Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tričtrač o Janši

tričtrač o Janši

Smo debatirale na straševskem čveki o tem kakšnega kalibra je Janša kot ljubimec. Do gospoda Janše čutim veliko spoštovanja, saj je politična osebnost zato se mi ni niti sanjalo, da ima tako zelo razgibano privatno življenje, ko kaki latino lover. Baje, da je zapustil ženo in otroke in je sedaj z Evo Irgl, da ugibanj o tem, da je bil s Petrovčičevo in Lajinščkovo niti ne omenjam. Končno bo našo državo vodil nekdo, ki tudi v praksi pridno skrbi za povečanje natalitete.

vedno vaša Gertruda

ja jaki car je on ce je zapustil zeno in tri otroke

A to z Evo Irgl je preverjeno al je to sam bla bla? 🙂

Misliš, če sem kaj od tega videla na lastne oči??? Vem samo to, da bo punca kmalu sedela v parlamentu in je zelo lojalna svoji politični stranki, dobro zgleda je gimnazijska maturantka po izobrazbi in zelo pretkano dekle z visokimi ambicijami.

sam neki

NAJPREJ PRED SVOJMI VRATMI POMED,

pa tud ce je,tut on je krvav pod kozo, mi gre najbl na zivce ker mi slovenci sam napake drugh vidmo pa se v druge spuscamo

Bravo pika 8 popolnoma se strinjam s s teboj. Vsak naj pred svojim pragom pomete, ker mislim da takšnega ni, ki bi imel čisto!

Tanaja

pa kaj takoj napadate
saj ni nič slabega napisala, to je za vsakega dedca čast, če velja za jebača

in poleg tega si sploh ni nič zmislila

No, sej ma tut Tonček Rop ljubico. Sicer baje še zmer živi z ženo in otroki….

Janša ja se je odselili,ker je imel burno življenje, Rop ima pa res tudi ljubico pa še vedno vztraja pri ženi in otrokih in še ljubico podpira.

Jest sem pa slišov, da ima Miha Podbevšek poleg žene in dveh otrok še priležnico, ki je slučajno njegova tajnica in ljubico, ki je prav tako poročena in ima otroke. Ko sem to slišal sem bil zgrožen. In to ravno Miha Podbevšek, ki je veljal za vzornega očeta in moža. Življenje podira stereotipe.

ma privat lajf od politikov naj bo njihova stvar… vse dokler seveda se njegova stranka (oz. politična desnica) ne zavzema za družino in krščanska načela, on se pa goni okoli in smeji volivcem…. to bi bilo pa mal hinavsko…

Janševi so moji sosedje in Janez je zvečer doma, zjutraj doma. Ne vem od kje ideja, da je zapustil ženo in otroke. In še to : zelo prijatli so med seboj in nežni drug do drugega.

Lep pozdrav

To je res. Janša je mahnjen na mlade punce. Zadnje leto je hodil z njegovo PR Katjo Ujčič, punca stara cca 26 let, se sploh nista skrivala. Zdaj je pa z Irglovo. Se tud že kažeta naokol, ne zgolj politično.

Pod kožo smo vsi krvavi, ja. Sam v čem je potlej fora, da se kažeš nekega družinskega človeka in povdarjaš neke super vrednote, ko si pa sam čist kontra. Taki je tudi Peterle. Bogi bogi, je veseli harmonikar, pa raka je prebolu… Kaj pa vsi njegovi nezakonski otroci… a je to krščansko, a je usmiljenja vredno?

itd, itd.

Pa kaj če imajo. Vsi, vi se tudi delate pred drugimi ljudmi “družinskega človeka”, ampak resnica je pa velikokrat čisto drugačna. (koliko varanja, koliko alkoholizma, drog, psihičnega nasilja……itd). Zato ni treba tukaj gor pamet solit kako ste vsi vi neki angelčki.

To glede Eve je bla, bla, bla in kar nekaj!!! Preverjeno!
Eva je zvesta svojmu fantu, ki ni s sveta politike!!!

A ni to forum Ženski čvek???? Nisem želela prizadeti tvojih patriotskih čustev pika 8. Janša je javna oseba in imamo pravico vedeti tudi nekaj osnovnih podatkov o njegovem življenju, če sem ga že volila. Torej ali je J. družinski človek, ki verjame v dom in družino ter krščanske vrednote? Prosim lepo, nikogar ne napadam, zakaj se nekateri ves čas počutite ogrožene?

vedno vaša Gertruda

Ja so javne osebe ampak no glih v podrobnosti se pa tudi ni treba spuščati. Pač vsi tudi politiki hočejo svojo družino prikazati kot nekaj najboljše, če bi bili pa malo bolj pametni bi pa sami morali vedeti tako malo prostega časa kot ga imajo politiki, kako je lahko sploh “družinski človek”…….

Praviš, da politiki ne morejo biti družinski ljudje? Če smo kot javnost stikali po zdravstvenih kartotekah Drnovška in Petrleta in poznamo vse podrobnosti o Jelinčičevi družini bivši in sedanji se mi zdi upravičena zahteva po osnovni informiranosti o bodočem predsedniku vlade. Malo se ozrite k sosedom v EU tam vedo vse o zasebnostih svojih predsedujočih.

vedno vaša Gertruda

Tudi jaz govorim, kar sem videla na lastne oči. Janša in Eva v eni gostilnici, svečke, zaljubljeni pogledi in rokica na rokici. Par miz stran, pa bi rekla, da njegovi boyguardi, dva dečkota.

Ja rumeni tisk že piše ogromno in se včasih spušča v neverjetne podrobnosti ampak rumenemu tisku gre bolj za naklado časopisa kot pa ali je obljavleni članek resnica ali laž.

Lep dan!

Jooj s čim se nekateri ukvarjate…pejte rajš štrikat pulovarje za čez zimo…

Blondy ne se obremenjevati z nami………če ti nekaj ni všeč lahko odpreš novo temo in tam debatiraj po svoji volji………….

EVA IRGL PA NI SAMO GIMNAZIJSKA MATURANTKA AMPAK ŠTUDENTKA OZ. MENDA ŽE ABSOLVENTKA TEOLOGIJE.

Se pravi je Gimn. maturantka, a ne?
Ker “skor”še ne pomen, da je že dipl.

Jap, pred tem je hodila še na dva druga faksa, pa ji ni ravno šlo. Njena sestra dvojčica pa je hodila na teološkega in še enega je zraven delala, se ne spomnim ravno katerega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close