Najdi forum

Trojan.Win32.Dialer.ht

Sem brala stare teme o dialerjih. Nič ne pomaga.
A kdo mogoče ve, kako se ga znebim? Vsakič, ko odprem eksplorer mi zdaj odpre stran Cool web access- for your instant access click yes…

Žverca, Društvo za pomoč živalim Škofja Loka - Kranj 040-21-88-61 www.zverca.si

Spybot ali Hijack.

Glede na to, da sem laik na tem področju, bi prosila, da tudi meni pomagate spraviti tale virus iz računalnika, ne da bi ga morala na novo naložit.
Spybot ali Hijack sta programa?? Kje bi ju pa lahko dobila??

Hvala vnaprej

google

Spybot lahko dobiš tule:

No, Rozalija, si uspela odstraniti dialer? Le pohiti, preden boš Telekomu odštela denarce za mednarodne povezave (če imaš analogni modem seveda?)…

Ja, po moje sem. Na hijackthis sem zbrisala tiste zadeve, ki jih je menda treba pobrisat. Upam vsaj.

Fora je pa v tem, da sem brala na tem forumu, da obstaja program pdf2word in da ga dobiš na netu in eden je napisal, da se serial number dobi na googlu. In ker programček začuda deluje in ker bi ga jst kr mela (zastonj, valda) sm šla ta serial downloadat. Sm dubla 13 trojancev. Mater vola!!! 🙂

Ja, to ti rad verjamem – na večini strani s cracki in ser. št. kar mrgoli virusov in spy programov. Podobno je tudi na večini spletnih strani, ki ponujajo dl mp3, filmov in programov. Žal se le redki zavedajo te nevarnosti in kaj kmalu zabredejo v nerešljive težave.

To je pa božja kazen, ker poslušaš mladce ki pisarijo tisto, o čemer ne bi smeli 🙂

Božja kazen, ker poslušam moškega 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close