Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Tresla se je gora..

Tresla se je gora..

Wd??? Frogica??? Replika??? Merimica???

Somebody???

Jel ima neko nešto da kaže??

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 12.02.2022 ob 20:01

yram, 12.02.2022 ob 19:52

CrazY FroG ?, 12.02.2022 ob 19:47

yram, 12.02.2022 ob 19:24

Avstrijci so itak van pameti. Obvezno cepljenje in groznje s kaznovanjem, po drugi strani pa pocasi ukinjajo pct.

#naraščaZupadanjem?

:))

Ce malo opazujes hitro dojames, da nas (ljudstvo katerekoli drzave) imajo za totalne bebcke.

Mja prav za bedake ns majo.. pa še uspeva jim?

Clovek obraca, bog obrne. Nihce od nastopacev na tv, teh jadnih zbiralcev dodatkov in korumpirancev ne racuna na to, da se stvari lahko obrnejo. :))

Pozabili so, da so oni samo navadni ljudje, opiti od 5 minut lahkega zasluzka si domisljajo, da jih bojo resili ali zakoni… ali politiki in ministri z varnostno sluzbo namenjeno za njihovo osebno varnost :)). Ne, oni bojo resili samo sebe, opitezi od “dodatkov” se bojo morali branit kar sami. Koliko ljudi so unicili, zastrupili s poflmofl robo v sprici in jim vzeli pravico do svobode.? Kdorkoli od njih misli, da se bo to pozabilo in slo mimo (cez leta) kot da ni bilo nic je sanjac. Nikoli se ni tako koncalo in nikoli se ne bo. Zgodovina je prica kdo je na koncu vsega kriv in kdo placa najvisjo ceno – vedno so to mali prodani sodelujoci, veliki pac ne, ti se nekako vedno izmuznejo. Je to usoda ali kaj drugega, kdo ve. Zgodovina je dovolj zgovorna, ce ji le prisluhnes.

Blednica, 12.02.2022 ob 20:23

Daj Božo, koga briga tvoje mišljenje o Slovencih? Nauči se slovensko in si odpri novo temo, tukaj tema ni o tem!!!

Razen o slovnici…

??

Koga briga tvoje mnenje…

Pravkar si potrdila ves.

Božó, 12.02.2022 ob 20:21

Ajde postajte spet tist komad od mislim da ace pejovica… Kako ze gre…

Kad covjek nezna dok je mlad… Nekako tako poje…

Hi hi hi

hu hi hi

Mi smo glupsoni

Ja vi ste šli u šoLu ne. Vid kaki ste razvaljeni.

Merimce….

Šta se gleda kad se ulazi u brak?

Jel znas sad?

Pa ozeni se in probaj v praksi kaj je zakon. Teorija je eno…

yram, 12.02.2022 ob 20:27

Clovek obraca, bog obrne. Nihce od nastopacev na tv, teh jadnih zbiralcev dodatkov in korumpirancev ne racuna na to, da se stvari lahko obrnejo. :))

Pozabili so, da so oni samo navadni ljudje, opiti od 5 minut lahkega zasluzka si domisljajo, da jih bojo resili ali zakoni… ali politiki in ministri z varnostno sluzbo namenjeno za njihovo osebno varnost :)). Ne, oni bojo resili samo sebe, opitezi od “dodatkov” se bojo morali branit kar sami. Koliko ljudi so unicili, zastrupili s poflmofl robo v sprici in jim vzeli pravico do svobode.? Kdorkoli od njih misli, da se bo to pozabilo in slo mimo (cez leta) kot da ni bilo nic je sanjac. Nikoli se ni tako koncalo in nikoli se ne bo. Zgodovina je prica kdo je na koncu vsega kriv in kdo placa najvisjo ceno – vedno so to mali prodani sodelujoci, veliki pac ne, ti se nekako vedno izmuznejo. Je to usoda ali kaj drugega, kdo ve. Zgodovina je dovolj zgovorna, ce ji le prisluhnes.

Ta mi je všeč, človek obrača Bog obrne.. male ribice so zato, da so “marionete”, izvajajo umazana dela, res so opiti od občutka pomembnosti, imajo začasno avtoriteto in moč, pa smo pri vidnem rezultatu..

Nema stari. Tolko je u pizdi sve. Ej glava boli. Jst mislim da nisem zahteven… Pac da sm nevem kaksne pogoje postavil.

Ampak ves… Nekako nemorem samo skozi lepoto ali pa dobro rit gledat… Tako kot vi…

Prav uno ne morem zanemarit teh drugih stvari… Ko ze prav vidis da nema sanse…

Vi pa kr ja… ma moze…

Sej vem da nikjer ni roznato…

Se neda vsega napisat… Vidis opet ja vama fazone…

Ti samo “ma zeniii”…

Zeni pa ces da vidis…

Božó, 12.02.2022 ob 20:28

Razen o slovnici…

??

Koga briga tvoje mnenje…

Pravkar si potrdila ves.

Nič nisem potrdila. 3 strani teme so tvoje blodnje in iskanje pozornosti. Potrudi se malo in muslimane prikaži v boljši luči kot jih vidimo do sedaj, ne serji sebi in ostalim v skledo.

A se treba usest kaj? Pogovort o cem??? Kaksne iste vrednote met?

Al samo macka u zaklju…

Uzmes sta uzmes pa ako potrefis… Potrefis…

Jel tako nekako?

