Tudi jaz ne dobim punce
[/quote]
stari tezko ti mene sodis skozi par zapisov tukaj. naj pa ti povem da sem za razliko od tebe, pri svojih 32 letih oddelal tam ene 12-13 let redne zveze, tak da zdaj mi je perfektno in popolno da uzivam samsko zivljenje. In kandidatk verjemi da ne manjka. Za razliko od tebe imam vse kar danes velja za “must have”.
In od kot ti ideja da jih dajem v nic? tudi jaz sem prijazen, jih spostujem in to je vsaj enako mocen recept kot tisti, da si do zensk prasec. palijo namrec na oboje. Imam pa jih za krajse zveze, seks, pijaco, dopust, na sprehod it,… in ja, tudi jaz imam na koncu svobodo
Sploh ne razumeš ali pa nočeš razumeti, da se ne gre za drage stvari. Vedno bolj imam očbutek, da si ti obseden in se čutiš dolžnega, da bi moral ženski kupovati drage stvari. Pa ne glede na to, če tega nočeš, deluješ agresivno, ker v vseh ženskah vidiš le neke pijavke, ki bi živele na račun moških.
Zato se ne gre za denar, ampak za tvojo psihično zrelost. Ženske pa so le tvoje ogledalo, ki odražajo tvoja prepričanja.
Pri življenju v ‘tretjem svetu’ je tudi opaziti veliko vedrine in radosti, zato pa tako rad zahajam tja. Včasih ostanem kar par mesecev pri kakih domačinih in je super.
Notta, glede na tvojo Grčijo in verjetno še kak drug podoben dopust, verjamem, da znaš zajemat življenje s polno žlico. Takih žensk je bolj malo, da bi se upale odpravit na tak potep.
Jaz sem vsaj toliko pošten, da takim zvezam ne rečem resne veze. 12-13 resnih vez do 32, res pohvalno. Očitno niti ne veš točno koliko je bilo teh resnih vez.
Za razliko od tebe, ki moraš imeti kar je must have, imam jaz svobodo. Ti garaš, da dobiš must have, jaz pa grem raje na potovanje. Po več mesecev.
Glede na tvoje poste na MONu, ti žensk vsekakor ne spoštuješ. Imaš jih za nekaj, kar se kupi in poseksa in to je to.
[/quote]
stari tezko ti mene sodis skozi par zapisov tukaj. naj pa ti povem da sem za razliko od tebe, pri svojih 32 letih oddelal tam ene 12-13 let redne zveze, tak da zdaj mi je perfektno in popolno da uzivam samsko zivljenje. In kandidatk verjemi da ne manjka. Za razliko od tebe imam vse kar danes velja za “must have”.
In od kot ti ideja da jih dajem v nic? tudi jaz sem prijazen, jih spostujem in to je vsaj enako mocen recept kot tisti, da si do zensk prasec. palijo namrec na oboje. Imam pa jih za krajse zveze, seks, pijaco, dopust, na sprehod it,… in ja, tudi jaz imam na koncu svobodo[/quote]
vidim da ti razumevanje prebranega dela tezave. 12-13 let resne zveze ne pomeni 12-13 resnih zvez.
Bilo kaksen sem, oz. za kaksnega me imas, se vedno imam ocitno precej vec srece v zivljenju pri zenskah kot ti. Torej kdo ima zdaj tu problem?
Od kot ti ideja da garam? da hodis v sluzbo je za tebe garanje?
To je bil moj začetek. Seveda, močno me je zaznamoval in hkrati- lahko bi rekla- zasvojil. Solo potovanja so postala strast, stalnica, skoraj nujna potreba.
Ne pravim, da je vse “družbeno normalno” slabo, a marsikaj zahteva lastno razmišljanje in presojo. Preveč ljudi nečemu sledi, pa se niti ne vpraša, zakaj, ali je to (in na tak način) zares tisto, po čemer hrepenijo..
Vsake nekaj let, sploh po kakem daljšem potovanju, vedno prevrednotim svoj vrednostni sistem. Zgodi se mi kar samodejno.. In nekaj, kar mi je bilo pred 5 leti lahko nedopustno, nesprejemljivo, neodgovorno… (ali obratno), se je tekom časa spremenilo v meni. Občutek imam, da se širim, odpiram, rastem, sprejemam druga mnenja, zase pa se odločim, kaj je najboljše zame.
In način, kakor ga živi večina, ni zame. To sem do zdaj dobro spoznala.
Mariborčan, očitno sva oba samska. Ti ne dobiš resne punce, jaz je ne dobim. Ti praviš temu kar si imel resne veze, jaz pa pravim temu, kar sem imel, da so bile neresne veze (pa niso bile avanture), ker pač se niso razvile v resno vezo.
Ti se hvališ po MONu, jaz uživam in grem za več mesecev na potovanje, včasih tudi za kako leto in pol do dve leti. In spoznavam res prijetne ljudi.
Nekoč sem ostal v na drugi celini cel skoraj 3 leta. Tam sem delal, celo fajn plačano je bilo, spoznal veliko ljudi. Dobil izkušnje. Tako, da ne mislit, da sem neko leno nesposobno teslo.
