Tretja doza cepiva no registrirana za uporabo
Mi lahko nekdo razlozi, zakaj mora nekdo, ki se hoce tretjic cepiti, podpisati izjavo, da je seznanjen, da tretji odmerek mRNA proti kovid ni registriran za uporabo? Zakaj to cepivo nima dovoljenja za promet???? Zakaj nas hocejo cepit s cepivom, za katerega moras sam sprejeti odgovornost za vse, kar po cepljenju lahko sledi? Ce pa je cepivo menda varno …??
Hvala
saj tudi prav in druga (še) nimata dovoljenja, ali tega pač niste vedeli??
Zdaj pa naenkrat taka panika in zaskrbljenost..
Vsake pol leta se bo treba cepit, ni druge.. Tisti, ki greste po 3 dozo, se zavedate, da boste v roku 3 meseceh dobili že 3 šuse?
In še nekaj, sem šla na testiranje protiteles, mi je svetovala sodelavka, v teh dveh letih covida nisem niti pošmrkala. In jih imam, protitelesa, sicer brez potrdila, ki ga ne bom dobila, ampak vseeno, očitno je ta smrtonosni virus mene že oplazil.
milokla, 09.09.2021 ob 13:21
saj tudi prav in druga (še) nimata dovoljenja, ali tega pač niste vedeli??
Zdaj pa naenkrat taka panika in zaskrbljenost..
Vsake pol leta se bo treba cepit, ni druge.. Tisti, ki greste po 3 dozo, se zavedate, da boste v roku 3 meseceh dobili že 3 šuse?
In še nekaj, sem šla na testiranje protiteles, mi je svetovala sodelavka, v teh dveh letih covida nisem niti pošmrkala. In jih imam, protitelesa, sicer brez potrdila, ki ga ne bom dobila, ampak vseeno, očitno je ta smrtonosni virus mene že oplazil.
Torej nimaš protiteles. Ker če bi jih imelo, bi s pildkom mahalo okoli glave, da bi se kar kadilo.
spet lažeš, 09.09.2021 ob 13:23
Torej nimaš protiteles. Ker če bi jih imelo, bi s pildkom mahalo okoli glave, da bi se kar kadilo.
Pa kaj je s tabo? Imam, ampak pri nas si s tem nimam kaj pomagat, če nisem bila na PCR potrjena, ko naj bi zbolela..
Poznam kar nekaj takih, ki so zboleli pozimi, bognedaj da pridejo zdravniku, so jih kar po telefonu odpikali, zdaj pa nimajo potrdila o prebolevnosti.
Pa itak mi je vseeno konc koncev, sem zase vesela, da sem dala to čez..
Forum je zaprt za komentiranje.