tričtrač o Janši
Smo debatirale na straševskem čveki o tem kakšnega kalibra je Janša kot ljubimec. Do gospoda Janše čutim veliko spoštovanja, saj je politična osebnost zato se mi ni niti sanjalo, da ima tako zelo razgibano privatno življenje, ko kaki latino lover. Baje, da je zapustil ženo in otroke in je sedaj z Evo Irgl, da ugibanj o tem, da je bil s Petrovčičevo in Lajinščkovo niti ne omenjam. Končno bo našo državo vodil nekdo, ki tudi v praksi pridno skrbi za povečanje natalitete.
vedno vaša Gertruda
To je res. Janša je mahnjen na mlade punce. Zadnje leto je hodil z njegovo PR Katjo Ujčič, punca stara cca 26 let, se sploh nista skrivala. Zdaj je pa z Irglovo. Se tud že kažeta naokol, ne zgolj politično.
Pod kožo smo vsi krvavi, ja. Sam v čem je potlej fora, da se kažeš nekega družinskega človeka in povdarjaš neke super vrednote, ko si pa sam čist kontra. Taki je tudi Peterle. Bogi bogi, je veseli harmonikar, pa raka je prebolu… Kaj pa vsi njegovi nezakonski otroci… a je to krščansko, a je usmiljenja vredno?
itd, itd.
A ni to forum Ženski čvek???? Nisem želela prizadeti tvojih patriotskih čustev pika 8. Janša je javna oseba in imamo pravico vedeti tudi nekaj osnovnih podatkov o njegovem življenju, če sem ga že volila. Torej ali je J. družinski človek, ki verjame v dom in družino ter krščanske vrednote? Prosim lepo, nikogar ne napadam, zakaj se nekateri ves čas počutite ogrožene?
vedno vaša Gertruda
Praviš, da politiki ne morejo biti družinski ljudje? Če smo kot javnost stikali po zdravstvenih kartotekah Drnovška in Petrleta in poznamo vse podrobnosti o Jelinčičevi družini bivši in sedanji se mi zdi upravičena zahteva po osnovni informiranosti o bodočem predsedniku vlade. Malo se ozrite k sosedom v EU tam vedo vse o zasebnostih svojih predsedujočih.
vedno vaša Gertruda
Forum je zaprt za komentiranje.