Trič trač F+,kanal A?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Trič trač F+,kanal A?
Ali vam je všeč nova oddaja na kanalu A F+,ki je na sporedu vsak dan ob 18.00.Glasbe,igalci,zvezde,sex trač…
E+ misliš? ne, meni ne. zdi se mi popolnoma brez veze!!! pa tko je razvlečena… boljš bi blo, če bi takrat predvajali kakšno humoristično nanizanko!
čist uredu zna zapolniti čas, če nimaš kaj početi.
Meni je bilo pa prej ko je bila na sporedu samo Ekstra veliko bolj všeč.
Lp, Žabica
Mal je dolgočasna, ampak če si bolan, pa ležiš na kavču je pa čist ok.
Voditeljica se malo preveč pači
Voditeljica se malo preveč pači, voditelj pa mi je še sploh aniti
kot so že prej povedali, se voditeljica preveč pači. Sem samo enkrat pogledala in me je še takrat odbilo, ker voditeljica na veliko napoveduje, reportaža pa potem tisto opevano stvar v enem stavku pove. ja, men bi blo tud boljš če bi blo kaj humorističnega ob tem času.
Jst sm učeri prvič gledala pa je še kr za preživet, če nimaš kej delat..bolš kokr pa tisti videospoti od 18-20…čeprov mal pretiravajo z reklamami, pa tistimi vmesnimi spoti med vsako reportažo..
men je tud ta FEŠN,LAJF;pa STARSI mal mim.Angleški jezik mi je čist všeč,ampak STARSI..?
Voditeljica je rahlo antipatična,še bolj pa 10 let stari posnetki o Victoria´s secret perilu in podobnih prispevkih.
Meni tudi ni všeč in se strinjam, raje bi pogledala kakšno humoristično nanizanko.
Oddaja E+ je malo preveč razpotegnjena,predolga.Se je bomo že navadili.Dnevi postajajo krajši in bo kar pasalo gledat E+,bolje kot pa kakšne brezvezne nadaljevanke.
Oddaja je čist brezvezniška, to kar povejo, lahko prebereš v Lady, pa Novi, pa Anteni….čisti trič trač!
Ne vem, a smo slovenci res tako željni tega, da vemo kake gate nosi kdo, pa kdo se s kom pojstli valja?
Sej je že Extra zadost.
Voditeljica pa……ne vem, kje so jo najdli?
Men je tud čist čudna.
Itak da je čudna če je pa iz Velenja
JEŽEK JE OUT !!!!!!!!!!!!!!!!!
No, nisem ravno dol padla, ko sem gledala to oddajo. Povprečno. Glede na reklamo pa sem mislila, da bo VAU!
Tudi mene zanima, koga sploh zanima, kakšne barve nosijo naše “zvezde”? Nikoli ne kupujem trač revij in tudi takih bednih oddaj ne gledam.
bedna oddaja ekstra je bolj
Se kar strinjam z Blondy!
LP
jelene je zakon!!!!! kaj vam je krivo al kaj,,pejte vi pa vodite kasno oddajo,boste vidl ce je tko easy,,,slovnci ,,,djte no ne bit tok fovšššš:)
Men je oddaja povprečna, kar se voditelce tiče, je pa čist cool. Kokr vem je nisem prej še nikjer opazila, tko da če je nova na tv je čist ok. Sej so bli na začetku vsi bolj smotani, čeprav se mi ona ne zdi taka. Je čist cool punca.
Pa če vam oddaja ni všeč, je pač ni treba gledat.
bravo tatika!!!!
Groza od groze. Ta oddaja ni za nikamor, 100x raje bi dali ob tem času kakšne komedije, dokumentarce ali karkoli drugega.
Forum je zaprt za komentiranje.