Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Tresla se je gora..

Tresla se je gora..

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 12.02.2022 ob 18:24

Ja fak no.. tresla se je gora, rodil se je Božo.. ma zkaj si zdj ti v tej temi svoj prostor našu.. ?

?????

Tresli se bodo še ja, resnica je prišla na dan. Sicer pa bog si ga vedi, kaj bodo še naumili. Pri nas tudi najavljajo sproščanje ukrepov in ponekod ukinjanje pct. Prihajajo prvomajski prazniki in počitnice. Pa volitve.

Anonimno, 12.02.2022 ob 18:42

?????

Tresli se bodo še ja, resnica je prišla na dan. Sicer pa bog si ga vedi, kaj bodo še naumili. Pri nas tudi najavljajo sproščanje ukrepov in ponekod ukinjanje pct. Prihajajo prvomajski prazniki in počitnice. Pa volitve.

Verjetno bodo v  večini vse pod preprogo pometli..

CrazY FroG ?, 12.02.2022 ob 18:46

Verjetno bodo v  večini vse pod preprogo pometli..

Bolj je nerazumno kako narod ne uvidi, kaj se dogaja.

Pa kdo je tebe sploh kj uprasu zenska??? Pa kaj se mas ti sploh za javljat??? Kaj mas sploh za govort kdo bo kdaj in v kateri temi sodeloval??? A si normalna ti??? Pa kaj si dovolis???

Napisi tam te in te uporabniki naj v temi ne sodelujejo in to je to… Pravilnik objavi ob temi…

Mena te nacinje.

Zdj si pa ti bogi.. lol.. no, sej si? tisto vrv kr na seb sprobaj?

Pusti tega nedonošenčka. Vedno ponavlja vzorec. Pozornost pridobi z napadom drugih, potem pa mamici joka.

Tako ti povem kakor se pustimo tako dobimo. Že zdavnaj bi se morali upreti.

Božó, 12.02.2022 ob 18:25

Gamad slovenska. Sfukal ste vse kar se je sfukat dalo. Od drzave, druzine pa do otrok.

Evropa vam se smeji.

Evo i za vas. Vi nucate to.

https://www.bauhaus.si/konopec-16-krat-pleten-dolzina-10-m-premer-12-mm

si v Sloveniji, če je tako hudo? spakiraj mamo in sebe pa pojdi nazaj.

Anonimno 2694, 12.02.2022 ob 19:04

Pusti tega nedonošenčka. Vedno ponavlja vzorec. Pozornost pridobi z napadom drugih, potem pa mamici joka.

Tako ti povem kakor se pustimo tako dobimo. Že zdavnaj bi se morali upreti.

Aha.. no, kkrkol.. bo že prebolu?  #kokrpustimotkmamo – Mja  ja.. lepa psihološka igra s kr uspešnim izidom zgleda.. žau..

Ma kaj se bos uprl… Glej zenska je pa si upa pisat pod svojim vzdevkom.

Pa poglej sebe. No poglej se.

In ti bos?? Smesan si. Vec jajc ma od tebe. Tam delodajalcu se upri mudonja… Ajde… Ne mores. Treba delat. Ker si glup. Ker od tega nivoja zavedanja zakaj ga mas nisi napredoval. Sta ces ti. Kje so tvoji vrstniki… Jesil ti weeeeede??? Eno ti pececnika vrstnika… Zakaj nisi na istem nivoju? Kaj ti je opravicilo? Ze 10 let gnjijes tu. I ti bi se upiro ejj… Tisina i sjedi dole da nebi dobio po nosu.

Kam da se popokam?

Ej vsi v delavnici se vam smejijo… Vsi hodijo štepat otroke. Neprofitna stanovanja so na meti. Vsi se hodijo cuzat na drzavo. Veckrat kdo uprasa ce je lahko doLe tle pa da bi koristil transferje…

Jos ja kad dovezem mladu… Svi cemo vuci transferje… Kljub temu da ne rabimo tega.

Idemo slovenija!!!

Avstrijci so itak van pameti. Obvezno cepljenje in groznje s kaznovanjem, po drugi strani pa pocasi ukinjajo pct.

Uprimo se mu!!! Skupaj smo mocnejsi!!! Jaz sam sem presvoh… Prestar… Preneumen… Vi u napad jaz bom pa tam skrit nekje v smetnjaku..

Jadan si vede. Darci… Kdorkoli pise…

Zenska pise pod svojim imenom a vi pickice ???

Halo pa kako te ni sram se javljat.

Pa jebem vam mater vsem. Od vedeja do darcija do btdja… Kdo je se… Idesija.

Sta cete?

Eto jebem vam mater.

Sta ces?

Sakrij se tamo u misju rupu i tisina.

Propalice ste. Obicne propalice. Pa ti znas napisat ej… A zivot cist sfukan. Ti znas vejice postavt ajga… Kako vam ratajo taki kiksi z krediti v frankih… Kako? Zakaj mate sfukane zakone??? Kam ste gledal??? Pa vi ja znate slovnicno pravilno napisat.

Kako???

Božó, 12.02.2022 ob 19:27

Uprimo se mu!!! Skupaj smo mocnejsi!!! Jaz sam sem presvoh… Prestar… Preneumen… Vi u napad jaz bom pa tam skrit nekje v smetnjaku..

Jadan si vede. Darci… Kdorkoli pise…

Zenska pise pod svojim imenom a vi pickice ???

