Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tretji odmerek

Tretji odmerek

https://www.24ur.com/novice/korona/v-eu-stekli-pogovori-o-tem-da-bi-za-polno-cepljenje-veljal-sele-tretji-odmerek.html

Fajn. A drugo leto bo potem četrti….?

Bo tudi četrti, peti…enajsti itd. dokler jim ne bo do konca uničilo imunski sistem. Potem pa sledi epidemija raka, avtoimunih bolezni…

Na pol leta – torej četrti in peti naslednje leto.

In kakšne probleme s težavami imaš zdaj ti? A bo težko dohitet zdaj vse ostale?

Ni panike, ti samo čiči pa čaki – v roku treh let bo vse cepljene pobralo. Eni so že blizu temu roku, tako da…samo čakaj doma.

Odgovor na objavo uporabnika
Bobu bob, 17.11.2021 ob 14:12

Bo tudi četrti, peti…enajsti itd. dokler jim ne bo do konca uničilo imunski sistem. Potem pa sledi epidemija raka, avtoimunih bolezni…

Ej, saj takrat nas ne bo več. Tri leta je deadline. Tako da bo epidemija raka in ostalih bolezni samo še med necepljenimi lahko.

VSako leto se cepim za gripo. Moj imunski sistem je bp.

Jah ni kej, še ena od teorije zarot ki se uresničuje.

Zakaj se tisti ukvarjate s temi odmerki, ki se itak nočete cepiti? Drugi tvegamo s cepljenjem (saj v resnici niti ne tvegamo, nam pa nikoli ne pozabite povedati, kako nevarna so različna cepiva in da bomo kmalu umrli) in rešujemo tudi vašo rit. Zato bodite vsaj tiho.

Se pravi, če bom hotel it drugo leto na morje bom moral skalkulirat tako, da bom dobil pravočasno kar 3 doze in ne več 2?

Nimam še nobene.

Kad će treća? Strpi se jarane, stani u red.

sahgadf, 17.11.2021 ob 14:35

Se pravi, če bom hotel it drugo leto na morje bom moral skalkulirat tako, da bom dobil pravočasno kar 3 doze in ne več 2?

Nimam še nobene.

Zajebi more, idemo u planine, samo ponesi alkohol.

Ja nč… mislim, da bo treba na tečaj hitrega branja. Bo treba razne odloke zelo hitro brati, ker se lahko zgodi, da ko prideš do konca… bo že sprememba.

nerazumem852, 17.11.2021 ob 14:29

Zakaj se tisti ukvarjate s temi odmerki, ki se itak nočete cepiti? Drugi tvegamo s cepljenjem (saj v resnici niti ne tvegamo, nam pa nikoli ne pozabite povedati, kako nevarna so različna cepiva in da bomo kmalu umrli) in rešujemo tudi vašo rit. Zato bodite vsaj tiho.

Malo morgen. Ne resujete niti svoje, kaj sele tujih riti. Prav tako se okuzijo, okuzbo prenesejo na drugega in zbolijo cepljeni kot necepljeni. Zrtvovali ste se za zeleno prepustnico, ki koristi le imetniku le te, narod s tvojim zelenim dokumentom nima nic, tako da se be kurci prevec. Vse kar naredis naredis zase in ne zame ali druge.

yram, 17.11.2021 ob 14:53

Malo morgen. Ne resujete niti svoje, kaj sele tujih riti. Prav tako se okuzijo, okuzbo prenesejo na drugega in zbolijo cepljeni kot necepljeni. Zrtvovali ste se za zeleno prepustnico, ki koristi le imetniku le te, narod s tvojim zelenim dokumentom nima nic, tako da se be kurci prevec. Vse kar naredis naredis zase in ne zame ali druge.

V bistvu so zdaj necepljeni nagrajeni, ker so ob vsakem stiku z okuženim v karanteni, medtem ko cepljene lahko pobere, ko delajo še namesto necepljenih. Eni prav uživajo v tem in to tudi izkoriščajo – namenoma lazijo povsod.

