Tudi jaz ne dobim punce
Zakaj bi si jo sploh moral najt?[/quote]
Njemu res ni treba. Ima mamo. 🙂
Da ne bomo spet v tistih temah… nič nimam proti samskim moškim, ampak Matkic mi deluje tako, da hoče imet ob sebi žensko. In da hoče tudi kaj bolj resnega z žensko.
Ti pa niti ne. :)[/quote]
ja maš prav Bikini samo jaz nimam nič oz. uživam kot Spider kot pa imam nekaj na spol… in dokler me bodo želele ženske spreminjat bodo letele kot po spisku 😉
Če hočem igrat celo večer igrice se bo to zgodlo… 😉 Če hočem na 6 pirov bom to naredo…
itd… saj o tem se jaz”kregam” oz debatiram na čveku… da ženske bi mele moškega, na začetku je vse vredu/super pol pa bi ga spreminjale…. ne razumejo/te pa da ste se v njega zaljubile RAVNO zato ker je bil taki takrat(jebi veter, zabaven, samozavesten) …. torej hočete spremenit to v kar ste se zaljubile… Njemu pa je to energijo in samozavest dajal ravno njegov stil lajfa.
Potem pa to uspete (bolj ali manj) spremenit in potem naenkrat iščete tisto iskrico in strast ki jo je mel NEKOČ… nezavedno pa ste jo uničle same….
nelogično!
Zato ker pišeš neumnosti v delu kjer opisuješ samostojnost itd… nič bat… moja starost se dviga sorazmerno 😉 je pa res da sem po srcu vedno bil in upam da vedno BOM mlad 😉
niti ne ampak mati mojega fotra/matere bo(morda OBE) odšli v dom za upokojence… in takrat bo(bosta) 1-2 stanovanji prazni….
In torej ali se tebi zdi logično DA:
– se zapufam za nevem kolko let (s pomočjo staršev) da dobim lastno stanovanje ta mesec
ALI DA:
– počakam X let (X =2-5) in dobim zastonj stanovanje ki bo potem ITAK moje…
Sem zato mamin sinček in nesamostojen?
Torej? naj se zapufam in mam pol 2 stanovanji ali naj počakam 2-5 let v hotelu MAMA (kot radi napišete) in dobim brez pufov to kar bo itak moje prej ali slej? Do tačas pa lahko šparam in uživam?
Da ne bomo spet v tistih temah… nič nimam proti samskim moškim, ampak Matkic mi deluje tako, da hoče imet ob sebi žensko. In da hoče tudi kaj bolj resnega z žensko.
ja maš prav Bikini samo jaz nimam nič oz. uživam kot Spider kot pa imam nekaj na spol… in dokler me bodo želele ženske spreminjat bodo letele kot po spisku 😉
Če hočem igrat celo večer igrice se bo to zgodlo… 😉 Če hočem na 6 pirov bom to naredo…
itd… saj o tem se jaz”kregam” oz debatiram na čveku… da ženske bi mele moškega, na začetku je vse vredu/super pol pa bi ga spreminjale…. ne razumejo/te pa da ste se v njega zaljubile RAVNO zato ker je bil taki takrat(jebi veter, zabaven, samozavesten) …. torej hočete spremenit to v kar ste se zaljubile… Njemu pa je to energijo in samozavest dajal ravno njegov stil lajfa.
Potem pa to uspete (bolj ali manj) spremenit in potem naenkrat iščete tisto iskrico in strast ki jo je mel NEKOČ… nezavedno pa ste jo uničle same….
nelogično!
Zato ker pišeš neumnosti v delu kjer opisuješ samostojnost itd… nič bat… moja starost se dviga sorazmerno 😉 je pa res da sem po srcu vedno bil in upam da vedno BOM mlad 😉
niti ne ampak mati mojega fotra/matere bo(morda OBE) odšli v dom za upokojence… in takrat bo(bosta) 1-2 stanovanji prazni….
