Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Troha nima jurja

Troha nima jurja

Evo, pametnjakovic Robi. Zdaj lahko dokazes neobstoj virusa in dobil bos jurja. Dobra fora in izzviv anticepilcem, ha ha..

Odgovor na objavo uporabnika
Marksella, 13.09.2021 ob 07:18

Evo, pametnjakovic Robi. Zdaj lahko dokazes neobstoj virusa in dobil bos jurja. Dobra fora in izzviv anticepilcem, ha ha..

virus morajo najprej dokazati tisti ki trdijo da obstaja, šele potem lahko nekdo dokazuje da ne obstaja, sicer je pa vse samo manipulacija. ni samo pri nas sedaj po novem pomembno št. hospitaliziranih in povsod so pričeli z pogojem PC brez testiranja, ker vedo, da jim bodo testiranje vzeli na sodišču, ker je goljufija: https://www.liberal.hr/covid-19-manipulacije-statistika-koronavirus-604?fbclid=IwAR0rFv1982Zw3YCQUoKQcGwBO-WuMwReorAARTuiUO_ZITZvDwgRXUTE2y0

Nisem verjela, da je v Sloveniji toliko neizobrazenih in nespametnih ljudi.   Zanikovalci virusa ne bodo nic razumeli, nimajo doktorata, naj raje zaupajo znanstvenikom s tega podrocja.

Marksella, 13.09.2021 ob 07:30

Nisem verjela, da je v Sloveniji toliko neizobrazenih in nespametnih ljudi.   Zanikovalci virusa ne bodo nic razumeli, nimajo doktorata, naj raje zaupajo znanstvenikom s tega podrocja.

Ne bodo. Oni so najpametnejši. Znanstvene metode so brez veze, njihove rekla kazala metode so tiste taprave.

Kaksno diagnozo ima Troha ?    Nekoc je sam sebe ugrabil…kaj pa njegova sekta?  Iz katerga hriba so se vzeli ?

Ja, dobra fora. Bračič je to dobro pogruntal.

Vsak dan sm bolj zihr, da je Robi dejansko zelo pametn. Je pč jezen na debilizem nekaterih. Bi se vsaj potrudli razumet, kaj razlaga, pa ne gre ane.

Presel se.

CrazY FroG ?, 13.09.2021 ob 09:06

Presel se.

Marksela nj se preseli.

Pol pa vidiš, ko ta visoka inteligenca ne razume osnovne tabele??

Po moje je zanikovalcev točno toliko, kot jih je bilo zbranih pred OŠ v podporo tistemu ravnatelju in nič več. So pa glasni, kot da bi jih bilo na tisoče, sploh na netu. Očitno nimajo nič drugega za počet, kot trolat.

Lahko jaz ovadim Kreka? Danes je izjavil, da imamo necepljeni državo za talce. Jaz se ob tem počutim absolutno razžaljeno.

odg. za Marksello

Drugač je pa Bračič s to svojo akcijo končno dodal nekaj pozitivnega k vsem tem korona novicam.

hkošd, 13.09.2021 ob 09:38

Lahko jaz ovadim Kreka? Danes je izjavil, da imamo necepljeni državo za talce. Jaz se ob tem počutim absolutno razžaljeno.

Ja daj, kdo ti brani?

Tako je811, 13.09.2021 ob 09:37

Po moje je zanikovalcev točno toliko, kot jih je bilo zbranih pred OŠ v podporo tistemu ravnatelju in nič več. So pa glasni, kot da bi jih bilo na tisoče, sploh na netu. Očitno nimajo nič drugega za počet, kot trolat.

Glej…. Ravno kar sm prejela klic obupane mamice, ki bo hospitalizirana, bila je 2x cepljena in je pozitivna na delto, pa se zelo slabo počuti. Doživlja hudo stisko. ta zapis ni laž! Verjamem pa, da resnica zna bolet!

Js verjamem, da virus obstaja,  mislim pa, da ima uporabnik Plavi zelo prav kar piše..

Nekaj ni v redu.

Nekaj je močno narobe.

Js srčno upam, da ni tk hudo kkr se kaže, da je.

Ohranite vsj kanček človeškosti, konc koncu bomo vsi soočeni s ceno!

Anticepilec se cuti razzaljenega?   Kaj se vam plete po glavi?  Nekaj z vami, anticepilci mora biti hudo narobe.

CrazY FroG ?, 13.09.2021 ob 09:42

Glej…. Ravno kar sm prejela klic obupane mamice, ki bo hospitalizirana, bila je 2x cepljena in je pozitivna na delto, pa se zelo slabo počuti. Doživlja hudo stisko. ta zapis ni laž! Verjamem pa, da resnica zna bolet!

Js verjamem, da virus obstaja,  mislim pa, da ima uporabnik Plavi zelo prav kar piše..

Nekaj ni v redu.

Nekaj je močno narobe.

Js srčno upam, da ni tk hudo kkr se kaže, da je.

Ohranite vsj kanček človeškosti, konc koncu bomo vsi soočeni s ceno!

Recimo da je tvoja info. točna. Kako bi bilo s to mamico če ne bi bila cepljena? Tega ne bo nikoli vedel nihče.

