Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trgovine s poletnimi oblekami za močnejše (konf.52) v centru Ljubljane?

Trgovine s poletnimi oblekami za močnejše (konf.52) v centru Ljubljane?

zanima me,tiste ki ste močnejše in ste iz Ljubljane. Danes sem se slučajno nekaj motovilila po centru,pa sme zavila v eno butično trgovino,sem bla presenečena ker so imeli dejansko veliko izbiro poletnih oblekic za močnejše-pa lepe so bile tudi.

navajena sem itak vedno KIK,pa kakšn pepco,pa kej prek neta.. (About you,Bonprix,Manzara). zdej pa imam julija en dogodek in iščem oblekco zase.

Vprašanje je,ki ga zastavljam,a se splača it po centru Ljubljane čekirat za oblekce,te butične trgovine,a kej poznate? kam naj grem,kje se kaj splača? A Zara ima velike številke? Mah v BTC (NKD pa C&A) ne bi hodila..

Lep dan vsem želim,tootylo :**

Oblekca in št. 52 ne gresta ravno skupaj.

Drugače pa, izbira je, seveda pa je odvisno od tega, kolk maš v tošeljnu.

Priporočam ti spletno trgovino NEXT, iz UK. Imajo tudi velike številke, izbira ogromna, cene normalne. Poštnina nad 30 eur je brezplačna. Jaz tam kupujem obleke, nosim velikost 46/48. Vedno sem zadovoljna!

Odgovor na objavo uporabnika
sam nekaj, 26.05.2021 ob 14:44

Oblekca in št. 52 ne gresta ravno skupaj.

Drugače pa, izbira je, seveda pa je odvisno od tega, kolk maš v tošeljnu.

Cinik. Ne nosimo vsi 34 ali 36. Prav lepa bo!

Odgovor na objavo uporabnika
cinik, 26.05.2021 ob 14:52

Cinik. Ne nosimo vsi 34 ali 36. Prav lepa bo!

Lepa ali grda nima veze. Oblekca je za punčke. Za obilne gospe je obleka. Enako čevlji, enako pulover, enako avto, enako morje. Pomanjševalnice so bebaste že za punčke, kaj šele za gospe.

Mene pa zanima kje kupit pri nas žabe brez stopal za nosečke, pa ne bi pajkic prav žabe bi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close