Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tri kovinske ajmerje sršenov in satovja.☝️

Tri kovinske ajmerje sršenov in satovja.☝️

Plus pol 17 litrske vreče seršenov in 3+ cm dolgih bub v sesalcu. Kurac je to, ko se mi vsak smili. Ima tu vikend je pa iz Hrvaške. Najprej sem ji dal telefon in je klicala 112. Sem se potem se jaz menil z njimi. Gasilci tega več ne delajo, privat firma dela. Od 11 pa do šestih zvečer sem se s tem jebal, da sem prebil dimnik. Mal sem imel pavze vmes za kosilo in počitek.

Samo eden me je pičil v roko. Sprej pa plinski gorilec pa zajla in žičnata krtača. Kosem voska napacal na žičnato krtačo, sem jo kar z brenerjem zakuril, pa žokal naprej.?

Moram to prijavit zdaj kot delo na črno ali medsosedska pomoč.? Ker pol tolk sem pa babi računal kot bi ji firma vzela. Ha?

Mater. So bili veliki kot pitani. ☝️?Tud matico sem dobil, je skoraj dvakrat daljša od velikega sršena. Zdaj pa tud če je kak ostal, ga bo minilo, ker sem ženski zakuril v peči. mu bo vroče, pa še dim.☝️?

Prvič sem se ubadal s tako maso sršenov. Še nikoli do zdaj.

Svoji k svojim. IRWIN

Odgovor na objavo uporabnika
KrEna2025, 25.08.2025 ob 20:38

Svoji k svojim. IRWIN

Kateri svoji k svojim. Kaj si sploh hotelo povedat? Ti nimaš s sosedi stikov? Nikoli nikomur ne pomagaš?

Čaki, če imamo sršene lahko potem tebe pokličemo?

Uh, tole je pa čisto nora zadeva. Mojster si, da te je samo en užgall.  Bravo. Res čestitam.

Dosti si upaš.

Dandanes je težko dobiti pomoč, da je kdo sploh pripravljen delati.
Jaz bi te pohvalila, priskočiti na pomoč je vrednota, ki je noben zakon ne sme zatajiti ali uzakoniti s kaznijo.
Ljudje nimajo dela ali se bojijo delati, pa je v porastu kriminal in kraja in nasilje.
Utrujen človek od dela ne razmišlja neumnosti.

Ko si bil ti zaposlen cel dan pa bogve kaj dela hčera brez nadzora 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 25.08.2025 ob 20:39

Kateri svoji k svojim. Kaj si sploh hotelo povedat? Ti nimaš s sosedi stikov? Nikoli nikomur ne pomagaš?

Modri, ti pa res nič ne razumeš, pravi, da jo pikaš kot star sršen. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close