trojanec
Hojla!
Ko pregledujem svoj računalnik z AVG-jem mi najde dva fajla in izpiše, da je okuženo s Trojan Horse….. in kje se nahaja. Mapo, kjer naj bi se nahajal ta virus sem zbrisala s svojega PC, pa mi ga še vedno najde. zanimivo je, da pa pri pregledovanju s Pando mi ta nič ne zazna (virusov). Kako naj vem zagotovo, da nimam več virusa?
Tajna
AVG je slab AV oz približno tam nekje kot Norton AV. Dokler nimaš okužbe, je itak vseeno kaj imaš. Oba sta slaba, ko imaš okužbo, saj že prevečkrat nista znala narediti kaj drugega kot samo opozoriti na okužbo ali celo niti tega ne! Sem že videl primere, ko je AVG rekel, da je sistem čist in je bil okužen s trojancem in botom!
Hvala za nasvete. Zanimivo da mi trojanca niti Panda ni zaznala (kupljen), le AVG. ko pa pregledam računalnik z Ad aware programom mi najde okužene cocije in jih da v karanteno. Potem to kar je v karanteni zbrišem, zbrisala sem tudi že vse cocije s PC-ja in Temporare internet file. Vendar ko se naslednjič konektiram na net se mi spet pojavi virus. Morebiti moram naštimati večjo varnostno zaščito.
aha dala sem na PC požarni zid, potem pa mi je blokiral internet, tako, da sem ga morala izklopiti, da sem sploh lahko prišla gor. Uporabljam večinoma ene in iste strani!
vala in lep dan vsem!
Tajna
Forum je zaprt za komentiranje.