Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trenutna temperatura zunaj

Trenutna temperatura zunaj

Swan kako pokvarjena?

treba ga je merkat, šparat, dobro futrat, zavit v vatko, pa ne preveč nucat, ker lahko pregori :-))[/quote]

Se samo delno strinjam … treba ga je nežno merkat, dobro futrat, po potrebi malo razvajat, potem ziher ne bo pregorel ali delal kje kaj postrani :)[/quote]
Delo na črno je kaznivo , jaz spoštujem zakone !!

Čak a ti cm so kolk je radiator od tal?

Če si pa tako čudno napisala -3 22 not :-))

ma sej veš no…da nam grejo sam neumnosti po glavi 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

svanka več minusa je, zdaj ne vem, če si popoldne ob 3 gledala na termometer, ali zvečer v khmmmmm (gatke):)pri nas pod minus deset in še raste, tam do 20 bo ziher…minusa:))

Ne vem, meni ne:) Jaz sem resna punca

Se samo delno strinjam … treba ga je nežno merkat, dobro futrat, po potrebi malo razvajat, potem ziher ne bo pregorel ali delal kje kaj postrani :)[/quote]
Delo na črno je kaznivo , jaz spoštujem zakone !![/quote]

Itak, zato pa je treba skrbet, da se kaj takega ne dogaja 🙂

Pa saj sem že znana tu gor, da se glede dela na črno vedno oglašam…

ne ne…kok maš radiator dolg

@jon
– če si ti pisal o stopinjah, sem verjetno imela jaz podobne misli….a?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Ti si še čisto nepokvarjena dušca, uni dve Swan pa Barca sta pa s vsemi žavbami namazani, pol sm pa jaz kriv :-))

A doma? GA že en cajt nisem vidla, tko po spominu, kaj jaz vem.

Ti si še čisto nepokvarjena dušca, uni dve Swan pa Barca sta pa s vsemi žavbami namazani, pol sm pa jaz kriv :-))[/quote]

Itak, ne priznam, pa če me tepete tule 🙂 Jaz kriva? Nikoli :))

Sej Jon, grozne tele babe tle gor:)

bemtiš no, če mi una postaja tko kaže 🙂

ne ne…kok maš radiator dolg

@jon
– če si ti pisal o stopinjah, sem verjetno imela jaz podobne misli….a?[/quote]

Jasnoooo, tebe je ena sama nedolžnost 😉

jp devica forever 🙂

Obup, dobro, da sem oženjen si predstavljaš, da bi eno od teh dveh dobu, ma štrk mi ne manka pa na drevo .

Saj jima res za uidet, medtem, ko jaz pa….sem pa ta prava:)

A je spet pr sosedi, ti da ji slučajno temperaturo ne meri…………. od znotrej !

Jon, tud če:) če ni fovšije je za vse dovolj, pa men noben ne verjame:)))

Obup, dobro, da sem oženjen si predstavljaš, da bi eno od teh dveh dobu, ma štrk mi ne manka pa na drevo .[/quote]

no, no…tok pa tud nisem grozna 😛

Kva se češ zdaj lepo delat:)

jp devica forever :)[/quote]

a ti tud ,

Jaz sem se mogla pa prej grdo narest:)

zdaj pa še ti začela….smrk

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close