Tudi jaz ne dobim punce
Kakor so in samozavestne ženske, ki tudi vedno bodo.
Sploh pa so vsi ki premorejo vrednote, kot so ljubezen, zvestoba, delavnost, poštenost, resnica, mir, varnost,zdravje, ustvarjanje, zabava, znanje, ustvarjanje, kultura,enakost, svoboda, spolnost, red, patriotizem, tveganje, udobno življenje, družinska sreča, otroci, …IN[/quote]
in potem imamo povprečno 30% (registriranih parov) – ločenih ☺
koliko jih gre pa narazen, ki sploh kot par niso registrirani ???
pa dobimo ene 25% takih, ki so skupaj vsaj 2,3 desetletja ☺
Hm… V skledo kuhar zmeče 5 sestavin, da v pečico in ven pride neužitna jed. Poskusi jo prvi gost (ali gostja), drugi, tretji, vsem je zanič. Kuhar pa ugotavlja, da s sestavinami, receptom, peko ni nič narobe, ampak imajo pač vsi pokvarjen okus.
Predlagam kuharju, da še naprej kuha le zase in uživa v svojih jedeh. No, mamici pa očiju le občasno ponudi kak grižljaj =) Drugim pa raje ne. Prihrani izpiranje obupnega okusa iz ust drugim in pa izmišljevanje razlogov, zakaj so pokvarjene brbončice vseh razen tebe, sebi. Če kuhar ni pripravljen prisluhniti okusu “publike”, pač ne more pričakovati, da bo kdo hodil v njegovo restavracijo. Jebiga.
(Mi pa ni jasno, kako lahko nekdo, ki mu je tako odveč plačevati najemnino, druge obtožuje materializma? To zveni nekako kontradiktorno… Kdo hoče zdaj prihraniti tiste tisočake?)
Ni ti jasno ker si preglupa….
Kaj ima to da ne želiš nepotrebno dajat keš mesečno nekomu drugemu (lastniku stanovanja) za nič razen kvazi svobodo…
To nima veze z materialistično miselnostjo ampak zdravo logiko… Nebi reko da bi s tem počasi odkupoval stanovanje (pol na roko pol pa čez najemnino 20 let) ampak da pa nekdo plačuje 10, 20, 30 let najemnino in od tega nima na koncu nič pa je glupost brez meja…
Sploh če se zaradi tega preseliš iz 160 kvadratov vlke bajte kv kateri živita potem samo še 2…
Vse zaradi opevane samostojnosti lol… pod mano živi familja z njegovo mamo (oz onadva sta ostala pri njegovi mami) da ne plačujeta najemnine 2,5 sobno stanovanje mislim da nekje 65 kvadratov (stara meščanska stanovanja) obadva mata plačo skoro 1000€ mati ma penzijo 600€ kaj jima fali? Vsako leto greta na vsaj 4 tedenska potovanja (smučanje, po Evropi, Svetu itd) Vidla sta več Sveta kot večina rednih monovcev (ki redno pišejo) v celem lajfu….
Vse samo zato ker sta materialista (kao) ki nočeta plačevat 350€ na mesec enemu šupku za 2 sobno stanovanje?
No potem sem materialist tudi jaz 🙂
Kaj ima to da ne želiš nepotrebno dajat keš mesečno nekomu drugemu (lastniku stanovanja) za nič razen kvazi svobodo…
To nima veze z materialistično miselnostjo ampak zdravo logiko… Nebi reko da bi s tem počasi odkupoval stanovanje (pol na roko pol pa čez najemnino 20 let) ampak da pa nekdo plačuje 10, 20, 30 let najemnino in od tega nima na koncu nič pa je glupost brez meja…
Sploh če se zaradi tega preseliš iz 160 kvadratov vlke bajte kv kateri živita potem samo še 2…
Vse zaradi opevane samostojnosti lol… pod mano živi familja z njegovo mamo (oz onadva sta ostala pri njegovi mami) da ne plačujeta najemnine 2,5 sobno stanovanje mislim da nekje 65 kvadratov (stara meščanska stanovanja) obadva mata plačo skoro 1000€ mati ma penzijo 600€ kaj jima fali? Vsako leto greta na vsaj 4 tedenska potovanja (smučanje, po Evropi, Svetu itd) Vidla sta več Sveta kot večina rednih monovcev (ki redno pišejo) v celem lajfu….
Vse samo zato ker sta materialista (kao) ki nočeta plačevat 350€ na mesec enemu šupku za 2 sobno stanovanje?
No potem sem materialist tudi jaz :)[/quote]
Verjetno ju tudi kosilo pričaka, ko prideta domov iz službe. 🙂
Ah, sedaj mi je vse jasno. Ne gre za materializem, gre za udobje. Pardon 😀 Ja, res me čudi, da si samski 😀 Dobro, da sem tako glupa. Če bi bila pametna, bi namreč poiskala kakega takega modrega, ki živi v sobici pri svojih starših in iz inata noče službe, ker me ne bo vzdrževal. Kako je lepo biti glup!
No potem sem materialist tudi jaz :)[/quote]
Verjetno ju tudi kosilo pričaka, ko prideta domov iz službe. :)[/quote]
Katastrofa ne?
kaj pa familje kejr ženska/moški nima službe in pričaka žensko/moškega kosilo ko pride s službe?
