Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tretjič v 1. letniku fakultete

tretjič v 1. letniku fakultete

Ali je kdo izmed vas bil 3. v 1. letniku fakultete? Počutim se totalno bedno, padam kot po tekočem traku.

To si si pa morala izmisliti. Jaz sem bila v vseh 5 letnikih samo enkrat v enem letniku.

Odgovor na objavo uporabnika
sanja3121, 05.09.2025 ob 08:14

Ali je kdo izmed vas bil 3. v 1. letniku fakultete? Počutim se totalno bedno, padam kot po tekočem traku.

Razmisli v čem je problem.

Menjaj fakulteto ali pojdi delat.

Sanja,v tretje gre rado so vcasih govorili.Mogoce pa vseeno razmisli ce je ta faks zate.

To je spet bebo kurjek, ko ne ve niti tega, da ne more bit 3x v 1. letniku, razen če samo plača študij. Ono bi moralo najprej oš dokončat. Je še ni, ker je dislektik – idiot z iq 12 je pa res.

Vem za enega, ki je zdaj odličen zobozdravnik, pa tudi delal je takrat.

Na moji fakulteti (pravo) to ni nič nenavadnega, prvi letnik je strašno selektiven in ga veliko ljudi ne naredi niti v drugo. Se pa je vseeno za vprašat, ali se res za to ali bi raje izbrala kaj drugega.

pravnica po poklicu, 05.09.2025 ob 10:11

Na moji fakulteti (pravo) to ni nič nenavadnega, prvi letnik je strašno selektiven in ga veliko ljudi ne naredi niti v drugo. Se pa je vseeno za vprašat, ali se res za to ali bi raje izbrala kaj drugega.

Tudi na fmf ni nic nenavadnega, da si 3x v prvem letniku, tretjic placas ali pa gres na nizjo raven, vsaj vcasih je bilo tako.

fmf, 05.09.2025 ob 10:16

Tudi na fmf ni nic nenavadnega, da si 3x v prvem letniku, tretjic placas ali pa gres na nizjo raven, vsaj vcasih je bilo tako.

No, evo, FMF jaz ne bi naredila niti v tretje:-) Pač nisem za to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close