Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice trekingi na Sri Lanki?

trekingi na Sri Lanki?

zanima me, ce obstajajo podobni trekingi kot na Tajskem tudi v Sri Lanki?

ima kdo info? se vedno cakam?

Nisem bila na Tajskem zato tamkajšnjih trekingov ne poznam. Imaš pa na Sri Lanki ogromno organiziranih izletov, eno ali več dnevnih, organizirajo jih agencije, hostli ali se zanje dogovoriš s šoferji direktno. Imajo kar nekaj nacionalnih parkov, vsi sicer niso javno dostopni, so pa zelo bogati z živalmi. Poleg tega imaš enkratna arheološka najdbišča, hribe, tržnice, templje…..

V glavnem si lahko vse stvari ogledaš v lastni režiji, lokalni prevozi, domačini…… za bolj kamot življenje pa ti bodo vsi ponujali organizirane izlete, prevoze, vodiče – seveda za nekajkrat višjo ceno.

LP

mateja imas mail od kaksnega soferja?

ojla!
šoferje ti organizirajo vse agencije na sri lanki. ko sem bila dol sem stkala osebne vezi z vodičem+šoferjem, ki sta naju vozila kamor nama je srce poželel. maila njunga nimam, ker še nista tako informatizirana. če te slučajno zanima ti lahko posredujem njegov naslov in mu pišeš ali pa ga obiščeš kar na Sri Lanki. kolegica je bila pred dobrim mescem dol in ga je kar poiskala in sta se potem naprej zmenila, kako in kaj.

drugače pa je poleg zgoraj omenjenih znamenitosti, še gora Adams peak, ki je baje super za hodt. samo moraš pogledat, ker jo tudi zaprejo zaradi vremena. midva sva bila septembra in je bila žal zaprta.

upam da sem ti kaj pomagala

lp eva

p.s. pobrskaj malo po internetu, če najdeš turistične agencija na Sri Lanki. mislm da ne bi blo problema. je pa sigurno dražje, kot če se zmeniš z kakšnim lokalcem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close