To pa pol ni udobje ker si se pač tak odločla ti in še X% 🙂
Ja seveda si glupa, ker ti bi se na mojem mestu ziher
a) zapufala zato da bi bila X let prej samostojna
b) plačevala 20-40% plače za najemnino da bi bila X let prej samostojna
A ko bota pa moje babice umrle pa bom mel 2 stanovanji + zapufan bom za tretje….
Ker genij si ti ej ….
A potem pa se naj grem jebat s prodajo itd….
Sami pametni!
Verjetno ju tudi kosilo pričaka, ko prideta domov iz službe. :)[/quote]
Katastrofa ne?
kaj pa familje kejr ženska/moški nima službe in pričaka žensko/moškega kosilo ko pride s službe?
To pa pol ni udobje ker si se pač tak odločla ti in še X% 🙂
[/quote]
A sem rekla, da je katastrofa? Super je. Kdo bi se tega branil. Udobje in luksuz na račun jeb…e stranke, Cankarjanske matere.
Ne ne njaz NE živim sam (trenutno) zato ker mam od stanovanja mojih staršev do šihta ene 10 min bližje kot bi bilo če bi živel sam…
Plus tega se mi zdi neumno plačevat nekatere dvojne stroške ….
Namesto tega da 2 leti NE ŽIVIM sam imam na bankomatu ene 5000€ viška …
Fora je v tem ker jaz bom DOBO stanovanje zastojn če počakam še ene PAR let samo zaradi tega sem pač otrok ker se nočem zapufat za 30-40 let da bi bil že danes ”odrasli” j hahahaha
ženska logika.
Ne ne njaz NE živim sam (trenutno) zato ker mam od stanovanja mojih staršev do šihta ene 10 min bližje kot bi bilo če bi živel sam…
Fora je v tem ker jaz bom DOBO stanovanje zastojn če počakam še ene PAR let samo zaradi tega sem pač otrok ker se nočem zapufat za 30-40 let da bi bil že danes ”odrasli” j hahahaha
ženska logika.[/quote]
Koliko si pa star? Približno vsaj.
ženska logika.[/quote]
Koliko si pa star? Približno vsaj.[/quote]
25 +/- 1 leto 🙂
620,74€ + malca da te popravim 😛
nisem na minimalcu ljubica … res pa da ne kaj dosti več in naslednje leto pa bom če se minimalec dvigne spet z inflacijo bla bla bla
Koliko si pa star? Približno vsaj.[/quote]
25 +/- 1 leto :)[/quote]
Ok. Mlad si. Ni (še) panike. Boljše da šparaš kot da živiš v razvratu. 🙂
Samo ko si boš našel resno žensko, ne pričakuj da ti bo nadomestila mamo. Niti ni nujno, da se ji bo tvoja varčevalna shema zdela tako praktična kot tebi. Vsaj dokler ne bosta potrebovala varuško za otroke. 🙂
620,74€ + malca da te popravim 😛
nisem na minimalcu ljubica … res pa da ne kaj dosti več in naslednje leto pa bom če se minimalec dvigne spet z inflacijo bla bla bla[/quote]
Torej si kreditno sposoben za mesečni obrok anuitete 21,02€:). Za kakšen pralni stroj bi bilo…:). Drugače pa, pomembno je da si aktiven v svoji aktivni dobi:).
25 +/- 1 leto :)[/quote]
Ok. Mlad si. Ni (še) panike. Boljše da šparaš kot da živiš v razvratu. 🙂
Samo ko si boš našel resno žensko, ne pričakuj da ti bo nadomestila mamo. Niti ni nujno, da se ji bo tvoja varčevalna shema zdela tako praktična kot tebi. Vsaj dokler ne bosta potrebovala varuško za otroke. :)[/quote]
Ja saj je nebo nič oviralo pri tem da si kupi svoje stanovanje in se vseliva tja … lahko pa bo počakala na mojega ZASTOJN… lahko pa gre….
Ima 3 opcije…. no lahko pa tudi tečnari in teži in grem jaz 😛
pa še kakšna bi se morda našla če kaj spijem lol
Jaz ne rabim nadomestne matere, še lastno večinoma težko prenašam ker ima čudne fore… Komaj se bom nje rešo pa misliš da bi hoto kar k novi it?
Čaki malo, kaj se pa matkič razburja, če on ni ta famozni “dolgoletni samec”? Ker dolgoletni samec je bližje 40 kot 30, pravi v prvem zapisu, matkič pa 25, dolgoletni samec se razburja, ker ne more dobit punce, ker so vse materialistke, matkič se sprašuje, zakaj bi jo sploh imel (Kdo pa sili, da jo imej?!? Če te kdo, potem pa vzamem nazaj vse, kar sem napisala, in povsem stopim na tvojo stran. Pravico imaš do samskosti!)…
Matkič, zakaj si me ti torej napadel, ko sem se odzvala na zapise dolgoletnega samca? Ali pa si to ti in si poleg vseh ostalih odlik še človek, ki svojo starost izbira iz dneva v dan?
p. s. Menda ne misliš fentat staršev, če si šele 255, in računaš, da bo že čez par let vse tvoje?
Forum je zaprt za komentiranje.