Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style trepalnice – spodaj

trepalnice – spodaj

Kako naj si kvalitetno in dobro z maskaro namažem spodnje trepalnice?
Prosim za obrazložitev tehnike. Imam kratke spodnje trepalnice in se mi nikoli ne uspe lepo namazati, zato ponavadi kar pustim nenamazane. Pri naekaterih ženskah vidim, da imajo izredno lepo namazane spodnje trepalnice, kako to izvedejo.

lep pozdrav od ančke iz kranja

Jest si jih cist normalno namazem kukr zgornje, sam da pac vlecem navzdol, ce se pa kaj kje popacam (kar ponavadi se) pa to obrisem z vlazno palcko za usesa.

Živjo,
mogoče bo lažje, če uporabiš kako maskaro, ki ima manjšo krtačko (ena prav specialna One by One ali nekaj podobnega obstaja od ene od teh “cenejših” firm, sicer je pa dosti majhna tudi Maybelline (roza z zelenim zamaškom)), tako je manjša verjetnost, da se popackaš. Pa še en nasvet: najprej namaži spodnje trepalnice, potem pa zgornje (da se maskara s ta zgornjih ne razmaže po vekah ko gledaš navzgor, ko si mažeš spodnje). LP

Meni se pa zdi da je vseeno katere trepalnice najprej namazes, ker jaz osebno ne gledam navzgor ko si mazem spodnje trepalnice ampak gledam kako si jih mazem v ogledalo. Ker ce bi gledala navzgor sploh ne vem kako bi si jih namazala, mislim da bi si vse spacala.

Joj ženske, vesela sem, da sem se rodila z zelo dolgimi trepalnicami, tako da mi jih ni treba večati. Drugače pa menim, da moški vse bolj opažajo naravne ženske, vsaj tisti pravi.

Draga Mateja, tudi jaz imam sicer naravno dolge trepalnice, z mascaro pa si jih le poudarim. Drugace pa imam ze 4 leta super fanta, ki meni, da je moj make-up zelo naraven, in me poelpsa, tako na ni nujno da si nenalicen da te moski opazi. Sicer pa mislim da velja ravno obratno, ceprav se strinjam da moras pri licenju bolj skopariti z licilom in uporabljat naravne odtenke. Pa tud tako je da nimamo vse te srece da bi bile ze po naravi popolne tako kot si ocitno ti!

Ančka, mogoče se nisem jasno izrazila, meni je lažje, če si najprej spodnje namažem, ker ob mazanju zgornjih vedno bolj odprem oči (ne gledam nekam gor), in si uspem (če so slučajno namazane) veke tudi naflekat. LP
Sicer pa imamo ene uboge revice blond lase in trepalnice, ki se jih brez maskare praktično ne vidi, pa tudi dvomim, da to moški opazijo (maskaro in ličenje, ki ni pretirano), jaz pač sebi taka lepše izgledam. LP

Probaj si najprej trepalnice namazat s pudrom, tako je maskara bolj obstojna, ne lepi trepalnic pa tudi daljše so za videt. Obstaja pa tudi gloss za trepalnice ,ki jim daje moker videz (podobno kot ustnicam). Dolgo ti ostane maskara sveža, ne pa posušena.

Lp,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close