Trgovina Lush
Okej, mogoce se bo zdelo malo za luno, ampak ta vikend sem prvic odkrila trgovino Lush. Ven sem prisla s polno vrecko in olajsana za 17 tisocakov. Torej, zanima me vase odkrito mnenje o tej kozmetiki. Se izplaca? Je v redu? Katere izdelke se posebej priporocate? Mogoce primerjava z Loccitane? Jaz sem bila z vsem zadovoljna, vendar se mi zdi kar precej drago.
Hvala za vasa mnenja!
ja,z lushom je tko, da te kar zasvoji.jest sem že skor celo trgovino preselila v svojo kopalnico,heh.
moja priporočila:
sympathy for the skin in potion(ga bojo žal ukinili)
karma parfum
milo:en s puščavskim peskom pa rock star (se mi zdi-roza barve)
krema za okoli oči
retread regenerator za lase,šampon Big
glitter bug-i
maske:wow wow,aysha
tko, to so moji favoriti
nia
ja hudi izdelki,,sam ne kupovat una mila sj vem da so huda,pa disijo sam izsusijo kozo ,res se ne splaca tok dat kesha ,men so edin masazne kaj so ze ploscice hude pa drgac sm mela balzam za lase pa tud mi ni vsec nevem pozabla sm povohat pa smrdi mislm res se splaca pomoje sam une za kopat stvari pa kreme za telo kej dost pa ne
Po prvi evforiji je tudi mene majčkeno minilo … peeling za obraz (s soljo in z vodko) je ful močen in mi čisto izsuši kožo. Trenutno uporabljam kremo za telo sympathy for the skin, kar všečna, ampak če priznam, nič posebnega, plastični lonček ma pa ful močen vonj. Imam še masažno ploščico, zaenkrat jo še šparam 😉
Tle še ena Lush odvisnica
Nia-KAAAAJ? Potion, da bodo ukinili?
Ma zakaj vedno ukinejo moje najljubše stvari (Bnever)????????
Drugače pa je moja top Lush lista:
Pied de pepper -krema za noge
Potion in dream cream -krema za telo
Mask of mangaminthy – maska za obraz
Breeze on a sea air -tonik
Arabian bright- maska za obraz
Angels on bare skin- pilling/obraz
Butterball – kroglica za kopel,……………
,….
ne maram pa krem za obraz – mi delajo mozoljčke, šamponov -izsušijo lasišče (čeprav teh novih nisem še probala-Big,…), Mila-za roke OK -telo izsušijo.
Zanima me čeje katera že probala piling za telo Gumback express, al pa kakšnega drugega. Mnenja?!
Se opravičujem, če sem kakšen proizvod narobe napisala.
gumback sprobala in se mi zdi nadmega.pol pa še sympathy in si k ena bananca.mimgrede, lončki nimajo nobenga vonja.pač majo kreme tolk močnga.
ja, namest potiona bo bojda karma, tko da se splača mal zalogice nardit.no,v tujini je te robe še nekej.
od kremic je mene navdušila celestial, ostale pa glih ne.
sem pa prebrala , da bodo dubl kr nekej novih masažnih ploščic.so rekle punce, da čez ene 14 dni.
men je kr hecno, k pridem u štacuno, pa je kakšna nova prodajalka in začne kej razlagat.se pol zmeri konča tko, da narediva eno turo po trgovinci, pa jo mal podučim, kaj je dobr,heh.
nia
Gumback je res nadmega 😉
Sicer je pa to neprimerno bolj kakovostna kozmetika od npr. bodyshopa, vsaj res ne testirajo na živalih (za razliko od bodyshopa), večina sestavin je naravnih,…
Meni so tudi kreme za obraz super, samo imam kar suho kožo, toniki prav tako, ploščice itak (sploh ta honeymooner – kako to meni diši). Mila so mi fajn, ampak vsa res niso vlažilna. Pa skinny dip – moj omiljeni izdelek – ki ga bodo pa tudi ukinili. Te ukinitve so baje začasne, da izboljšajo formulo in ga vrnejo (b never kmalu),..
Več na to temo na forumu lush.co.uk
Edini problem so rahlo vsiljivi prodajalci/ke, ki se jih pa ne ustrašit!
LP
Najprej sm bla tud jst cist navdusena, pa sm na veliko stran metala denar za to kozmetiko, ker sm si pac mislla: ” Uau, full lepo zgleda (ko mas doma po kopalnici vsa ta mila in kremice v loepih skatlcah pa se tolk bolj), full disi, pa se vse je naravno”… pa ja! to je za moje pojme tolk slaba kozmetika, da se res ne splaca. Dam raj se mal vec, pa si kupim kej od Matisa al pa Selverta, al pa Vichy-a.
Izsusi kozo, pvzroca mozolje, izpuscaje, lisasto kozo… tko da: no way ever again!
lp,
Teddy
Gumback je dokaj nežen piling, bistveno bolj kot kake (rasier) soli od l+occitana, kjer sem imela dobesedno spraskano kožo.
Teddy, seveda je naravno, preberi spisek sestavin in poglej, kje pri Vichyju boš našla kaj podobnega, matis pa itak ravno ne slovi po svoji kakovosti.
Za Selvert pa še nisem slišala – kaj je pa to in kje se dobi?
Meni so od Lusha super kreme za telo (sympathy in dream cream). Pa Tramp…
Ja, vem, bnever je meni od začetka prav smrdel, potem so se pa začeli pojavljati medeni vonji tudi drugod (l+occitane), pa sem se očitno adaptirala, in ga že prav pogrešam.
Metka – kateri od novih šamponov ti je pa kaj všeč?
LP in lep vikend
Forum je zaprt za komentiranje.