Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice treking po turčiji

treking po turčiji

Zanima me treking po Turčiji, predvsem vzhodni, lahko tudi zahodni. Ali ima kdo kak nasvet oz. naslov kake turške agencije, ki bi ga za naključne popotnike organizirala na licu mesta? Iščem tudi sopotnico – julij, avgust 2005.

Zadnja sprememba (06-04-05 09:14)

kaj več ti bo o tem povedal nomad, obrneš se lahko tudi na agencijo Oskar.

Lahko pa kontaktiraš
Aysegul Cimen
aysegul_cimen@yahoo.com

ona je dekle Salima, ki ima kamping, restavracijo in sobe pod Ishak pasha sarajem in je tudi gorski vodnik (predvsem za ararat).

lp, viv

Pošljem ti lahko moj prispevek o Kurdistanu

za Svetovno reportažo na Radiu Slovenija

in še prispevek za Literarni nokturno o

jezeru Van oz. Cerkvi Sv. Križa. Imam tudi

LP o Turčiji.

LP!

Samo

Mateja: Kam si se izgubila?

LP!

Š3tof

Tudi jaz imam en tak treking naslov. Bil sem tam, pri tem človeku v hribih nad Finikami (100 km pred Antalyo), in smo se fino imel, njegovih uslug pa nisem sprobal. S konji čez drn in strn.
http://www.greatoutdoorsports.com
Možakar je Avstrijec iz Salzburga, 18 let poročen v Turčiji in tam tudi živi, brat pa ima športno trgovino v Mariboru. Svašta. Ima lepo opremljeno haciendo, premrzel bazen, je pa, in potem se od tam odpravljajo majhne ekspedicije po tamkajšnji divjini, nekoč deželi Likijcev.
Tako.

Pozdravljen Samo

Julija meseca bi rada z možem nekam odpotovala pa se ne moreva odločiti kam naj bi šla. Lansko poletje sva potovala po Iranu. Razmišljla sem tudi o Turčiji, zato me zanimata tvoja dva prispevka.
Ali ju lahko pošlješ na naslov: silva_@travel.over.net

Mateja mi še vedno ni odgovorila glede

LP in mogoče bi te tudi to zanimalo.

LP!

Š3tof

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close