Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tričtrač o Janši

tričtrač o Janši

Kaj ste pravi Slovenci – foušljivi.

Puste ljudi pri miru.

PL

Janša res živi doma s svojo ženo in otroki, res pa je, da ima ljubico Evo Irgl, ki je res gimnazijska maturantka in glede na to, kako ji gre od rok šola, ker jih je kar nekaj že zamenjala, bo to še nekaj časa ostala.

Je visoko ambiciozna, ker pa ji šola ne gre najbolje, je pač svojo pomanjkljivost nadomestila z znanjem iz področja spolnosti. Pa saj ji ni za zamerit, ker je le ena mnogih neizobraženih deklic, ki si na takšen način utre pot v politiki ali pa v državni upravi.

Pa še to. Janša jih je že tok zamenju, da po mojem še sam ne ve koliko. In zdaj ko bo v vladi, bo lahko vsaki od ljubic dal kakšno službeno stanovanje, tko bo vsaj vedu, kolko jih je blo.

Pa pa

Smeško, a si ti svečo zraven vsake držal, ko si z vsemi ljubicami tako dobro seznanjen?

Eva je pametna, razgledana in razsodna punca, precej bolj, kot marsikatera s kaksno kvazi dipl. titulo s kaksne visje sole.

:))

Kdo je Eva Irgl?

…in kdo je ta Janša k si je zaslužu 30 odgovorov…….nevr hrd

Pa kaj, če “še” študira – dokler ne dokonča naslednje stopnje izobrazbe, bo nazivček ostal “gimnazijska maturantka”……..JBTG!

Je rekla in zadovoljno umolknila…

………in kaj je zdej v tem slabga če ja gimnazijska maturantka??
Mogoče je pa bolj pametna, kot kakšna z diplomo….

Tocn tko.

Nisem svečo zraven držu, samo služba nanese, da vidm, kdo s kom kej počne. Tko da ne rabm brat kakšnih trač časopisov, da zvem takšne stvari.

Sej ni nč narobe s tem, da se punce znajdejo in se dajo dol s takimi tipi, problem pa je, da v takšnih primerih oškodujejo druge, ko dobijo stvari, ki jim ne pripadajo (npr. velika službena stanovanja in še kaj). Kar nekaj takih primerov je.

Pa pa

Temu se reče, da si fouš…….

Noooo, in kdo je talal ta velika stanovanja? LDS!!!! Da ne bo spet Janša kej kriv še opredno pride v vlado!

No, no, tudi Janša je že svoje čase marsikaj talal, če je le bila prilika. Koliko nazaj pa vam sploh seže spomin???

No, ja, prav dolgo ni imel cajta talat. So LDS-ovci v svoji 12 letni karieri po moje precej več potalal, se ti ne zdi?

Včasih je veljalo, da vsak pravi Slovenc gre enkrat na Triglav, danes pa kdor ni favšn, ni Slovenc…
A ve ste pa brezmadežne al kaj?Pa vse z doktorati? Dejte no!?!
Naj človek uživa! Če paše njegovi ženi, bo mogl tud ostalim…..

Smeško, a si se skril v omaro v hotelski sobi in igral “voajerja” ?

Jula, kje si glih mene najdla, da me “drkaš” na tem forumu?! Aja, pa še to. Tud drugač se da vidt, kaj se dogaja okoli nas, brez da se poseda po omarah in ven škili.

Glede talanja stanovanj pa tole – vsi so talal in še naprej bodo, neglede na to ali so iz LDS ali SDS ali pa kaj tretjega. Kdo pa še od politikov dela za dobrobit folka? Vsak poskrbi samo za svojo rit in zato vsi optimisti pozabte, da bo v prihodnosti z novo vlado kaj bolje.

PA PA

Prvo: Na jetra mi gre opravljanje vseh sort
Drugo: Če nekdo sedi v gostilni z nekim dekletom, zato še ne vara žene.
Tretje:Smeško, si bil pač vpleten v opravljanje, sorry, nič nimam proti tebi osebno……
Četrtič: Vsak ima pravico živeti privatno življenje po svoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close