Trudima se,da zanosim
Živjo! ?
Z partnerjem poskušava zanositi že približno 4 mesece. Moji ciklusi so običajno dolgi okoli 34 dni, vendar se je ta mesec menstruacija pojavila kar 4 dni prej. 5. 8. 2025 sem bila na rednem pregledu pri ginekologinji in ni bilo posebnosti; povedala je, da se zelo lepo vidi, da sem tik pred menstruacijo, saj sem jo dobila 9. 8. 2025.
Za podporo plodnosti sem začela jemati kapsule Conceive Plus (5. 9. 2025) in uporabljam aplikacijo P.C. za spremljanje cikla in plodnih dni. Spolne odnose imava najpogosteje takrat, ko aplikacija kaže največjo možnost zanositve, imama pa jih tudi izven teh dni.
Razmišljam, da bi od 14. 9. začela delati teste ovulacije, da bi natančneje vedela, kdaj ovuliram.
Ali ima kdo izkušnje s temi kapsulami? Imate kakšne nasvete, kako še povečati možnost za zanositev? Hvaležna bom za vsak nasvet!
zmedena366, 10.09.2025 ob 16:05
Živjo! ?
Z partnerjem poskušava zanositi že približno 4 mesece. Moji ciklusi so običajno dolgi okoli 34 dni, vendar se je ta mesec menstruacija pojavila kar 4 dni prej. 5. 8. 2025 sem bila na rednem pregledu pri ginekologinji in ni bilo posebnosti; povedala je, da se zelo lepo vidi, da sem tik pred menstruacijo, saj sem jo dobila 9. 8. 2025.
Za podporo plodnosti sem začela jemati kapsule Conceive Plus (5. 9. 2025) in uporabljam aplikacijo P.C. za spremljanje cikla in plodnih dni. Spolne odnose imava najpogosteje takrat, ko aplikacija kaže največjo možnost zanositve, imama pa jih tudi izven teh dni.
Razmišljam, da bi od 14. 9. začela delati teste ovulacije, da bi natančneje vedela, kdaj ovuliram.
Ali ima kdo izkušnje s temi kapsulami? Imate kakšne nasvete, kako še povečati možnost za zanositev? Hvaležna bom za vsak nasvet!
Krivda je v tebi, ker si izbor zožila na enega samega partnerja. Več jih boš imela v igri, prej boš imela pozitiven rezultat..
Ne zahvaljuj se, samo takoj na delo!
Je treba potem tudi dati noge v zrak, da sperma ne izteče. Pol ure vsaj. Pa boke tudi dvigni, da pod rit blazino recimo.
Pa tvoj orgazem tudi da zagon jajčecu, da sprosti membrano – hormonski encimi pa to… čeprav pri takem “načrtnem” seksu si težko sproščena, zato bi orgazem bil čudež.
Pa še to: oba ziher ne bosta zanosila ?
Po 4ih mesecih te skrbi?? Koliko si stara? Menda naj bi vsak odrasel clovek nekaj vedel o tem. Ce pa si bila pri ginekologinji, zakaj nisi nje vprasala? Kot ze napisano, bolj ko se bos obremenjevala, slabse bo. Nehaj o tem razmisljati, to je prvi korak. Ljudje pa seksamo zaradi uzitka in ljubezni, ne z namenom.
Forum je zaprt za komentiranje.