Nope. Kilometre narazen sta, nič nista na istem. Ti hrepšeniš po zvezi, on pa ne, temveč uživa svoj način življenja. Ti jamraš po mon-u, zakaj nobene ne dobiš, on pa ne.
Ti si zjokana cmera, on pa alfa samec, ki lahko zagotovo dobi zvezo takoj, ko se odloči. Nista primerljiva, niti slučajno.
Ja, kilometre na razen sva. Samo glede žensk sva pa na istem. On se šopiri, dejstvo pa je, da ga nobena noče. In prečekiraj njegove poste, prav vidi se kako hrepeni po ženski.
Alfa samec? Ki se podreja must have-u? To naj bi bil alfa samec? On nima šans za zvezo. Ne za resno. Ženske ne marajo, da se jih obravnava kot kos mesa.
Nope. Kilometre narazen sta, nič nista na istem. Ti hrepšeniš po zvezi, on pa ne, temveč uživa svoj način življenja. Ti jamraš po mon-u, zakaj nobene ne dobiš, on pa ne.
Ti si zjokana cmera, on pa alfa samec, ki lahko zagotovo dobi zvezo takoj, ko se odloči. Nista primerljiva, niti slučajno.[/quote]
Zanimivo v tej temi na dolgo in široko govorite kako mora it živet na SVOJE, a mene so pa ženske dobesedno zbombandirale (ene par primerkov) ker bom kao DOBO stanovanje zastojn in da sem posledično (ker ga bom vzel in ne ZAVRNIL) nesposoben lenuh in kaj takega.
Ti kar uživaj dolgoletni samec…
ampak zapomni si v življenju je tako, vse je odvisno kako močno si neke zadeve želimo, ali si bolj živiš takega življenja kot do zdaj ali si želiš resne zveze.
Če se odločiš za prvo pozabi na resno zvezo in uživaj brez nje, če se odločiš za drugo dobi redni šiht in si (VSAJ) pošlihtaj lastno etažo.
Lahko pa si še dalje želiš to kar si želiš zdaj (enak lajf ampak resno zvezo zraven) in čakaj morda se pa tam pri 60tih uresniči 😉
ce ze mene, spiderja in daterja mecete v isti kos in po tem takem sodim oba po sebi, jima zensk zagotovo ne manjka. zdaj eni boste skocili v luft ker se spet sopirim, ovi 40 letni mamin sincek bo zivel dalje v zanikanju, jaz pa vam povem samo dejstvo in me en qurc briga kaj si vi mislite o tem.
aja da se odgovorim hahaha: pred kratkim sem sam eno dal na cevelj, ampak je ze druga pred vrati. ce te ze ravno zanima. In spet imam neko tako sreco oz. nesreco (kakor za koga) da sem naletel na vezano
Ja, Matkic, odlično povedano, to je njegov problem.
On ima problem, ker pri njem sredstva in cilj niso v skladju. Cilj ima resno zvezo, sredstva pa ima taka, da bi lahko ženske kvečemu porival okoli, če bi znal ( in imel gobec). Ampak on to zavrača.
Če bi on imel mentaliteto jebacha, mi te teme sploh ne bi imeli. Bi on užival in se ne bi obremenjeval, kaj ima in česa ne.
On hoče bit tisti, od katerega ženska pričakuje zanesljivost. od tipa, ki priznava, da raje uživa in malo na črno šmugla, ni pričakovati zanesljivosti..
Najbolj smešno pri vsem tem pa je, da mi pamet solite taki, ki niste v resnih vezah. Punce za par mesecev tudi jaz dobim. Samo se ne hvalim s tem.
In dojemite že enkrat, da je na podeželju povsem običajno in celo zaželeno, da en otrok ostane doma. Najbolj nesrečni so tisti, ki imajo sicer celo več otrok pa potem ostanejo sami pri hiši, za vse sami, za delo, v prazni hiši…
Tako, da to, da bivam doma, paše meni in mojim staršem. Kaj mislite, da ju gledam kako se sama mučita z delom? Ne, delam doma. Res pa je, da po več mesecev tudi kaj izginem, v tujino.
Nismo vsi taki, da bi si kupovali ženske.
Ja, so ženske, ki hočejo uhane za rojstni dan, drag šopek za 8. marec, bon za kozmetičarko, pedikuro… samo take ženske jaz ne rabim.
Sem imel že par razmerij s takimi ženskami pa se ne obnesejo.
Kje so zdaj tiste samostojne ženske, ki lahko poskrbijo same zase? Potem pa si v zvezi z njimi pa pričakujejo, da jih bo finaciral.
Jaz ne pričakujem, da bi mene kdo finaciral, zato je prav, da se to tudi od mene ne pričakuje.
Ja, Matkic, odlično povedano, to je njegov problem.
On ima problem, ker pri njem sredstva in cilj niso v skladju. Cilj ima resno zvezo, sredstva pa ima taka, da bi lahko ženske kvečemu porival okoli, če bi znal ( in imel gobec). Ampak on to zavrača.
Če bi on imel mentaliteto jebacha, mi te teme sploh ne bi imeli. Bi on užival in se ne bi obremenjeval, kaj ima in česa ne.
On hoče bit tisti, od katerega ženska pričakuje zanesljivost. od tipa, ki priznava, da raje uživa in malo na črno šmugla, ni pričakovati zanesljivosti..[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.