– se zapufam za nevem kolko let (s pomočjo staršev) da dobim lastno stanovanje ta mesec
ALI DA:
Torej? naj se zapufam in mam pol 2 stanovanji ali naj počakam 2-5 let v hotelu MAMA (kot radi napišete) in dobim brez pufov to kar bo itak moje prej ali slej? Do tačas pa lahko šparam in uživam?[/quote]
Odvisno koliko si sicer samostojen in odgovoren. To, kar pišeš, seveda iam neko logiko. Hkrati pa se postavlja tudi vprašanje, ali boš, ko boš zaživel samostojno v svojem stanovanju brez pufov, znal preživet s 600 evri in žnj obveznostmi več kot v “hotelu mama”. Kakšne potencialne partnerke in otrok rajši niti ne omenjam. 🙂
Morda pa bom stanovanje prodal in odšel v tujino… kdo bi vedo… na koncu me nebo nič vezalo (kot bi me sicer pufi) na bedno Slovenijo…
za 2,5 sobno stanovanje (67 kvadratov) bom ziher iztržo 50.000 Evrov čistega pa še to kar mam že do danes prišparano in mam lep denar za začetek marsikje po Svetu…. serviserje pa itak rabijo po ”celem” Svetu 😉
Važno je da si ne ustvarjam nove VEZI ki me bodo priklenle na SLO… (pufi itd…)
Sploh pa kolikor gledam račune je največji strošek na žalost ogrevanje (ker je 2,5 sobno stanovanje) jaz pa bi bil sam…. to je največji problem…
Lahko pa se tudi stanovanje proda in za ene 25-30k kupim 1 sobno ali celo garsonjero…. prepolovim stroške pa še keša mi ostane kot ”smetja”
Marsikaj se da nardit če se ne zapufaš jaz rad rečem 😛
Morda pa bom stanovanje prodal in odšel v tujino… kdo bi vedo… na koncu me nebo nič vezalo (kot bi me sicer pufi) na bedno Slovenijo…
za 2,5 sobno stanovanje (67 kvadratov) bom ziher iztržo 50.000 Evrov čistega pa še to kar mam že do danes prišparano in mam lep denar za začetek marsikje po Svetu…. serviserje pa itak rabijo po ”celem” Svetu 😉
Važno je da si ne ustvarjam nove VEZI ki me bodo priklenle na SLO… (pufi itd…)
Sploh pa kolikor gledam račune je največji strošek na žalost ogrevanje (ker je 2,5 sobno stanovanje) jaz pa bi bil sam…. to je največji problem…
Lahko pa se tudi stanovanje proda in za ene 25-30k kupim 1 sobno ali celo garsonjero…. prepolovim stroške pa še keša mi ostane kot ”smetja”
Marsikaj se da nardit če se ne zapufaš jaz rad rečem :P[/quote]
Ja da se tudi brez pufov zafučkat denar. 🙂 50.000€ ni tako veliko kot se tebi ta trenutek zdi. Še posebej če s tem denarjem zapustiš Ptuj. 2,5 sobno stanovanje ima večjo (uporabno) vrednost.
ima večjo uporabno vrednost ja… če ostanem v tej katastrofi od RS 😛
pa če ostanem v tem, sicer lepe, a relativno mrtvem mestu….
Če se preselim v tujino ima 50.000€ večjo uporabno vrednost kot 2,5 sobno stanovanje na Ptuju 😉
Meni je smešno, ko nekateri mislijo, da se v tujini cedita mled in mleko:). Ja, marsikomu je uspelo, so pa tudi ljudje, ki so prišli nazaj s sklonjeno glavo in zapravljenim denarjem.
Glede pufa pa tole…tisti, ki veliko zaslužijo, so še največ zapufani, ker se zavedajo, da lahko s tem ustvarijo še več kot imajo, to si lahko privoščijo in jim ni treba čakati 20 let, da bi prišli do hiše. Puf je nedostopen in drag za “malega” človeka, ki živi iz danes na jutri. Žal.
ima večjo uporabno vrednost ja… če ostanem v tej katastrofi od RS 😛
pa če ostanem v tem, sicer lepe, a relativno mrtvem mestu….
