Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tropska pomlad

Tropska pomlad

Vroče kt pes.

A pri vas v bloku še kurijo? Mi smo v bundah in zimskih zoknah.

Nope..že prejšnji teden so bile cevi mrzle, lj.

..mal dost je že tega jeesenskega dezevja ;)…

In še kar ne bo konec.

Si bo treba res umislit sušilni stroj. To ni več ničemur podobno 🙁

Globalno segrevanje…

Konec maja zmrzujemo!

Sem le mogla popustit in danes zakurit doma, ni druge.. V hisi je bilo 18 stopinj,zdaj popoldan ko smo prisli domov. Jutri pa baje isto sranj e.

No ja, mi smo mel še 10 dni nazaj frišen sneg, včeraj sodro. Kurilna sezona se še sploh ni zaključila 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Vemdasa, 24.05.2021 ob 17:29

Sem le mogla popustit in danes zakurit doma, ni druge.. V hisi je bilo 18 stopinj,zdaj popoldan ko smo prisli domov. Jutri pa baje isto sranj e.

…dobra novica! ..jutri bo že bistveno bolje (glede na danes); padavinza vzorec, temperatura zavidljivih 20°c…

(Ko.pride pasja vrocina, se spomnite na legendarni maj 2021..nobena sparina ne bo prehuda :D..)

Ahmm, 24.05.2021 ob 19:44

…dobra novica! ..jutri bo že bistveno bolje (glede na danes); padavinza vzorec, temperatura zavidljivih 20°c…

(Ko.pride pasja vrocina, se spomnite na legendarni maj 2021..nobena sparina ne bo prehuda :D..)

Vzpodbudno!???

Pri nas ta trenutek, 13 stopinj in vsak cas bo dezevalo..

Jest mam tega vremena dost. Samo še julij in avgust sta (preveč) vroča, ostali del leta pa non stop zmrzujemo.
Za tiste, ki imamo radi sonce, je tole obup.

Komaj cakam pasjo vrocino, da se koncno pogrejem!

Kje so globalno segrevanje in tropske vrocine?!

Aresares, 25.05.2021 ob 11:49

Pri nas ta trenutek, 13 stopinj in vsak cas bo dezevalo..

‘žabice’ imamo soncnno in prijetno toplo popoldne (za jesenski cas, po jesenskem dezevju.. :D)..jutri bo ap še boljše ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close