tričtrač o Janši
Janša res živi doma s svojo ženo in otroki, res pa je, da ima ljubico Evo Irgl, ki je res gimnazijska maturantka in glede na to, kako ji gre od rok šola, ker jih je kar nekaj že zamenjala, bo to še nekaj časa ostala.
Je visoko ambiciozna, ker pa ji šola ne gre najbolje, je pač svojo pomanjkljivost nadomestila z znanjem iz področja spolnosti. Pa saj ji ni za zamerit, ker je le ena mnogih neizobraženih deklic, ki si na takšen način utre pot v politiki ali pa v državni upravi.
Pa še to. Janša jih je že tok zamenju, da po mojem še sam ne ve koliko. In zdaj ko bo v vladi, bo lahko vsaki od ljubic dal kakšno službeno stanovanje, tko bo vsaj vedu, kolko jih je blo.
Pa pa
Nisem svečo zraven držu, samo služba nanese, da vidm, kdo s kom kej počne. Tko da ne rabm brat kakšnih trač časopisov, da zvem takšne stvari.
Sej ni nč narobe s tem, da se punce znajdejo in se dajo dol s takimi tipi, problem pa je, da v takšnih primerih oškodujejo druge, ko dobijo stvari, ki jim ne pripadajo (npr. velika službena stanovanja in še kaj). Kar nekaj takih primerov je.
Pa pa
Jula, kje si glih mene najdla, da me “drkaš” na tem forumu?! Aja, pa še to. Tud drugač se da vidt, kaj se dogaja okoli nas, brez da se poseda po omarah in ven škili.
Glede talanja stanovanj pa tole – vsi so talal in še naprej bodo, neglede na to ali so iz LDS ali SDS ali pa kaj tretjega. Kdo pa še od politikov dela za dobrobit folka? Vsak poskrbi samo za svojo rit in zato vsi optimisti pozabte, da bo v prihodnosti z novo vlado kaj bolje.
PA PA
Forum je zaprt za komentiranje.