Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika trgovina za torto

trgovina za torto

Ali mogoče kdo ve, če je kje v LJ trgovina , kjer imajo vse za torte (modeli, pripomočki, sestavine, okras…)? Bila je ena, a so jo zaprli. Hvala
Branka

Ojla, sem že našla. Od pekarne Vrhnika v Črnučah, mi lahko samo poveste, je to samo za večje kupce, ali tudi za nas male?

ojla, prodajo vsem, samo kaj, ko imajo velikeeee kolicine…. za modele za torte ni problem, zatakne se morda pri ladjicah za muffine (prodajajo po 1000 kosov),…
😉

ciao, s

Kaksno stvar se, da tudi dobiti v manjsih kolicinah, samo pocakati je treba, da se nabere nekaj kupcev, potem pa oni torazdelijo na vec kupcev in te tudi obvestijo. Vsaj jaz sem tam kupila maso za izdelavo rozic in okraskov.

Ta trgovina je ob delavnikih odprta le do 16. ure. Prodajalka, na katero sem jaz naletela, je bila izredno prijazna in ustrežljiva. Kličine so res namenjene slaščičarjem, najde se pa tudi za ljubitelje, kot sem tudi jaz. Imaš pa za dlje časa. Bila mi je tudi paša za oči. Kupila sem mlete pražene lešnike, ki so super, model za torto, čokoladne majhne kockice-bele in rjave, kremo za torto in kremšnite, model za torto, 2 majhna modelčka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close