Zaenkrat še nimamo steklene krogle, ki bi napovedovala prihodnost, Zato vsak naredi tako, kot misli da je najbolj prav … za sebe, za svoje in za vse ostale. Ogromno ljudi se je že cepilo, sploh v zahodni Evropi, s katero se tako zelo radi primerjamo. Zaenkrat nimamo razlogov, da bi dvomili v učinkovitost, ker številke in statistika so na strani cepljenih. Kaj bo v prihodnosti pa kot sem rekla, ne ve nihče.

kaajj, 13.09.2021 ob 07:24

virus morajo najprej dokazati tisti ki trdijo da obstaja, šele potem lahko nekdo dokazuje da ne obstaja, sicer je pa vse samo manipulacija. ni samo pri nas sedaj po novem pomembno št. hospitaliziranih in povsod so pričeli z pogojem PC brez testiranja, ker vedo, da jim bodo testiranje vzeli na sodišču, ker je goljufija: https://www.liberal.hr/covid-19-manipulacije-statistika-koronavirus-604?fbclid=IwAR0rFv1982Zw3YCQUoKQcGwBO-WuMwReorAARTuiUO_ZITZvDwgRXUTE2y0

naj novinarji pokažejo ljudi na raspiratorjih in polne postelje s covidnimi bolniki in predstavijo koliko zdravnikov je na covidnih oddelkih, kateri zdravniki in koliko časa, tudi ostalo medicinsko osebje na teh oddelkih in dodatki za covid, ki jih dobijo zdravniki in ostalo osebje na teh oddelkih v primerjavi z dodatki zdravnikov na drugih oddelkih, ki nimajo veze s covidom.

Stella512, 13.09.2021 ob 07:38

Kaksno diagnozo ima Troha ?    Nekoc je sam sebe ugrabil…kaj pa njegova sekta?  Iz katerga hriba so se vzeli ?

Tanka je linija md genialostjo in norostjo, sploh pri  umetnikih.

Tudi tale g Bračič ni čisto diht.  Iskalec javne pozornosti in pristavljalc piskrčka tam, kjer ni treba. In ne, nisem anticepilec, tudi Troha in njegova predvsem zadnja dejanja niso my cup of tea.

saj tudi c je goljufija, ker ljudje zbolevajo in širijo bolezen.

Kaj bo v prihodnosti pa kot sem rekla, ne ve nihče.

..ampak zdaj pa že vemo, da cepljeni so pa = TRUE..

..vse ostalo je = FALSE

????

Tako je811, 13.09.2021 ob 09:52

Recimo da je tvoja info. točna. Kako bi bilo s to mamico če ne bi bila cepljena? Tega ne bo nikoli vedel nihče.

Zaenkrat še nimamo steklene krogle, ki bi napovedovala prihodnost, Zato vsak naredi tako, kot misli da je najbolj prav … za sebe, za svoje in za vse ostale. Ogromno ljudi se je že cepilo, sploh v zahodni Evropi, s katero se tako zelo radi primerjamo. Zaenkrat nimamo razlogov, da bi dvomili v učinkovitost, ker številke in statistika so na strani cepljenih. Kaj bo v prihodnosti pa kot sem rekla, ne ve nihče.

Tako, kot razlagaš bi moralo biti. Kakšni so dejanski interesi v ozadju pa who knows.. vsak naj sam zase ja -podpis. Krek je kr pogumn s to potezo, ki jo je opravil prek intervjuja. Statistika še ni dokončna. Kkrkol, ko že mislim, da kaj vem… ?

Vse več ljudi čuti pritisk in nemoč! Zdi se, da se zemlja vrti v napačno smer. Vse več ljudi bo šlo v mode: ustavite Zemljo, rad bi izstopil.

Šibam, lep dan!?

Dejstvo je, da ste necepljeni neumni in zavirate napredek.

Seveda, 13.09.2021 ob 09:55

naj novinarji pokažejo ljudi na raspiratorjih in polne postelje s covidnimi bolniki in predstavijo koliko zdravnikov je na covidnih oddelkih, kateri zdravniki in koliko časa, tudi ostalo medicinsko osebje na teh oddelkih in dodatki za covid, ki jih dobijo zdravniki in ostalo osebje na teh oddelkih v primerjavi z dodatki zdravnikov na drugih oddelkih, ki nimajo veze s covidom.

Jaz ga lahko dokažem, lahko dokažem da sem bil bolan, gripica ni bila to je vednar jasno, me pa ima da bi, v kolikor se virusa ne bi bal po prvi izkušnji z njim, se okužil namerno in šel med te anticepilske in Petkove norce, poklonil bi jim ga brezplačno, itak me ne morejo tožiti za namerno sejanje nečesa kar ne obstaja.

kako naprej227, 13.09.2021 ob 12:35

Jaz ga lahko dokažem, lahko dokažem da sem bil bolan, gripica ni bila to je vednar jasno, me pa ima da bi, v kolikor se virusa ne bi bal po prvi izkušnji z njim, se okužil namerno in šel med te anticepilske in Petkove norce, poklonil bi jim ga brezplačno, itak me ne morejo tožiti za namerno sejanje nečesa kar ne obstaja.

Zakaj se tega ni še noben spomnil naredit… aja verjetno ker cepljeni nismo take budale, da bi namenoma širili virus (izjeme seveda vedno obstajajo).

MIHAc534, 13.09.2021 ob 13:22

Zakaj se tega ni še noben spomnil naredit… aja verjetno ker cepljeni nismo take budale, da bi namenoma širili virus (izjeme seveda vedno obstajajo).

saj cepljeni ga prav tako širite, kot necepljeni, to ti pa zdaj že ja mora bit jasno. Ti ga ni treba nič namerno, če ga imaš, pa niti ne veš, da si kužen. Ker ga že tako ali tako širiš kapljično, če nimaš maske v javnosti na obrazu, doma pa ne držiš razdalje 1,5m. Pa nimam čisto nič proti temu, da si cepljen – spoštujem tvojo določitev, ker si očitno imel upravičen razlog za to dejanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close