Najdi forum

tučepi

A je kdo že bil v Tučepih, hotel Neptun ali pa Alga? Kako je tam? Kakšna plaža?…

Živjo!
Bila sem v hotelu Alga pred dvema letoma. Sobe v redu, tudi hrana v redu. Plaža je lepa in čista, a meni ni bilo všeč, ker je bila prevelika gužva. Tudi nočnega življenja ni. Vse se konča tam kmalu po enajsti uri. Če si mlajša, bi ti ta kraj odsvetovala.
LP
Irena

Bil sem v obeh hotelih.Oba hotela sta obnovljena, edino za depandanse hotela Neptuna nevem, ce so jih kaj popravili. Hotel Neptun ima samo ALL ponudbo. Plaza v Tucepih je taka kot na celi makarski rivijeri- drobni kamencki, morje pa cudovito- zelenomodre barve.Edino nocno zivljenje je bolj klaverno. Zelim lep dopust

Meni pa se zdi čudovito. Lahko greš peš v Makarsko.
Super res!
Lep dopust želim!

Tučepi lepo turistično naselje. Dolga plaža z veliko sence, morje pa toplo in kristalno čisto. Res pa je, da je na plaži ogromna gužva. Veliko je gostinske ponudbe po zmernih cenah in prav tako raznih trgovnic.  V centru je vsak večer kakšna zabavna prireditev, če pa kdo želi kaj več zabave, pa smer  Makarska, cca 5 km od Tučepov.

Možnost izletov v lastni režiji na sky walk Biokovo, ni daleč Split, ali pa Dubrovnik, čez novi Pelješki most. Veliko je pa tudi organiziranih izletov z ladjo na Hvar, Brač, Korčulo…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close