Trgovina – supermarket v Čateških
Katastrofa kakšni odgovori, gospa je lepo vprašala, potem pa dobi odgovore da te kap.Če ti gre na živce vprašanje ga ignoriraj.Avtorica, mi redno že nekaj let hodiimo v apartmaje v Čatež, še nikoli nismo bili v hotelu.Radi si sami kuhamo, jemo kdaj nam paše in seveda tudi manj zapravimo.Pa še apartmaji so taki lušni in prijetni, v hotelu pa si stisnjen v tisti sobi in se moraš za vsako ko greš jest uredit. V Čatežu je trgovinica, kot so ti že napisale, ampak je kar drago.Če potrebuješ kak kruh, žemlje, pecivo je ok, ali pa če ti kaj zmanjka.Drugače pa se mi vedno predno gremo v appartma ustavimo v Lidlu in si tam nakupimo za 2 dni, če pa kaj pozabim pa grem v to trgovinico.Imajo zelo dober kruh in krofe.Lepo se imejte
Za čez vikend si pač lahko nabaviš vse doma in neseš s sabo. Edino svež kruh za zajtrk je fajn sproti nabavit. A doma tudi vsak dan sproti nabavljate, kar potrebujete za tisti dan?
Meni je tudi fajn v apartmaju, da si sam organiziraš, kdaj in kaj boš jedel, pa še več prostora je kot v hotelski sobi. Nenazadnje je tudi ceneje. Ampak če grem kam za 2-4 dni, recimo v toplice ali na kak city-break, se mi pa res ne da ukvarjat s kuharijo in grem rajši v hotel ter tisto malo časa, kar ga je na razpolago, porabim za kaj drugega.
In si tako vase zagledana, da se sploh ne zavedaš, da smo ljudje različni in da ne daj bože, nekateri celo radi kuhajo in jim to ni noben problem? In jim ni do tiste hotelske hrane? Da o komfortu ne govorimo.
[/quote]
Hvala bogu smo različni. Ja, jaz tudi rada kuham – doma. Če grem za vikend v toplice ali za 3-4 dni na kak izlet v tujino, mi je pa škoda časa za kuhanje. V vseh slo toplicah, kjer sem bila, je bila hotelska hrana zelo dobra. V tujini imamo pa običajno v hotelu samo zajtrk, sicer pa kaj dobrega pojemo zunaj.
In ne, nisem nič vase zagledana. Moj komentar je bil edino, da se da za en vikend doma hrano nabavit in ni treba vsak dan hodit v štacune. Vsaj nekateri, ki so nam štacune nujno zlo, tako razmišljamo. Verjamem pa, da so ljudje, ki ne zdržijo en dan brez. Sodeč po tem, kakšna panika zavlada, če so zaradi kakega praznika trgovine slučajno kak dan zaprte …
Hvala bogu smo različni. Ja, jaz tudi rada kuham – doma. Če grem za vikend v toplice ali za 3-4 dni na kak izlet v tujino, mi je pa škoda časa za kuhanje. V vseh slo toplicah, kjer sem bila, je bila hotelska hrana zelo dobra. V tujini imamo pa običajno v hotelu samo zajtrk, sicer pa kaj dobrega pojemo zunaj.
In ne, nisem nič vase zagledana. Moj komentar je bil edino, da se da za en vikend doma hrano nabavit in ni treba vsak dan hodit v štacune. Vsaj nekateri, ki so nam štacune nujno zlo, tako razmišljamo. Verjamem pa, da so ljudje, ki ne zdržijo en dan brez. Sodeč po tem, kakšna panika zavlada, če so zaradi kakega praznika trgovine slučajno kak dan zaprte …
[/quote]
Pa ženska, kaj tebe daje? Kaj te briga, koliko kdo nakupuje? Meni je zadnje hrano tovorit s sabo, ker grem na dopust in se mi ne da it te logistike, da moram vnaprej vedet za vsako malenkost, ki jo bom mogoče tam jedla. Ker se za sproti odločamo, kaj bi jedli. Vnaprej nabavljate samo kontrol friki. A je to potem kakšen dopust? Da za vsak obrok tri dni vnaprej veš, kaj boš jedla? Umrem na takem dopustu. Nabava vzame pet minut, organizacija vsega za tri dni vnaprej pa bistveno več. A na morju potem tudi za 10 dni tovoriš vse s sabo? Ajaj, kako slovensko. Pa piskre in nože tudi vzameš za tri dni, grem stavit.
Trgovina ji je nujno zlo, ampak brez dopustom mora pa na “veliki nakup z dolgim seznamom v šoping center”, da ne bo kaj pozabila. Čeprav ima 5 metrov od apartmaja trgovino. Šopoholik, ne pa sovražnik trgovin. Ne more na dopust brez velike nabave. Grem stavit, da še meso s sabo vzameš.
Pa ženska, kaj tebe daje? Kaj te briga, koliko kdo nakupuje? Meni je zadnje hrano tovorit s sabo, ker grem na dopust in se mi ne da it te logistike, da moram vnaprej vedet za vsako malenkost, ki jo bom mogoče tam jedla. Ker se za sproti odločamo, kaj bi jedli. Vnaprej nabavljate samo kontrol friki. A je to potem kakšen dopust? Da za vsak obrok tri dni vnaprej veš, kaj boš jedla? Umrem na takem dopustu. Nabava vzame pet minut, organizacija vsega za tri dni vnaprej pa bistveno več. A na morju potem tudi za 10 dni tovoriš vse s sabo? Ajaj, kako slovensko. Pa piskre in nože tudi vzameš za tri dni, grem stavit.
Trgovina ji je nujno zlo, ampak brez dopustom mora pa na “veliki nakup z dolgim seznamom v šoping center”, da ne bo kaj pozabila. Čeprav ima 5 metrov od apartmaja trgovino. Šopoholik, ne pa sovražnik trgovin. Ne more na dopust brez velike nabave. Grem stavit, da še meso s sabo vzameš.
[/quote]
Seveda vzameš na dopust piskre in nože, če greš poleti npr. na morje v kamp, ki je jasno, da ae ne boš 1 teden ali več prehranjeval v restavracijah.
Forum je zaprt za komentiranje.