Najdi forum

Tsotsie

A ste gledali ta film včeraj? Kako se vam je zdel? Meni enkraten, dobil tudi oskarja 2006 za najboljši tujejezični film…

Včeraj ga nisem gledala, sem ga pa že enkrat prej po dvdju in mi je bil res všeč.

Ej, ful dober film, ne moreš verjeti, da je narejen v Afriki.
Zelo napet in poglobljen. Meni je bil zelo všeč in bi ga gledala še enkrat.
Upravičeno je dobil oskarja leta 2006 za najboljši tujijezični film!!!

Tootsie se reče.

Ali pa gre za drug film???

Jaz sem ga pa gledala do tam, ko je pustil otroka pri tisti ženski…pol sem mogla pa svoje otroke spravit spat…mi lahko katera prosim na kratko napiše kako je bilo naprej.

Hvala!

Bo verjetno kar drug film (morda misliš Hotel Ruanda? Tam je govora o Tutsijih in Hutujih)

Sem gledala. žal ne od začetka. Po dooolgem času en fiml z vsebino in poanto. Globoko me je pretresel…
Res se je za zamislit.

Tootsie je film z Dustinom Hoffmanom. Pa ne dogaja se v Afriki. Se pravi gre res za nekaj drugega.

Se opravičujem, če vam smetim temo. Ni bilo namenoma.

Bo verjetno kar drug film (morda misliš Hotel Ruanda? Tam je govora o Tutsijih in Hutujih)

Sem gledala. žal ne od začetka. Po dooolgem času en fiml z vsebino in poanto. Globoko me je pretresel…
Res se je za zamislit.[/quote]

mi lahko napišeš kako se je končal, prosim!

Gledala do tam, ko je otroka pustil pri tisti ženski.

To misliš uno žensko z otrokom a ne, ko jo je prisilil, da ga je odojila?

Otroka je pustil pri njej, z dvema kolegoma pa je šel do hiše od teh dveh, ki jima je ukradel avto pa otroka. In so počakali, da se je mož vrnil domov, in ga napadli. Bajsi, ga je pazil (kao), Tsotsi je šel v otroško sobo (ful čustven prizor) in si ogledoval zadeve, pobasal mleko v prahu, flaške, in igrače, jih strpal v torbo. ta tretji kolega ja pa kradel.
ker bajsi ni gledal, je mož sprožil alarm, ta tretji kolega ga je hotel ubiti, pa je Tsotsi ubil njega (se pravi kolega).

Z denarjem se vrne k uni ženski, ki je pazila otroka in ji hoče plačat za mleko. Pa ona noče nič od njega, ker ve kdo je on in kaj je naredil. pregovori ga, da otroka odnese nazaj k staršem. najprej je on ful proti. Nato to res stori (vmes mu še ženska ponudi, da otroka odnese nazaj namesto njega).

No na koncu res odnese otroka do te bajte in po domofonu očetu pove, da bo otroka pustil tam, vtem pripeljejo policaji rata panika. oče od otroka zahteva, da vsi odložijo strelno orožje, in na koncu Tsotsi preda oroka njegovim staršem, pol pa ga (domnevam) zaprejo. zadnji prizor je ko Tsotsi drži roke v zrak in joka.

To misliš uno žensko z otrokom a ne, ko jo je prisilil, da ga je odojila?

Otroka je pustil pri njej, z dvema kolegoma pa je šel do hiše od teh dveh, ki jima je ukradel avto pa otroka. In so počakali, da se je mož vrnil domov, in ga napadli. Bajsi, ga je pazil (kao), Tsotsi je šel v otroško sobo (ful čustven prizor) in si ogledoval zadeve, pobasal mleko v prahu, flaške, in igrače, jih strpal v torbo. ta tretji kolega ja pa kradel.
ker bajsi ni gledal, je mož sprožil alarm, ta tretji kolega ga je hotel ubiti, pa je Tsotsi ubil njega (se pravi kolega).

Z denarjem se vrne k uni ženski, ki je pazila otroka in ji hoče plačat za mleko. Pa ona noče nič od njega, ker ve kdo je on in kaj je naredil. pregovori ga, da otroka odnese nazaj k staršem. najprej je on ful proti. Nato to res stori (vmes mu še ženska ponudi, da otroka odnese nazaj namesto njega).

No na koncu res odnese otroka do te bajte in po domofonu očetu pove, da bo otroka pustil tam, vtem pripeljejo policaji rata panika. oče od otroka zahteva, da vsi odložijo strelno orožje, in na koncu Tsotsi preda oroka njegovim staršem, pol pa ga (domnevam) zaprejo. zadnji prizor je ko Tsotsi drži roke v zrak in joka.[/quote]

HVALA

Res ful, ful dober film!!

New Report

Close