Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek trebušni plesi

trebušni plesi

začela sem hoditi na tečaj trebušnih plesov
in potrebujem opremo :))
bi mi lahko katera povedala
kje je v lj kakšna trgovina kjer bi lahko kupila krilo, pa ruto.

najlepša hvala

tudi jaz sem se vpisala, vendar pri nas ne potrebujemo opreme, imamo športna oblačila, kar je bolje kot dolga krila, kjer se nič ne vidi. Sicer pa imajo baje v indijskih trgovinah, ne vem kako se reče.

Uuu trebušni ples. Super! Jaz sem hodila pa mi je bilo ful zanimivo. Taka fajna glasba tud. Nam je naša “učitlca” pol ceneje tiste rutke zrihtala pa smo lahko kupili kdor je želel. Kupi si tako res kvalitetno, iz slabših bodo prej začeli tisti obeski dol padat. Kakšne dolžine mora bit ti bojo tud tam povedali. Meni je bila najlepša črna s srebrnimi obeski. Taka iz navadnega blaga, ne pliša. Se pa pri teh plesih jih da ful dosti okol pasu, ne samo ena. Čeprav meni je ena čisto dosti:-) Drugače je pa ta trgovina v city parku v Lj, jih prodajajo, samo so kar precej dražje.
Kar se pa krila tiče: mi smo imeli kar taka udobna oblačila, ne kril. Pa seveda bosi smo bili.

aha, citiy park, to vem kje je (ker nisem iz lj)
najlepša hvala

Punce, kam hodite na trebušne plese in ob katerih terminih?

Mi plešemo v trinerkah, kratki majici in bosi ali v nogavicah. Okoli bokov pa ruta. Mi imamo navadne rute, ne zvonkljajoče.

ina.

OŠ MIRAN JARC za Bežigradom, ob torkih zvečer(20,30- 22h), smo v širokih krilih,rute…..

vitka, koliko pa stane to na uro? in se lahko začetniki kar priključijo sredi leta?

pri nas je 7000 sit na mesec za enkrat na teden.
in ja, začetniki se lahko priključijo kadarkoli.

edith – 1700 sit stane kupon, če te ni pač imaš za drugič.

Mislim da lahko prideš tudi vmes, med začetnike.Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close