Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi jaz ne dobim punce

Tudi jaz ne dobim punce

jaz ti komot lahko solim pamet. sem ti ze napisal koliko let sem bil v vezi. drugace pa super da si ti in starsi srecni doma. problem je samo da nobena zenska ne bo srecna z vami

To boš še videl, ko bo katera razumela vse to, kar imaš oziroma ponujaš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, sami pametni samci se oglašajo. Kaj ko bi svoje nasvete na sebi preskusili?

Če te prav razumem imate doma kmetijo? Torej v bistvu imaš dovolj za delat.

Nekaj zemlje imamo ja. In ja delam na kmetiji.

99% žensk si želi imeti otroka.
otrok stane. dosti denarja. ne rabiš dragih šopkov in zlatnine, samo zračunaj si, koliko stane recimo letna zaloga plenic.

in en tip, ki še en teden dni ni zdržal v redni službi mi ne more flancat, kako mu ne bi bilo problema dobit službo in kako mu ne bi bilo problema delat.

da ne govorim o tem, kako vsaka ženska komaj čaka, da se bo lahko preselila v bajto, kjer bo morala poslušat, kako tašča kuha, tašča pere, tašča to ono tretje, tipu pa je škoda denarja, da bi šel na svoje.

tak, na kratko recimo, tu so razlogi, zakaj te nobena pametna ženska ne bo povohala.
neumnih pa je tud cel kup, ne vem, zakaj se na tiste ne osredotočiš.

Hja, veš, ti lahko izgubiš službo. Jaz pa lahko še kaj pridelam doma. Precej hrane že tako pridelamo. Po potrebi bi jo lahko še več.

Dolgoletni samec, ti bi rad z dirkalnim motorjem vozil po kros stezi. Ne gre! Če bi rad vozil po kros stezi, moraš imeti kros motor.

Ne vem, kaj se tolk razburjaš. Če so pri tebi sredstva in cilji v navzkrižju, bo nekaj treba spremenit.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Šesti čut mi pravi, da zna avtor biti precej ukazovalen in neizprosen do žensk.

Večina žensk pa išče razumevajočega partnerja, ne pa gospodarja.

Robi, ti kar uživaj in kupuj zlatnino ženski, jaz pa nisem tak.
Jaz bo srečen s tako, ki bo z veseljem z mano šotorila. Ki bo vesela, če bom jaz skuhal kosilo, če bom jaz pral in ne bo sitnarila, da jo zanemarjam, ker mora šotoriti.

Ah ja, ženske hočejo bogate moške, to je to. Materialno bogate.
Meni se je zgodilo, da se je ženska zgrozila, ko je zvedela, da imam samo 900€ plače. Ona namreč pričakuje uspešnega moškega ne pa reveža. Sama pa kelnari na črno.

Saj jaz tudi nisem tak. Še nikoli nisem kupil ženski kaj dragega. Kakšno rožo, denarnico, torbico….Sem skromen človek, ki ima rad skromne ženske, ki ne nosijo zlatnine, ne uhanov in niso našminkane.

Si pa že v tem enem stavku potrdil moje domneve z besedo “mora”.

Robi, si pa dlakocepec.

Zakaj pa se potem pritožuješ, da si “dolgoletni samec” in da si želiš žensko (če sem prav razumela) za resno zezo? Torej ti le nekaj manjka!

Ženskam enostavno ni neka huda želja se preselit k tipu, ki pri skoraj 40 živi pri starših in nima službe. Zdaj, če avtor tega ne razume, zakaj je tako, bo očitno še dolgo samski.

Če bi se odselil od staršev in nekje plačeval najemnino, bi s tem pokazal določeno osebnostno zrelost in željo živeti samostojno. Nič nisi ti svoboden. Ti živiš zavit v vato pod varno streho staršev.

In ne, nisi nematerialist. Ti si ogromen materialist. To, da ti je v lajfuz največja vrednota, da boš podedoval neko bajto in da starši še vedno skrbijo zate, je namreč najvišja oblika materializma.

Če bi imel pravo mentaliteto, bi lahko bil jebach. Ampak ne boš nikoli, ker si pač po mentaliteti tradicionalist, a kaj ko nimaš resursov biti tak.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Še ena dlakocepka.
Kaj se res morate obesit čisto na vsako besedo?
Dajte se potem obesit na tisto, da sem sam pridelal kar nekaj hrane, da jem bio zelenjavo, da imam kup bio sadja, ki sem ga jaz pridelal. Tega pa nihče ne opazi.
Samo kako besedo morate iz konteksta ven vleči.
Tako ali tako je jasno, da ženske pač ne marate delat, da vam več pomenijo dolgi nohti kot zdravo domače sadje in tako naprej.

Kaj si naj potem v bloku gojim paradižnik pa solato in tako naprej?

Jaz bi svoji punci postregel z domačim pirinim kruhom, ki bi ga sam spekel pa dal zraven še marsikaj dobrega, domačega.
Vi frajeri pa mislite, da ste ne vem kaj, če jo peljete v neko restavracijo in ji častite večerjo.

Spider ti je lepo napisal zgoraj… preberi si enkrat, dvakrat… pa saj itak ne boš hotel razumeti.

p.s.
Domače sadje ni tudi nujno zdravo :)))))

ne, v trgovini ga kupis

Veš Bibita, študiral sem agronomijo, poznam tako teorijo kot prakso. In vem kaj jem in kaj pridelam.
Prakso sem nabiral tudi v tujini.

saj se ne rabi odselit. kolikor jaz poznam ženske, so čist zadovoljne, če se lahko k tipu preselijo na izdelano, tudi s taščo se sprijaznijo, haha , siucer s stisnjenimi zobmi, ampak vseeno

ampak očitno tale tu ne išče take ženske.
tale tu bi imel pametno, samostojno, razgledano, ki se sama preživlja, pa še luštna je po vrhu.

take pa ne iščejo 40 letnih avanturistov brez delovne dobe, ki živijo z danes na jutri pri mamici.

Točno tako.
Pirin kruh si znamo pa punce tudi same spečt 🙂

Veš 99%, ti lahko izgubiš službo, jaz pa na kmetiji lahko marsikaj pridelam. Veš, če je kriza, imamo tudi gozd, se da dobro zaslužit, če hočeš. Samo delat je treba.
Kaj mislite, da lahko samo služba pomeni, da človek preživi?
Ste pa res zaplankani eni.

Hja, si znaš tudi piro pridelat?
Ne, ve bolj cenite to, da vam tip plača drago večerjo kot to, da se trudi, pridela piro, moko, speče kruh, pridela sadje, pripravi domačo marmelado, domač kompot.
TOčno to kar pravim potrjujejte. Samo, da da keš, pa ste vse blažene. Kar pa nekdo za vas pripravi pa ni nič vredno.
Ne boste verjele,a mpak potratne potice vam ne bo vsak spekel, jaz bi jo pa.

Točno tako.
Pirin kruh si znamo pa punce tudi same spečt :)[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close