Najdi forum

Dons sem šla mal pogledat kok mam kej zasedenga trdega diska, pa me je skor kap. Imam mal več kot 55 GB vsega placa, pa mam čist standardne programe gor, niti enga filma, nekaj muske, par slik in to je to….
Pa mi kar piše, da mam sam še mal več kot 13 GB placa! Kako je to možn????

Pa še neki… V vseh dokumentih mi piše BOF, kot uporabnik, ker so mi oni gor inštaliral programe, pa bi rada to spremenila na svoje ime… Kako?

Spusti čez orodje “očisti disk” (desni klik na disk, lastnosti, očisti disk), potem za vsak slučaj še enkrat pobriši tempoary internet files (v IE orodja, internetne možnosti, pobriši začasne datoteke), na koncu pa lahko preiščeš še disk z iskanjem (start, iskanje) kjer daš za pogoj, da najde vse datoteke večje od recimo10 MB. Potem jih razvrstiš po velikosti in povem ti – najdeš čuda. Od zapisov “vročešvedinje.ISO” ki so ostali od pečenja CDjev, do slik in filmčkov, za kere sploh nikdar nisi točno vedela kje jih imaš.
Še prej preveri v dodaj odstarni programe, če ni kakšna nepotrebna navlaka, ki si jo namestila kot demo ostala gor.
Ko boš vse uredila in pobrisala pa svetujem še defragmentacijo diska. Ponavadi sprosti še kak bajt, menda pa je tudi hitrost dostopanja do podatkov bojša.

Glede dokumentov:
Ne vem, kaj uporabljaš, tako da je težko pomagat.i Office XP v Wordu recimo zahteva vnos novih podatkov v Orodja, Možnosti, O uporabniku.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Če si imela kaj obnovitvenih točk, pobriši vse razen zadnje.
Te obnovitve gredo v GB.

Hvala za odgovor, sem spucala kar se je dal… amapk mam novga, en mesec približno, pa se mi zdi čudn da sem ga tko nafilalla že… Ma ne vem kva je to…

Mam pa Windows xp… zarad unih nastavitev… kaj morm narest?

Poglej v nastavitve, nadzorna plošča, uporabniški računi, kaj imaš tam.

Oj,

ja, ja, saj tam sem si že spremenila na svoje ime itd… Sam dokumenti, ki jih ustvarjam, majo pa še zmeri not v svojem imenu napisano BOF…

Za nastavitev ure kl. z d miško uro v opravilni vrstici, iz menija izbereš Adjust date/time, v oknu, ki se odpre v Time zone izbereš cono, ki vsebuje Ljubljano, ali pa sama nastaviš čas in datum.

V prvem postu sem zapisal:

Glede dokumentov:
Ne vem, kaj uporabljaš, tako da je težko pomagat.i Office XP v Wordu recimo zahteva vnos novih podatkov v Orodja, Možnosti, O uporabniku.

Mar tudi to ne pomaga? (ang.: tools, options, about user)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close