Najdi forum

Troja

Moram priznati, da je Brad Pitt v Troyi super- mmmm kakšno telo. Ogled troje mi je kar dvignil željo po Sexu- mojega sem kar napadla . Bilo je super :-)))

sONCICA,

Dober decko, se strinjam. Ampak noge so mu pa vseeno baje druge gor namontiral, ker so njegove bolj suhe. No, vsaj nekje ni popoln.:-))

ja, brad je v troji njami. film pa cisto adijo! se dobro, da so vsaj mšice v prvem planu :))

meni pa tip,ki je igral Hektorja..njami 🙂

Uh ja, meni je tut bil Hektor za pohrustat. Brad Pitt mi pa nikoli ni bil všeč.

JA…njami je bil Hector…. Človek bi ga kar domov odpeljal…. hi hi hi… mljask!!
Ampak film mi je pa tudi bil všeč. Sem šla še isti večer spet brat grške mite in bajke
LP

stokrat boljša sta mi bla hektor pa paris…sploh hektor, al pa paris:) ma ne vem…brad pitt mi je preveč…ne vem…sploh mi pa on sploh ni pasal v ta film. bi mogl najdt ksnga druzga ahila…

Se strinjam, da Brad Pitt ne pase v ta film, ceprav je dober igralec in res dobro izgleda….

Jaz pa menim, da je bil B.Pitt zadetek v polno za to vlogo. Ko sem namreč prebirala grško mitologijo sem lahko skoraj videla Ahilla in B. Pitt je bil 100% najboljša odločitev!
Prav tako sam film je bil enkraten. Drugi igralci so bili super.

Glede na to, da mi je eden boljših filmov Lost in Translation( 100% NE B. Pitt) me je ta film res fasciniral.

Mojca

Hektor !

Brady je pravi kaveljc. Vsaka bi ga imela, pa si priznati ne upa, ker je takooo nedosegljiv. Dajte no…

Hektor je tudi pravi dedc. Za tak film se poišče najboljše.

Hehe, Brad… Tisto v Troji ni ravno njegovo telo, ker mu ni uspelo dobit toliko mišic in zato ga nekdo nadomešča. drugače pa je meni bil všeč Hektor tudi. Oni Paris pa: v LOTR je bil dost bolj luštn:-)
Sicer pa sam film nič pretirano posebnega.

Zdravo!

Po vsem tem hvaljenju o Brad Pittu in filmu sem se včeraj tudi jaz odpravila v kino na ogled filma.Punce super ej…….Kar oba bi si peljala domov Ahila in Hektorja!!!!
Tudi meni se je vzbudila želja po seksu!Tej dedci so nepopisni(nimam besed za opisat)Prebudile so se mi želje po spremembah!(takih in drugačnih)!!!!
Kaj,ko bi lahko počela kar si mi srce poželi!!

LP:)))))))))))))))))))))))))))))PINK

FILM JE OGLEDA VREDEN;PA ŠE VSTOPNINA NI DRAGA!!

meni pa je brad zelo lep dečko-in ful je bil dober v troji,pa tud film mi je bil zelo všeč-če ne bi bil ob meni takrat fant,bi sigurno zajokla:)

Igralci v filmu sploh niso bili dobro izbrani. Ne govorim, da niso lepi itd.. ampak se ne priblizujejo realnim oz. takim ljudem, ki so ziveli na tisem ozemlju v tistem casu. Igralci so vsi mnogo preveliki, blondince pa mocno dvomim, da so poznali… Ah..

…in potem svizec zavije čokolado…

A Grška mitologija je pa dobesedna?

Tudi Kristus baje ni bil lepotec, pa ga vedno prikažejo kot manekena. Superlativi in estetika z roko v roki – takšni smo ljudje, temu verjamemo. Že res, da so bili pred tisoči leti ljudje manjši kot danes, ampak zaradi tega ne more v sodobnem času ljudem 21. stoletja Ahilovo moč prikazati Danny de Vito. Pa kapo dol tudi pred njim.

Sophie, kako prikazati srednjeveško lepotico, ko pa so slovele “špeh bombe”? Težko …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close