivoju, kar se dohodkov tiče.
ker pod nujenjem finančne varnosti ne mislim, da te mora moški preživljat, ampak, da te lahko preživlja v primeru, da se ti zalomi (bolezen – izguba službe ipd). da o otrocih ne govorim

Ne bit tako črnogled. Človeka se ne ocenjuje po tem, če ima službo ali ne ampak po tem, koliko je pripravljen delat. Pa še po tem ne, ampak še po marsičem drugem zraven. Tukaj je veliko nezadovoljnih ljudi, ki si svoje zadovoljstvo dvigujejo z obsojoanjem drugih, pa še to ne nujno namerno. Takšni pač ljudje smo, veliko stvari počnemo nezavedno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glede na to, da jaz nisem bogata, nimam težav s tem, da bi on imel premalo plačo :).
Za svojo finančno varnost skrbim sama in nisem zato v vezi, da bi nekdo mogoče zame nekoč skrbel.
Sem bila leta in leta samska pa je bilo vse ok. Kdo bi me pa takrat preživljal?
Veliko ljudi je samskih, kdo pa njih preživlja, če zbolijo, zgubijo službo?
Sem bila samska in brez službe pa sem preživela.
Otrok pa si ne želimo vsi.
Sploh glede na to, da je avtor že kar v letih, ko je to že malce pozno tako, da jih verjetno ne bo več imel.

jaz tudi, pa vseeno pričakujem, da bo moški, s katerim sem približno na istem nivoju, kar se dohodkov tiče.
ker pod nujenjem finančne varnosti ne mislim, da te mora moški preživljat, ampak, da te lahko preživlja v primeru, da se ti zalomi (bolezen – izguba službe ipd). da o otrocih ne govorim[/quote]

Poznam vsaj 4 ženske, ki ovržejo tvojo trditev, zato se lahko sedaj malo pomiriš. Mogoče malo bolj odpreš oči.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ok. Pa poglejva, če prav razumem recept za slovensko srečo.

Ženske si, ko se nevarno bližate letom, ko začnje naraščaiti procentna verejtnost, da rodite deformiranega otroka, omislite osebnega copatnika. Ta copatnik mora biti dovolj: galanten, izobražen, premožen, ter naiven, da azdovoljuje vse svoje potrebe in na tej poti pozabi na svoje. temu ve rečete prilagajanje.

In potem, ko ta naš nesrečni copatnik kupi zelenega volva karavan, taki pravi family wagen, naredi 2 otroka, zgardi prikupno hiško nekje na robu mesta, se redno udeležuje kosil pri svoji tašči-vaši mami…mogoče gre celo enkrat na teden na rekreacijo..če mu ve dovolite…potem se pa čez ene 10 let spomnite…da ta rutina ubija, copatnik je preveč copatast, a kaj ko ste ga ve takega naredila?

Potem greste v fitnes, tam vidite fitnes inštruktorja, ki ni copatnik, ima pa fajn mišice na rokah, ane, mogoče celo živi pri mami, ko da je to važno, ma je tako sexiiii…In potem začnete spet doživljati MRAVLJINČKE, ki ste jih nekoč davno ob svojem trenutnem copatniku, ko še ni bil copatnik, ampak je bil moški..

Meni je vse to jasno, niso mi pa jasni tipi, ki si želijo biti glavni igralci take življenjske zgodbe-v vlogi copatnika seveda.

Tako je, ve si želite urejenega copatnika, odnos z njim pa boste dolgoročno po potrebi nadgradile z odnosom z enim jebivetrom, ki nima ničesar, kar ima copatnik, ima pa JAJCA…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

tamle zgoraj ena napaka: vse vaše potrebe in na tej poti pozabi na svoje..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Najprej dovolite da si dam duska. Po nedeljskem prvem dejtu z novo gospodicno sva na drugem, po vecerji v fini restavraciji, pri meni doma pristala pri seksualnem maratonu. Ni bilo slabo, ampak malenkosti so me vseeno zmotile. Ocitno sem prevec razvajen, da bi lahko kar tako zanemaril dejstvo, da je se tako atraktivna 40-letnica se vedno le 40-letnica. Ne zelim je prizadeti, ampak ne vem kako se bom izvlekel. Eni tuhtajo kako bi nekaj zacenjali, jaz pa se zadnje case bolj obremenjujem kako vedno znova zakljuciti konzumirano.

Drugace pa, dragi dolgoletni samec, jaz te cisto razumem. Razmisljas in zivis drugace od vecine, ki sledi neki prodani nam filozofiji po vzorcu ‘monkey see, monkey do” brez poglabljanja v to kaj jim sploh ustreza. Zato tvoje utiranje lastne poti iskreno pozdravljam in podpiram! Kot si ze ugotovil, vecina punc te noce predvsem zato, ker ne ustrezas njihovi predstavi “stabilnosti”. V njihovih oceh si luzer. Da je temu tako, potrjuje dejstvo, da so moje izkusnje z zenskami, odkar v oceh druzbe predstavljam tvoje nasprotje, zelo drugacne.

Sicer te ne poznam v duso, kaj si res zelis, ampak na tvojem mestu se s Slovenkami, ce niso zagrete popotnice, ne bi prevec ukvarjal. Ce si videl dovolj sveta, ze razumes kaj ti je za narediti danes, jutri, pa tudi na stara leta. Ne oziraj se na obsojanje druzbe. Se naprej utiraj svojo pot.