Jsja, 17.11.2021 ob 14:21

VSako leto se cepim za gripo. Moj imunski sistem je bp.

Razloži kako lahko primerjaš cepivo proti gripi z MRna in vektorskimi pripravki, ki se uporabljajo za cepljenje?

In spet: pa zakaj te to tako zanima. Se cepim, da pomagam družbi čimbolj normalno živeti. Zakaj, pri šmentu, vas to nekatere tako neskončno moti? Rešujem tudi vaše riti (raje ne bi, a žal (da, žal, ker ste riti!) preceljenost deluje za celotno skupnost in ne le za cepljenega). In prosim, nehaj me posiljevati z zeleno prepustnico. Cepila sem se zato, da bomo vsi skupaj v bodoče lahko spet živeli čimbolj normalno. Svojo prepustnico si vtakni pa tja, kar edino imaš – to je RIT!

nerazumem852, 17.11.2021 ob 15:18

In spet: pa zakaj te to tako zanima. Se cepim, da pomagam družbi čimbolj normalno živeti. Zakaj, pri šmentu, vas to nekatere tako neskončno moti? Rešujem tudi vaše riti (raje ne bi, a žal (da, žal, ker ste riti!) preceljenost deluje za celotno skupnost in ne le za cepljenega). In prosim, nehaj me posiljevati z zeleno prepustnico. Cepila sem se zato, da bomo vsi skupaj v bodoče lahko spet živeli čimbolj normalno. Svojo prepustnico si vtakni pa tja, kar edino imaš – to je RIT!

Odgovor yram je to.

Kadar ne gre za epidemijo, je ta komentator(ka) povsem okej, pri cepivih pa tak halo. :-S

Ce je treba je treba.  Vsak normalen se je ze sel tretjic cepit, ce je od zadnjega spika poteklo ze 6 mesecev.    Ce bo treba njim bomo sli se cetrtic.

Kako ste eni res ponosni na čim več odmerkov. Namesto da bi raje skrbeli za osebno higieno in zdravo prehrano, gibanje v naravi …

Grenivka422, 17.11.2021 ob 15:33

Kako ste eni res ponosni na čim več odmerkov. Namesto da bi raje skrbeli za osebno higieno in zdravo prehrano, gibanje v naravi …

Skrbimo tudi za to. S cepljenjem pa še zate in ostale necepljene zraven, na žalost.

Nič več “pandemija necepljenih”.

Und zu den angeblich ausschließlich Ungeimpften habe ich auch noch etwas: pic.twitter.com/IjJLizzfdl

— Britta ?? (@fireflymum) November 11, 2021

Kaj pa če počnemo oboje?

Pa ne mešaj ponosa s temi traparijami.

rok-1, 17.11.2021 ob 16:33

Kaj pa če počnemo oboje?

Pa ne mešaj ponosa s temi traparijami.

Zgornje je odgovor na tole:

nerazumem852, 17.11.2021 ob 15:19

Odgovor yram je to.

Kadar ne gre za epidemijo, je ta komentator(ka) povsem okej, pri cepivih pa tak halo. :-S

Nic ti ne resujes moje riti. Mojo rit zgleda resuje neka visja sila. Pridi k nasima dvema studentoma pa sprobaj koliko in ce te res sciti to cepivo. Jaz ne rabim cepiva, bom pa rabila psihiatra ce bo slo
tako naprej, da bo skoz nekdo okuzen in bolan. To prenasanje bolezni iz enega na drugega je treba ustavit. To ne pelje vec nikamor. To samo se zaprtje lahko ustavi. Upam

Kdaj naj skrbim za gibanje v naravi in zdravo življenje, če pa sem del ekipe ki skrbi za COVID bolnike in se pridem domov samo zvrnit v posteljo? Kje je še vse ostalo?

Zaradi idiotov kot si ti bo zaradi plastičnih odpadkov, ki jih dnevno ustvari zdravstvo zaradi zaščite………….trpelo tudi tvoje potomstvo.

Če ga pa nimaš si pa RES egoistična RIT.

pa glej še za mon si najdeš čas…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close