Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek trbiž

trbiž

oglašam se na tem forumu, ker vem, da ste pumce in fantje iz različnih koncev in krajev slo.
zanima me, če kdo ve, do kdaj imajo v Trbižu – ita. odprto tržnico – z usnjem. sem namreč v službi, pa bi lahko šla samo popoldan ali ob sobotih.
hvala za pomoč.

mislim,da je trznica nekje do 17h, v soboto pa je ziher tut dopoldan, zelo pestro ;-), ob ponedeljkih imajo v IT zaprto. Cau!

EJ ko greš tja kupovat moraš najman za 50% zbiti ceno, to ne pozabi

Andro

ojla, hvala vama za odgovore, in nasvete.
kaj pa 2.novembra ali mislite, da imajo tam odprto?
Hvala.

ja valjda, zakaj pa ne, praznik je v ponedeljek-tudi v Italiji.

Kakšne cene so pa sedaj v Trbižu recimo moških ali ženskih usnjenih jaken in ostalih izdlkov iz usnja?Ali se sploh splača,nevem?

Za usnje se splača tudi v industrijske trgovine od IUV. Lani sem kupila krilo iz ovcje nape za pet jurjev, sicer telle quelle, ampak ji nič ne manjka. Pa eno jakno imam od tam, samo se ne spomnim cene – tudi iz ovcje nape. Pod TQ dobis tudi krasne jakne, plasce, hlace….Malo moras imet tudi srece.
Vem, da imajo ind. trgovine na Vrhniki (kar precej robe), v Litiji(stari del mesta) in pa vem za dve trgovini v MB (gosposka in Gregorčičeva cesta).

Sej vem za IUV, sem tudi že probala te jakne, so tudi razmeroma poceni, samo sem zelo visoka, pa mi ni nobena prav – v telesu mi je prodajalka rekla da imam 38 številko, dolžino rok pa 42. ?!

To je pa problem, ti cist verjamem. Na trbizki plac se ne spoznam, upam da bos kaj dobila, da ni vse za majhne Italijane!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close