Halo pa kako te ni sram se javljat.

Pa jebem vam mater vsem. Od vedeja do darcija do btdja… Kdo je se… Idesija.

Sta cete?

Eto jebem vam mater.

Sta ces?

Sakrij se tamo u misju rupu i tisina.

Propalice ste. Obicne propalice. Pa ti znas napisat ej… A zivot cist sfukan. Ti znas vejice postavt ajga… Kako vam ratajo taki kiksi z krediti v frankih… Kako? Zakaj mate sfukane zakone??? Kam ste gledal??? Pa vi ja znate slovnicno pravilno napisat.

Kako???

Stari nisi priseben.

??

Sem prav mislil da je frogica…

Da recem “imal neko muško šta da kaže il ste žensko poslali…

Jadnici.

Govna jedna tu me za jezik vucete ocel mi mislit merimca da sam neki nasilnik!!!

yram, 12.02.2022 ob 19:24

Avstrijci so itak van pameti. Obvezno cepljenje in groznje s kaznovanjem, po drugi strani pa pocasi ukinjajo pct.

#naraščaZupadanjem?

CrazY FroG ?, 12.02.2022 ob 19:47

#naraščaZupadanjem?

:))

Ce malo opazujes hitro dojames, da nas (ljudstvo katerekoli drzave) imajo za totalne bebcke.

Tako ti povem, 12.02.2022 ob 17:56

C, 12.02.2022 ob 17:52

Kako je z obveznim cepljenjem v Avstriji?

Je v veljavi, ne razumem pa tudi jaz nič več ne. Toliko buma potem vse sproščajo. Izvajanje obveznega je verjetno krinka, ki bo tudi z nekaj meseci izvisela. Vse bolj se mi zdi, da so nas cepljene resnično nategnili. Nobene resnosti ni. Toliko o avstrijskem zgledu.

Ali pa obratno.

Če je cepljenje obvezno, je vseeno katere ukrepe bodo sprostili.  Necepljeni bodo še zmeraj plačevali kazni.  Kaj ti pomaga hoditi brez maske hoditi naokoli, če imaš v sistemu zavedeno, da si necepljena oseba in dobivaš položnice zato, ker nisi cepljen?

yram, 12.02.2022 ob 19:52

:))

Ce malo opazujes hitro dojames, da nas (ljudstvo katerekoli drzave) imajo za totalne bebcke.

Mja prav za bedake ns majo.. pa še uspeva jim?

obvezno cepljenje, 12.02.2022 ob 19:59

Ali pa obratno.

Če je cepljenje obvezno, je vseeno katere ukrepe bodo sprostili.  Necepljeni bodo še zmeraj plačevali kazni.  Kaj ti pomaga hoditi brez maske hoditi naokoli, če imaš v sistemu zavedeno, da si necepljena oseba in dobivaš položnice zato, ker nisi cepljen?

#zazdravjegre

Božó, 12.02.2022 ob 19:37

Govna jedna tu me za jezik vucete ocel mi mislit merimca da sam neki nasilnik!!!

Obriši mleko okoli ust.

Vi pac gledate da se u petk dobr nažrete…

Nekdo drug gleda kako seb u prid zakone spisat…

Vi gledate da mate dobro krpo na sebi… Nekdo drug gleda kako vam drzavo ukrast…

Vi tekmujete ker lahko vec spije… Ker se lahko vec intoksinira… Nekdo pac gleda kako vam povecat javni dolg…

Vi se prizadeto hihitate… Nekdo pac ta cas gleda kako vam ukrast banke…

Vi blejite… Nekdo ta cas gleda kako vas zasuznjit…

Tepci ste. Seljaci. Cez 100 let vas vec nebo. Kako vam uže stezaju oko vrata. Hihihihi huhuhuhu hihihihi… Prizadeto. Invalidi invalidni. Sploh ne drzite niti cenite svoje. Pojma nimate ne o druzini ne zakonu ne otrocih nic. Ce bi imeli bi bilo stanje v druzbi drugacno. Vse v razsulu. Pred ocmi so se poscal na vas. Debili. Glup narod. Glup.

Anonimno 2694, 12.02.2022 ob 20:03

Obriši mleko okoli ust.

Bom. Sam da pojem cokolesnik.

Povem kaj o ??

meri??

Ej… A recete kdaj v sebi… Piizda kaj nisem vedel/a tega kar on ve v njegovih letih?

Skidate fazone od mlecnozobeka… Od jednog malog sto je tek progledo. Eto kje ste.

Eto samo primerjajmo stvari ki smo se jih naucili drug od drugega. Stari jst se nisem nic naucil od vas. Nic. Eto sta nudite. Hhh… Tupavci. Glupsoni.

Se jaz vam govorim da se ska ske ski koncnice pisejo z malo.

Al skrivate znanje? ????

Skrivate znanje ane. Seveda. To bo.

Pojma nemate.

Ajde postajte spet tist komad od mislim da ace pejovica… Kako ze gre…

Kad covjek nezna dok je mlad… Nekako tako poje…

Hi hi hi

hu hi hi

Mi smo glupsoni

Ja vi ste šli u šoLu ne. Vid kaki ste razvaljeni.

Merimce….

Šta se gleda kad se ulazi u brak?

Jel znas sad?

Daj Božo, koga briga tvoje mišljenje o Slovencih? Nauči se slovensko in si odpri novo temo, tukaj tema ni o tem!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close