[/quote]

Sem hodila s še hujšim primerkom od tebe in so punce stale v vrsti. Včasih niti za kavo ni imel. Na dopust ne samo, da je hodil v kamp, ampak je hodil NA ČRNO, se pravi, da ni plačeval šotora.[/quote]

tocno tako! poznam tud jaz enga tazga. tip bi sparu do onemoglosti. sicer dela prek studenta, ambicij ful, dnarjanpa se vedno nikjer. Tud vec ga financira ona kot pa on njp, vcas se za kavo nima al pa gres na pijaco kateeo on povabi in potem gleda stran ko pride racun. tue on zase trdi da mu doma niiic ne manjka, ampak v bajt neb zdrzala ena bejba zarad hudica od tasce ..in nikakor se noce prepricat v nasprotno zakaj je najem resitev 🙂 vse punce ga cez cas zapustijo on pa se vedno ne ve takaj.

varnost!!!! zenske to rahimo.pa je materialno ampak da ni kakor veter zapiha in pika!

ce mam jaz sluzbo pricakujem da jo ima tut moski in ma kej nasparano.

no pa glede potovanj. zanimivo da tukaj pa nisi šparoven. sicer tuei tale trdi da je nematerialist pa da rad potuje.. no prjatlca ga je komaj kam zvlekla pa se tam je gledal na vsak porabljen cent plus zmrdoval se je da bi za 300eur turcije dobil 5* in ne samo 4*. bruh! se racune doma lima kok kam zagon, kao upogled.

tko da kaj ma taka zenska od moskega kot stalno neko kalkuliranje in slaba volja? nic 🙂

p.s. avtor, ali imas vsaj avto?? al sej bodo prjatli sli pa bodo sprot zapelal 😀 ha ha.

Ženske si, ko se nevarno bližate letom, ko začnje naraščaiti procentna verejtnost, da rodite deformiranega otroka, omislite osebnega copatnika. Ta copatnik mora biti dovolj: galanten, izobražen, premožen, ter naiven, da azdovoljuje vse svoje potrebe in na tej poti pozabi na svoje. temu ve rečete prilagajanje.

In potem, ko ta naš nesrečni copatnik kupi zelenega volva karavan, taki pravi family wagen, naredi 2 otroka, zgardi prikupno hiško nekje na robu mesta, se redno udeležuje kosil pri svoji tašči-vaši mami…mogoče gre celo enkrat na teden na rekreacijo..če mu ve dovolite…potem se pa čez ene 10 let spomnite…da ta rutina ubija, copatnik je preveč copatast, a kaj ko ste ga ve takega naredila?

Potem greste v fitnes, tam vidite fitnes inštruktorja, ki ni copatnik, ima pa fajn mišice na rokah, ane, mogoče celo živi pri mami, ko da je to važno, ma je tako sexiiii…In potem začnete spet doživljati MRAVLJINČKE, ki ste jih nekoč davno ob svojem trenutnem copatniku, ko še ni bil copatnik, ampak je bil moški..

Meni je vse to jasno, niso mi pa jasni tipi, ki si želijo biti glavni igralci take življenjske zgodbe-v vlogi copatnika seveda.

Tako je, ve si želite urejenega copatnika, odnos z njim pa boste dolgoročno po potrebi nadgradile z odnosom z enim jebivetrom, ki nima ničesar, kar ima copatnik, ima pa JAJCA…[/quote]

To je pa očitno tudi vse, kar ima!

Kje je zdaj tisto tako opevano, da menda pogoji niso potrebi, da je važna le ljubezen?
Jaz sem odkrito povedala, da pričakujem od moškega, da ima službo pa sem bila takoj popljuvana. Zdaj pa ravno obratno pišete. Ja, monovska dvoličnost.

Tako je, ve si želite urejenega copatnika, odnos z njim pa boste dolgoročno po potrebi nadgradile z odnosom z enim jebivetrom, ki nima ničesar, kar ima copatnik, ima pa JAJCA…[/quote]

To je pa očitno tudi vse, kar TA tip ima!

Spider, kar si napisal je del resnice. Ni pa res, da ženska naredi deda za copatnika. Ded ji pri tem mora pomagat tako, da to dopusti. Imaš tudi situacije, kjer so spoli zamenjani. Na koncu sta oba odgovorna. Če jima to na koncu kaj pomaga, ne vem, nikoli pa ni “kriv” samo eden za situacijo, ki se ni izšla po “filmskem” scenariju.

Se strinjam.
Če živiš pri starših in si brez službe bo skoraj vsaka v njem videla luzerja in maminega sinčka, ki ni sposoben poskrbeti zase, kaj šele za odnos.

Naj si avtor malo prebere teme na tem čveku, kjer so jasno napisani pogoji kaj odrasla ženska pričakuje od odraslega moškega. 🙂
Pa to še zdaleč ne pomeni, da je materijalistka, ampak pričakuje le samostojnega in zrelega moškega.[/quote]

plus tole delo na crno. In kje je garantirano da bos s tem imel vedno denar?
tud tale mladenic o kerem sem pisala zgoraj se je ukvarjal s tem…plus sluzba..nasparanega nima pa nic! plus delo na crno prinese probleme in spet nove zaplete, krege, drame.. noo waaay da bi mela tazga pa sem stara 25 let, kaj sele 40!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close