Če se preselim v tujino ima 50.000€ večjo uporabno vrednost kot 2,5 sobno stanovanje na Ptuju ;)[/quote]
Če se preseliš v tujino, boš za ta denar dobil en sekret ne pa 2,5 sobno stanovanje. Za 2,5 sobno stanovanje se boš pa moral zapufat. Ampak ob primerno višji plači se ti tudi ta računica lahko izide. 🙂
Veš kak je Goldfish…. danes berem tu kako se iščejo serviserji računalniške opreme…. mesečno novi oglasi…
Saj se ne rabi cedit med in mleko…. samo da ne gledam več takih kot so Janša Jankovič in našega nestimulativnega okolja za SUTVARJANJE in davkov je boljše… pa če mam isto plačo…. QoL a veš kaj je to ???
Veš kak je Goldfish…. danes berem tu kako se iščejo serviserji računalniške opreme…. mesečno novi oglasi…
Saj se ne rabi cedit med in mleko…. samo da ne gledam več takih kot so Janša Jankovič in našega nestimulativnega okolja za SUTVARJANJE in davkov je boljše… pa če mam isto plačo…. QoL a veš kaj je to ???[/quote]
Daj ti pridi za začetek pol leta živet v Ljubljano. Če boš tukaj preživel, pa mirno odidi v tujino. 🙂
Trenutno … uživanje in ful dobri prijatelji…. in pogodba do naslednjega leta 😉
pa še en certifikat moram opravit letos….
A to je povabilo 😉 ?
Nevem kak bi tole preživel 😛 sploh če boš skoz v bikinkah skakala 😛
Trenutno … uživanje in ful dobri prijatelji…. in pogodba do naslednjega leta 😉
pa še en certifikat moram opravit letos….
A to je povabilo 😉 ?
Nevem kak bi tole preživel 😛 sploh če boš skoz v bikinkah skakala :P[/quote]
No, cimra zagotovo ne bova. Lahko sva kvečjemu soseda. Naslednjih 6 mesecev pa ne nameravam v bikinkah skakat po vrtu. 🙂
Ljubljana je za Neljubljančane lahko zelo dobra izkušnja, v pol leta lahko tukaj orng dodelaš svojo preživetveno strategijo. 🙂
nelogično!
ALI DA:
Torej? naj se zapufam in mam pol 2 stanovanji ali naj počakam 2-5 let v hotelu MAMA (kot radi napišete) in dobim brez pufov to kar bo itak moje prej ali slej? Do tačas pa lahko šparam in uživam?[/quote]
Ta finančna konstrukcija pa nima podlage.. žal
Ali pač… vendar dvomim da imata ti dve babici takšne penzije, da si bosta lahko privoščili domove. Ponavadi gredo hiše ali stanovanja občini, ki prevzame oskrbo lastnikov… recimo da tole upoštevaš pri svojih smelih planih..
nelogično!
ALI DA:
Ali pač… vendar dvomim da imata ti dve babici takšne penzije, da si bosta lahko privoščili domove. Ponavadi gredo hiše ali stanovanja občini, ki prevzame oskrbo lastnikov… recimo da tole upoštevaš pri svojih smelih planih..[/quote]
Spet pihaš mimo …. ena babica ima cca 1250€ penzije (po mojemu pokojnemu Dedeku)
drugi babici pa bosta moja dva starša doplačala cca 250€ mesečno za Dom 😉
Brezveze pametuješ če neveš no.
Ali pač… vendar dvomim da imata ti dve babici takšne penzije, da si bosta lahko privoščili domove. Ponavadi gredo hiše ali stanovanja občini, ki prevzame oskrbo lastnikov… recimo da tole upoštevaš pri svojih smelih planih..[/quote]
Spet pihaš mimo …. ena babica ima cca 1250€ penzije (po mojemu pokojnemu Dedeku)
Brezveze pametuješ če neveš no.[/quote]
Sem za vsak slučaj napisal “ali pač” kar naj bi pomenilo, da mogoče pihnem mimo. In ne razburjaj se za vsako figo..
