Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tretja doza cepiva no registrirana za uporabo

Tretja doza cepiva no registrirana za uporabo

Mi lahko nekdo razlozi, zakaj mora nekdo, ki se hoce tretjic cepiti, podpisati izjavo, da je seznanjen, da tretji odmerek mRNA proti kovid ni registriran za uporabo? Zakaj to cepivo nima dovoljenja za promet???? Zakaj nas hocejo cepit s cepivom, za katerega moras sam sprejeti odgovornost za vse, kar po cepljenju lahko sledi? Ce pa je cepivo menda varno …??

Hvala

ker EMA uradno še ni dala blagoslova za 3 šuš. vsaj po EU je pa tako da se stroka odloča glede na uradna priporočila EMA/ECDC.

Odgovor na objavo uporabnika
latovščina, 09.09.2021 ob 12:51

ker EMA uradno še ni dala blagoslova za 3 šuš. vsaj po EU je pa tako da se stroka odloča glede na uradna priporočila EMA/ECDC.

Zakaj ga ni dala?

Ker ji ga ni treba.

Od dilerja tudi dobiš prva dva šusa brezplačno.

In ko vzameš dva šuša, si dilerji rečejo, hop, zdaj si pa naš in boš sam prišel po tretji in nadaljnji šus.

Pa še sam boš odgovoren, saj ti diler ni več ničesar vsiljeval.

ker rešujejo življenja…..kk vam ni jasno….

V čem pa je tretja doza drugačna od prvih treh, da rabi posebno dovoljenje? A po dveh dozah se zdaj sprašujete te neumnosti? Ste kar naenkrat antivakserji? Vsake pol leta se boste morali cepit.

Mqjhna napaka, 09.09.2021 ob 13:02

Zakaj ga ni dala?

Ker traja postopek skoraj 3 mesece.

saj tudi prav in druga (še) nimata dovoljenja, ali tega pač niste vedeli??

Zdaj pa naenkrat taka panika in zaskrbljenost..

Vsake pol leta se bo treba cepit, ni druge.. Tisti, ki greste po 3 dozo, se zavedate, da boste v roku 3 meseceh dobili že 3 šuse?

In še nekaj, sem šla na testiranje protiteles, mi je svetovala sodelavka, v teh dveh letih covida nisem niti pošmrkala. In jih imam, protitelesa, sicer brez potrdila, ki ga ne bom dobila, ampak vseeno, očitno je ta smrtonosni virus mene že oplazil.

milokla, 09.09.2021 ob 13:21

saj tudi prav in druga (še) nimata dovoljenja, ali tega pač niste vedeli??

Zdaj pa naenkrat taka panika in zaskrbljenost..

Vsake pol leta se bo treba cepit, ni druge.. Tisti, ki greste po 3 dozo, se zavedate, da boste v roku 3 meseceh dobili že 3 šuse?

In še nekaj, sem šla na testiranje protiteles, mi je svetovala sodelavka, v teh dveh letih covida nisem niti pošmrkala. In jih imam, protitelesa, sicer brez potrdila, ki ga ne bom dobila, ampak vseeno, očitno je ta smrtonosni virus mene že oplazil.

Torej nimaš protiteles.  Ker če bi jih imelo, bi s pildkom mahalo okoli glave, da bi se kar kadilo.

To pa mene tudi zanima,jaz imam tudi protitelesca ,sam so neaktivna in baje premalo in zato ne dobim potrdila?!Zakaj pa ti ne dobis?

Boboneboo, 09.09.2021 ob 13:56

To pa mene tudi zanima,jaz imam tudi protitelesca ,sam so neaktivna in baje premalo in zato ne dobim potrdila?!Zakaj pa ti ne dobis?

Za milotko

samo cepec se gre tretjič pelcovat.

Saj tudi prva dva odmerka nista registrirana. Za razliko od drugih držav vam pač niso dali za podpisat informiranega soglasja, ker ste stoka.

spet lažeš, 09.09.2021 ob 13:23

Torej nimaš protiteles.  Ker če bi jih imelo, bi s pildkom mahalo okoli glave, da bi se kar kadilo.

Pa kaj je s tabo? Imam, ampak pri nas si s tem nimam kaj pomagat, če nisem bila na PCR potrjena, ko naj bi zbolela..

Poznam kar nekaj takih, ki so zboleli pozimi, bognedaj da pridejo zdravniku, so jih kar po telefonu odpikali, zdaj pa nimajo potrdila o prebolevnosti.

Pa itak mi je vseeno konc koncev, sem zase vesela, da sem dala to čez..

Boboneboo, 09.09.2021 ob 13:57

Za milotko

šla sem samoplačniško, iz firbca, sem pa že prej vedela, da to ne zadostuje za potrdilo o prebolevnosti, s katerim bi lahko karkoli uveljavljal.

Mogoče se pa še kaj spremeni,.

Pildek o protitelesih ne velja nič. Vsaj pri nas, v Sloveniji. V Črni gori menda velja. Če pa je veliko muh in komarjev lahko z njim mahaš in nekaj jih boš tudi odgnal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close