Malo se igras sa svojim zivotom.

Pa bols pol da listke vleces…

A vidis da ste…

??? ja fanatik…

Zato imate… Sve u pizdi… Pomoje vam se prav gadi zbujat ob zakoncu… Pomoje tudi recete v sebi kako socno…

Ni vecina za zakon ves.

Se ni pripravljala.

Zato imate tako.

Blednica, 12.02.2022 ob 20:38

Nič nisem potrdila. 3 strani teme so tvoje blodnje in iskanje pozornosti. Potrudi se malo in muslimane prikaži v boljši luči kot jih vidimo do sedaj, ne serji sebi in ostalim v skledo.

De se prvo sama nauci pa posle drugima soli pamet.

Jel uredu.

Preskaces.

Dokler bo nacistična Avstrija imela obvezno cepljenje za Covid-19, me nobeno sproščanje njihovih ukrepov ne zanima, niti ne gane. Zaenkrat so edina država v Evropi, ki je uzakonila obvezno cepljenje, nacisti Hitlerjevi!!!? Meni niso niti malo smešni.

Božó, 12.02.2022 ob 20:39

A se treba usest kaj? Pogovort o cem??? Kaksne iste vrednote met?

Al samo macka u zaklju…

Uzmes sta uzmes pa ako potrefis… Potrefis…

Jel tako nekako?

Malo se igras sa svojim zivotom.

Pa bols pol da listke vleces…

A vidis da ste…

??? ja fanatik…

Zato imate… Sve u pizdi… Pomoje vam se prav gadi zbujat ob zakoncu… Pomoje tudi recete v sebi kako socno…

Ni vecina za zakon ves.

Se ni pripravljala.

Zato imate tako.

Pa kaj je s tabo djete drago.? Moj moz je pravi lepotec, se desci bi se k njemu stiskal in zbujal z njim a ne zene oz.jaz ena zena. Visok, fino graden, obraz tko lep da je ze kicast.. karakter pa kot hudic :))… Daj mali ne budali. Nismo ti mi krivi sto nemas zenu.

Merimce…

Jesul gotovi keksi??

Ja bi picu ako moze…

Al bice uredu i keksici…

Os dat i varenke malo?

Da ga umocim pa okusim….

????

Aj ti to malo brze pisi…

Itak. Sej ti verjamemo.

Halo ja nemam propali brak. Jst nimam obveznosti. Se ne mislim vezat za neko ki prileze mimo ce to ni to. Kakvi napola?? Jst sm svoboden. Nimam muk pa tegob propadlega zakona. Sej se strinjas da je to bolje od tega da lahko reces da si pac v zakonu. Dzaba ti to. Imaj.

Božó, 12.02.2022 ob 20:50

Merimce…

Jesul gotovi keksi??

Ja bi picu ako moze…

Al bice uredu i keksici…

Os dat i varenke malo?

Da ga umocim pa okusim….

Mali znas sta, haj ti fino dole u bosnu pa sebi nadi zenu, kad ti tu nijedna ne valja. Uzdrko si na forumase mati mu stara, a mi ti pomoc ne mozemo. Pa i da ti nademo najbolju hanumu opet ti valjala ne bi.

Božó, 12.02.2022 ob 20:44

De se prvo sama nauci pa posle drugima soli pamet.

Jel uredu.

Preskaces.

Česa se naj naučim? Eh, saj je vseeno. Počasi se boš mogel iti urejat, slišim da si danes častni “bacha bazi”. Veliko uspeha!

Ja sej pa nisam uzdrko… pa tud ce bi… ko jih jebe… sto se mjesas… ovi svi pobjegli ostavli te samu da se boris samnom… os moci ti to? Savladat me… idemo u vazduh…

Jel bilo dosta… nek ostane kod toga… jel uredu…

Blednica, 12.02.2022 ob 21:03

Česa se naj naučim? Eh, saj je vseeno. Počasi se boš mogel iti urejat, slišim da si danes častni “bacha bazi”. Veliko uspeha!

Tamle sem ti dau bauhausovo spletno stran… lepo pojdi po to preden poide… slisim da nucate to.. in to kar.

????

Božó, 12.02.2022 ob 21:08

Tamle sem ti dau bauhausovo spletno stran… lepo pojdi po to preden poide… slisim da nucate to.. in to kar.

Premlad si še, da bi vedel, da lahko vrv pomaga tudi k večjemu užitku. Najprej se od dojke odstavi. Glasen si. Si dudo izgubil?

Ja. Kar okrog vratu z njo.

Odo spavat. Lahko noc. ?

Ga spet mede… Sem se dobro nasmejal, na vse je jezen in vsem soli pamet kako morajo. Phahaha

?

??

Para Bellum, 12.02.2022 ob 20:46

Dokler bo nacistična Avstrija imela obvezno cepljenje za Covid-19, me nobeno sproščanje njihovih ukrepov ne zanima, niti ne gane. Zaenkrat so edina država v Evropi, ki je uzakonila obvezno cepljenje, nacisti Hitlerjevi!!!? Meni niso niti malo smešni.

Jp, no majo pa še zmer proteste, sj folk vse bolj vidi, da gre za pandemijo ukrepov in da cepljenje ne pomen njenga konca..

Drgač se pa pomlad bliža bo več optimizma vzniknlo. Tk, da ne tk grdo gledat?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close