Brezveze pametuješ če neveš no.[/quote]
Sem za vsak slučaj napisal “ali pač” kar naj bi pomenilo, da mogoče pihnem mimo. In ne razburjaj se za vsako figo..[/quote]
Ni kaj za dvomit mam jaz to lepo naštudirano 😉
Vse je upoštevano kot mora bit!
Sem za vsak slučaj napisal “ali pač” kar naj bi pomenilo, da mogoče pihnem mimo. In ne razburjaj se za vsako figo..[/quote]
Ni kaj za dvomit mam jaz to lepo naštudirano 😉
Vse je upoštevano kot mora bit![/quote]
Mogoče pa sem s tem mojim postom odprl oči, ki so v tvojem primeru zagledali luč odrešitve, vendar niso pomislili na take “malenkosti” kot ti.. 🙂
Ni vsak citat oz komentar namenjen določeni osebi, morda anonimnim bralcem, ki sledijo naša pametovanja 🙂 in prerekanja in osvajanja monovk… čeprav jaz tega slednjega ne počnem …
Pa kaj če porabiš malo?!
Sebe moraš preživet, pa še koga zraven.
Sorry, če nisi v službi po lastni volji, nisi zame. Pa materializem dol ali gor.
Kaj pa neka sredina v službi, druženje, komunikacija, vir informacij, znanje……vse kar pač služba prenaša- poleg plače seveda.
Če hočeš punco, pa kaj naredi za to.
Prvo se zaposli in Po tem pejd v neko delovno družbo in sredino.
Če si takooooo fajn kot praviš, se bodo punce lepile nate.
Srečno.
D
Če delaš na kmetiji- poglejte…mogoče pa eno kravo vsak mesec prodaš- pa je plača notri. Vse ostalo pridelaš, krompir, meso, mleko, jajca…..zelenjavo in sadje.
Ja pol to pomeni, da ne znosiš denarja od krave v trgovine. Kar pomeni, da denar imaš.
MEGA.
Meni samo ni jasna tvoja naivnost- kot ženski:
Težko boš našel žensko, ki bo prišla na kmetijo, delala doma in v svoji neki resni službi po 9 ur. Imela otroke s tabo. Ti pa ne boš v skupno gospodinjstvo prispeval nič. Ker kar boš zaslužil boš porabil zase, al kako, ker itak malo porabiš…..
Pa ni obupanke-normalne ženske na svetu- da bi tako živela. Pa to ni materialistka ne……..samo normalna ženska.
Če delaš na kmetiji- poglejte…mogoče pa eno kravo vsak mesec prodaš- pa je plača notri. Vse ostalo pridelaš, krompir, meso, mleko, jajca…..zelenjavo in sadje.
Ja pol to pomeni, da ne znosiš denarja od krave v trgovine. Kar pomeni, da denar imaš.
MEGA.
Težko boš našel žensko, ki bo prišla na kmetijo, delala doma in v svoji neki resni službi po 9 ur. Imela otroke s tabo. Ti pa ne boš v skupno gospodinjstvo prispeval nič. Ker kar boš zaslužil boš porabil zase, al kako, ker itak malo porabiš…..
Pa ni obupanke-normalne ženske na svetu- da bi tako živela. Pa to ni materialistka ne……..samo normalna ženska.[/quote]
Kako da ne bo prispeval nič? Saj si sama ugotovila da denar od kravce gre v gospodinjstvo…
MEGA.
Pa ni obupanke-normalne ženske na svetu- da bi tako živela. Pa to ni materialistka ne……..samo normalna ženska.[/quote]
In ne nazadnje……tudi na kmetiji rabiš delovne stroje. In ti stanejo…………rabiš denar kajne?
Enkrat se ti bo tudi 30 let star traktor doma pokvaril….
Forum je zaprt za komentiranje.