Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trbovsk dimnik in JJ

Trbovsk dimnik in JJ

Kar slabo mi je ratal, ko sem zagledala fotko JJ, ki lazi na trbovsk raufnk.

Verjetno je pozabil, da je on in njegovi pajdaši tisti, ki je zaprl rudnike in tudi elektrarno, ki bi se verjetno lahko predelala v drug energent, če bi bila volja.

Na bruhanje mi gre in mi izgleda kot norčevanje.

Res je frajer . Vsaka mu cast. Za tako stvar rabis veliko poguma.

Večini rata slabo ko ga gleda tudi brez raufnka…

Tale raufnk nas je vse okrog in okrog zastrupljal. Tako, da k sreči je ta reč sedaj zaprta.

Je pa res, da je ravno Janša obljubljal, da bo v Zasavju odprl ogromno delovnih mest, da bo njegova vlada delala na tem. In kot je ponavadi: niti malo niso mignili v to smer. Tako, da upam, da bo tudi kdo vprašal kako je z njegovimi lažnivimi obljubami.

Dimnik tu, dimnik tam..

Pa zgrajen v bivši Jugi. Pa ne da slavi dosežke komunistične države?

JaJa je verjetno spet slučajno ob dimniku.

Odgovor na objavo uporabnika
Bobu bob, 28.09.2021 ob 10:06

JaJa je verjetno spet slučajno ob dimniku.

:))))))

replika neprijavljena, 28.09.2021 ob 10:05

Pa zgrajen v bivši Jugi. Pa ne da slavi dosežke komunistične države?

Verjetno se je na vhu poscal nanj kot se mi poščijemo nate

brez jajčnica, 28.09.2021 ob 10:15

Verjetno se je na vhu poscal nanj kot se mi poščijemo nate

Si mi fovš , ker ti nisi vreden niti da te pes poščije.

replika neprijavljena, 28.09.2021 ob 10:16

Si mi fovš , ker ti nisi vreden niti da te pes poščije.

uf, to pa je intelektualni dosežek.

le kdo bi pričakoval tako globokoumne misli od tako zagrenjenih debilov:-)))

hhm, 28.09.2021 ob 10:26

uf, to pa je intelektualni dosežek.

le kdo bi pričakoval tako globokoumne misli od tako zagrenjenih debilov:-)))

No vidiš, kako hitro se vidi pravi nick –  čist brez potrebe, samo ti na celem forumu skačeš vame in samo ti si tako zabit, da misliš da ne vidijo vsi kdo si.

En tistih veleumov, ki mu je mama skrivala čigumi, drugače ni prišel domov, ker ne zna žvečiti in hoditi istočasno.

Še zdaj nosi tablico z imenom okol vratu, ker si ga ne zapomni –  kar se vidi tudi na tem forumu. Ne, ni dovolj zamenjat nick, znati moraš še napisati kdaj kaj drugega kot vedno ene in iste stavke, bebček.

Zdaj se ti bo še cel teden rit svetila od ponosa, da SEM TE SPET OPAZILA, pa kako bedno življenje imate eni, da vam ena brca v ksiht toliko pomeni.

jeba…, jajatovim kletarjem na monu,  ko branijo svojega Fürer- ja prihaja na polno… To je isto kot v partizanskem filmu…., Okno more pasti, tako morajo oni vse ljudi prepričat, da gremo na volitve in obkrožimo pacienta še za naslednjih 30 let, da ne bo vladal prebivalcem Slovenije s prevaro volivcev v bodoče., tako kot to počne zdaj od lanskega petka 13. 3. dalje..

Ne jebejo oni tega, da ga skoraj 70% ljudi v državi ne more videti, važno, da imajo oni sliko maršala twita na na dimniku, ki ga jaha….

replika neprijavljena, 28.09.2021 ob 10:40

No vidiš, kako hitro se vidi pravi nick –  čist brez potrebe, samo ti na celem forumu skačeš vame in samo ti si tako zabit, da misliš da ne vidijo vsi kdo si.

En tistih veleumov, ki mu je mama skrivala čigumi, drugače ni prišel domov, ker ne zna žvečiti in hoditi istočasno.

Še zdaj nosi tablico z imenom okol vratu, ker si ga ne zapomni –  kar se vidi tudi na tem forumu. Ne, ni dovolj zamenjat nick, znati moraš še napisati kdaj kaj drugega kot vedno ene in iste stavke, bebček.

Zdaj se ti bo še cel teden rit svetila od ponosa, da SEM TE SPET OPAZILA, pa kako bedno življenje imate eni, da vam ena brca v ksiht toliko pomeni.

res imaš probleme sama s sabo!

hhm, 28.09.2021 ob 11:06

res imaš probleme sama s sabo!

Ganljivo je, kolk si hvaležen za vsak pljunek, ki ti ga namenim.

Narobe svet, seje vlade so ob nedeljah, med tednom pa premier pleza po dimnikih…

replika neprijavljena, 28.09.2021 ob 11:07

Ganljivo je, kolk si hvaležen za vsak pljunek, ki ti ga namenim.

uf, skoraj celo minuto si rabila.

pa tako dobro znaš pljuvat …

replika neprijavljena, 28.09.2021 ob 10:14

:))))))

:)))

JaJa ob Dimniku in to v svoji dnevni sobi, Jaja na dimniku…slučajno in neprecenljivo. Če že ne more biti na dimniku si ga vsaj v svojo dnevno sobo postavi, da je lahko ob njem. Kakopak, slučajno. Morda gre samo za patološko obsedenost z dimniki…

in to bo…., 28.09.2021 ob 09:13

Kar slabo mi je ratal, ko sem zagledala fotko JJ, ki lazi na trbovsk raufnk.

Verjetno je pozabil, da je on in njegovi pajdaši tisti, ki je zaprl rudnike in tudi elektrarno, ki bi se verjetno lahko predelala v drug energent, če bi bila volja.

Na bruhanje mi gre in mi izgleda kot norčevanje.

ne bi mu ravno privoščila, da dol pade, ker tega ne privoščim nikomur, bi pa ravno toliko lahko klecnil, da bi ga poslali v prisilno penzijo, na primer …

wd40a, 28.09.2021 ob 09:28

Večini rata slabo ko ga gleda tudi brez raufnka…

Tocn tko 🙂

h. jobert, 28.09.2021 ob 13:22

Tocn tko 🙂

:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close