Troha nima jurja
kako naprej227, 13.09.2021 ob 12:35
Seveda, 13.09.2021 ob 09:55
kaajj, 13.09.2021 ob 07:24
Marksella, 13.09.2021 ob 07:18
Evo, pametnjakovic Robi. Zdaj lahko dokazes neobstoj virusa in dobil bos jurja. Dobra fora in izzviv anticepilcem, ha ha..
virus morajo najprej dokazati tisti ki trdijo da obstaja, šele potem lahko nekdo dokazuje da ne obstaja, sicer je pa vse samo manipulacija. ni samo pri nas sedaj po novem pomembno št. hospitaliziranih in povsod so pričeli z pogojem PC brez testiranja, ker vedo, da jim bodo testiranje vzeli na sodišču, ker je goljufija: https://www.liberal.hr/covid-19-manipulacije-statistika-koronavirus-604?fbclid=IwAR0rFv1982Zw3YCQUoKQcGwBO-WuMwReorAARTuiUO_ZITZvDwgRXUTE2y0
naj novinarji pokažejo ljudi na raspiratorjih in polne postelje s covidnimi bolniki in predstavijo koliko zdravnikov je na covidnih oddelkih, kateri zdravniki in koliko časa, tudi ostalo medicinsko osebje na teh oddelkih in dodatki za covid, ki jih dobijo zdravniki in ostalo osebje na teh oddelkih v primerjavi z dodatki zdravnikov na drugih oddelkih, ki nimajo veze s covidom.
Jaz ga lahko dokažem, lahko dokažem da sem bil bolan, gripica ni bila to je vednar jasno, me pa ima da bi, v kolikor se virusa ne bi bal po prvi izkušnji z njim, se okužil namerno in šel med te anticepilske in Petkove norce, poklonil bi jim ga brezplačno, itak me ne morejo tožiti za namerno sejanje nečesa kar ne obstaja.
Saj taki že obstajajo/te – videno v Bauhaus trgovini Rudnik prejšnji teden – en model ; vsakič, ko je zakašljal, je potegnil dol masko in kašljal po artiklih na steni – oddelek z brusilniki in brusnim papirjem. Takemu bi pa človek malo jajca podkuril, ja.
Tako da zaradi mene lahko kar zaprejo tudi te štacune – zaradi takih namernih širilcev, ko namerno potegne dol masko in kašlja naokoli, stoji 5 minut tam, ko je kar gneča ljudi pa 7x namerno masko dol potegne in kašlja na veliko naokoli; mi ni treba hodit to pobirat po štacunah in kupovat namerno pokašljanih in popljuvanih zadev. Upam, da se jim takim enkrat vse povrne, drugače.
Forum je zaprt za komentiranje.